- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 32
Benim eşimin sperm kalitesi çok düşük olduğu için aslında bu kadar tedirgin oluyorumBenimde 15 yumurtam toplanıyor 14ü dölleniyor ama transfer etmeye 2 tane kalıyor. Diğerleri çöp. Aslında normal yolla hamile kalanlarında 1 tane iyi kalitede yumurtası oluyormuş o döllenip hamile kalıyorlar. Umutsuz olmayalım. Benimde 4. Günüm ve hiç belirtim yok.
Aslında güzel dolleniyomus senin ama çok yumurtan var diye 5. Gün bekliyorlar işte az kaliyo canım. Olsun Bi tanecik lazım zaten bizeBenimde 15 yumurtam toplanıyor 14ü dölleniyor ama transfer etmeye 2 tane kalıyor. Diğerleri çöp. Aslında normal yolla hamile kalanlarında 1 tane iyi kalitede yumurtası oluyormuş o döllenip hamile kalıyorlar. Umutsuz olmayalım. Benimde 4. Günüm ve hiç belirtim yok.
Maşallah darısı başımıza inşallahKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Yok yok 5. Gune gelmediler diyedir ama mesela 3. Gün embriyosu neden şanslı embriyo kalitesiz bile olsa rahim daha çabuk sahipleniyor. Kalitesini boşver sen kendine iyi bak ki sende tutunsunlar. Bnm ilk iki a kaliteydi düşük oldu yani garantisi de yok kuzum.Az önce embriyolog aradı benim 5 embriyom vardı en iyi iki tanesini transfer etmişlerdi.3 embriyom kalmıştı. Onları takip ediyorlardı dondurma işlemi yapmayacaklarmış yeterli kalitede değilmiş çok moralim bozuldu o zama transfer edilenler de kötüye gidiyor mu demek oluyor bu
Merhaba yok o şekilde olmuyor eger transferinizi yaptılarsa yeterli kalitededir merak.etmeyin. Ama diğerlerinin belki gelişmesi azalmistir o zamam.dondurma yapmiyorlar. Iyi düşünün anne rahmi en iyi koruyucudur bebeklerin ikiside inşallah tutundu ve sizinle .Az önce embriyolog aradı benim 5 embriyom vardı en iyi iki tanesini transfer etmişlerdi.3 embriyom kalmıştı. Onları takip ediyorlardı dondurma işlemi yapmayacaklarmış yeterli kalitede değilmiş çok moralim bozuldu o zama transfer edilenler de kötüye gidiyor mu demek oluyor bu
Hayırlı olsun canım.. Çok sevindim.. Kucağına da alırsın inşallahKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
İzleyelim dediler ama benimki 3. Gündü o yüzdendir belki siz nerde yaptırdınız
ben k.maras tip fk yaptirdimİzleyelim dediler ama benimki 3. Gündü o yüzdendir belki siz nerde yaptırdınız
Ayni cümleleri tam olarak bende az önce eşime soylemistim beklemek çok zor rüya gibi gerçek olmazsa diye düşünmek allah hepimizin yardimcisi olsun4. Günden merhaba. Beklemek çok zor. Bir gram belirti yok. 5. Gün embriyosu 1 tane transfer ettiler. Ama sanki hiç transfer olmamışım gibi.
Canım benimde aynı şey oluyor 9 döllenmem vardı 2 tanesini 3.günde dondurdular diğerleri 5 güne gitmedi ve çöp oldu bu ikinci denemem ve ilkindede böyle olmuştu benimde eşim azospermi belki sperm kalitesinden olabilir diye düşünüyorumAz önce embriyolog aradı benim 5 embriyom vardı en iyi iki tanesini transfer etmişlerdi.3 embriyom kalmıştı. Onları takip ediyorlardı dondurma işlemi yapmayacaklarmış yeterli kalitede değilmiş çok moralim bozuldu o zama transfer edilenler de kötüye gidiyor mu demek oluyor bu
Gözün aydın canim cok sevindim insallah bizlerde hayirli sonuclar alırız transfer günün ne zamandı kac taneydiKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Yok yok 5. Gune gelmediler diyedir ama mesela 3. Gün embriyosu neden şanslı embriyo kalitesiz bile olsa rahim daha çabuk sahipleniyor. Kalitesini boşver sen kendine iyi bak ki sende tutunsunlar. Bnm ilk iki a kaliteydi düşük oldu yani garantisi de yok kuzum.
Yok yok 5. Gune gelmediler diyedir ama mesela 3. Gün embriyosu neden şanslı embriyo kalitesiz bile olsa rahim daha çabuk sahipleniyor. Kalitesini boşver sen kendine iyi bak ki sende tutunsunlar. Bnm ilk iki a kaliteydi düşük oldu yani garantisi de yok
Yaa ondan demekki benimde 15 yumurta vardı sadece 5embriyo oluşmuş onun moral bozukluğuyla transfer oldum bide doktorum erkek faktörlü olunca tutunma biraz sıkıntılı oluyor dedi şu an içimde değiller diye çok korkuyorumCanım benimde aynı şey oluyor 9 döllenmem vardı 2 tanesini 3.günde dondurdular diğerleri 5 güne gitmedi ve çöp oldu bu ikinci denemem ve ilkindede böyle olmuştu benimde eşim azospermi belki sperm kalitesinden olabilir diye düşünüyorum
Aminn inşallah darısı burdaki herkesin başınaHayırlı olsun canım.. Çok sevindim.. Kucağına da alırsın inşallah
Bende onun tedirginliği içerisindeyim ama iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsunYaa ondan demekki benimde 15 yumurta vardı sadece 5embriyo oluşmuş onun moral bozukluğuyla transfer oldum bide doktorum erkek faktörlü olunca tutunma biraz sıkıntılı oluyor dedi şu an içimde değiller diye çok korkuyorum
Saglikla kucagina al insallah canimAminn inşallah darısı burdaki herkesin başına
2 tane blast 1 şubatti transferim canım. Şimdi kese beklicm inşallah darısı sizlereGözün aydın canim cok sevindim insallah bizlerde hayirli sonuclar alırız transfer günün ne zamandı kac taneydi
Evet bazen diyorum o düşük kalitedekiler zorda olsa 5.güne geldiler ölmediler transfer edilenler rahim içinde daha iyi dayanırlar diyorum doğru mu düşünüyorum acabaMerhaba yok o şekilde olmuyor eger transferinizi yaptılarsa yeterli kalitededir merak.etmeyin. Ama diğerlerinin belki gelişmesi azalmistir o zamam.dondurma yapmiyorlar. Iyi düşünün anne rahmi en iyi koruyucudur bebeklerin ikiside inşallah tutundu ve sizinle .
İnsallah kuzum sende kendin de o gücü bul yine dene bak gör bu sefer kucağına gelickSaglikla kucagina al insallah canim
İnsallah kuzum insallahİnsallah kuzum sende kendin de o gücü bul yine dene bak gör bu sefer kucağına gelickhepimize en başta, sabır lazım
Insallah canim ben senden 2 gün sonra transfer olmusum ne zamana gün verdiler sana kese icin cok heyecanlandim simdi2 tane blast 1 şubatti transferim canım. Şimdi kese beklicm inşallah darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?