İnşallah bugün tekrar kan vermeye gideceğimÖnemli olan artması kuzu sen takılma sayı çok güzel hayırlısı olsunn
İki gün arayla dimi canım bnde gtcem bugün kan vermeye korkuyorumİnşallah bugün tekrar kan vermeye gideceğim
Benimde iki adet 3.gün embriyosu ama benim daha çook var bugün daha 2. Günüm8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
Çıksa bile gölge gibi çıkar zaten canım merak etme. Bir kaç gün tekrarla bir arkadaşın 9. Gün yükseldi mesela değeri o da olabilir.İdrar baktm bugun 6.günüm negatif cıktı
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım. Bnm ilkinde 7 haftada kese bozuldu düşük yaptım. İkinci kimyasal onda kan sulandirici vermisti ama tutunamadi. Şimdi de kullanıyorum 4000 oksapar iyi geliyor mu bilmem. Testler temiz cikiyo çünkü. Ama iyi olmuş istemişsin. İnşallah güzel haber alırsın yazarsın bize de
İnşallah ,hayırlısı olsunHemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım. Bnm ilkinde 7 haftada kese bozuldu düşük yaptım. İkinci kimyasal onda kan sulandirici vermisti ama tutunamadi. Şimdi de kullanıyorum 4000 oksapar iyi geliyor mu bilmem. Testler temiz cikiyo çünkü. Ama iyi olmuş istemişsin. İnşallah güzel haber alırsın yazarsın bize de
Canım belirti olsa Bi dert olmasa ayrı dert.. İlk 5 gün hiç belirtim yoktu.. Yok diye endişe yaptım. Dün adet olacakmışım gibi belirtim vardı korktum sordum kızlara normal dediler şimdi de onun için endişe ediyorum4. Günden merhaba. Beklemek çok zor. Bir gram belirti yok. 5. Gün embriyosu 1 tane transfer ettiler. Ama sanki hiç transfer olmamışım gibi.
Canım bugün senin daha 5. Günün.. 10 şubat transfer tarihi yazmışsın ya.. Transfer gününü saymayacaksın.. Daha çok erken.. Benim de 8 şubat transfer tarihim ama eşim test yaptırmıyor gününü bekle diyor.. Sabret Allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsınİdrar baktm bugun 6.günüm negatif cıktı
benim de 12.gunum 3 subat mi transfer tarihiniz insallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben dün verdim pazartesini bekleyecem 2.si icin
Bugün 12 . Gün bakalım bende çok korkuyorum
Benim dondurma isini transferden once yaptilar sizinkini niye bekletmislerki hatta bana hemen karar verin beklerse bozulabilir demistiAz önce embriyolog aradı benim 5 embriyom vardı en iyi iki tanesini transfer etmişlerdi.3 embriyom kalmıştı. Onları takip ediyorlardı dondurma işlemi yapmayacaklarmış yeterli kalitede değilmiş çok moralim bozuldu o zama transfer edilenler de kötüye gidiyor mu demek oluyor bu
İzleyelim dediler ama benimki 3. Gündü o yüzdendir belki siz nerde yaptırdınızBenim dondurma isini transferden once yaptilar sizinkini niye bekletmislerki hatta bana hemen karar verin beklerse bozulabilir demisti
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırızBenimde iki adet 3.gün embriyosu ama benim daha çook var bugün daha 2. Günüm
Amin canım inşallah[
İnşallah ,hayırlısı olsun. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasib olsun Allah bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın, tez zamanda kavuştursun
Benimde 15 yumurtam toplanıyor 14ü dölleniyor ama transfer etmeye 2 tane kalıyor. Diğerleri çöp. Aslında normal yolla hamile kalanlarında 1 tane iyi kalitede yumurtası oluyormuş o döllenip hamile kalıyorlar. Umutsuz olmayalım. Benimde 4. Günüm ve hiç belirtim yok.Az önce embriyolog aradı benim 5 embriyom vardı en iyi iki tanesini transfer etmişlerdi.3 embriyom kalmıştı. Onları takip ediyorlardı dondurma işlemi yapmayacaklarmış yeterli kalitede değilmiş çok moralim bozuldu o zama transfer edilenler de kötüye gidiyor mu demek oluyor bu
Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
İnsallah sağ salim alalım kucağımıza hepimiz... Sizinki kat kat olsun benden çok olsunMaşallah maşallah çok güzel ilerliyor darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?