Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim eşimin sperm kalitesi çok düşük olduğu için aslında bu kadar tedirgin oluyorum

Aslında güzel dolleniyomus senin ama çok yumurtan var diye 5. Gün bekliyorlar işte az kaliyo canım. Olsun Bi tanecik lazım zaten bize

Yok yok 5. Gune gelmediler diyedir ama mesela 3. Gün embriyosu neden şanslı embriyo kalitesiz bile olsa rahim daha çabuk sahipleniyor. Kalitesini boşver sen kendine iyi bak ki sende tutunsunlar. Bnm ilk iki a kaliteydi düşük oldu yani garantisi de yok kuzum.

Merhaba yok o şekilde olmuyor eger transferinizi yaptılarsa yeterli kalitededir merak.etmeyin. Ama diğerlerinin belki gelişmesi azalmistir o zamam.dondurma yapmiyorlar. Iyi düşünün anne rahmi en iyi koruyucudur bebeklerin ikiside inşallah tutundu ve sizinle .

4. Günden merhaba. Beklemek çok zor. Bir gram belirti yok. 5. Gün embriyosu 1 tane transfer ettiler. Ama sanki hiç transfer olmamışım gibi.
Ayni cümleleri tam olarak bende az önce eşime soylemistim beklemek çok zor rüya gibi gerçek olmazsa diye düşünmek allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım benimde aynı şey oluyor 9 döllenmem vardı 2 tanesini 3.günde dondurdular diğerleri 5 güne gitmedi ve çöp oldu bu ikinci denemem ve ilkindede böyle olmuştu benimde eşim azospermi belki sperm kalitesinden olabilir diye düşünüyorum

Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimii darısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Gözün aydın canim cok sevindim insallah bizlerde hayirli sonuclar alırız transfer günün ne zamandı kac taneydi

Yaa ondan demekki benimde 15 yumurta vardı sadece 5embriyo oluşmuş onun moral bozukluğuyla transfer oldum bide doktorum erkek faktörlü olunca tutunma biraz sıkıntılı oluyor dedi şu an içimde değiller diye çok korkuyorum

Bende onun tedirginliği içerisindeyim ama iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun

Evet bazen diyorum o düşük kalitedekiler zorda olsa 5.güne geldiler ölmediler transfer edilenler rahim içinde daha iyi dayanırlar diyorum doğru mu düşünüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…