Benim ayın 11i test günümdu. 10 gun sonraya kese için bir 10 gün sonra da kalp için gün veriyorlar bzm klinikte ama daha atamadılar. Haber ederim yine. Keseyi görelim sağ salim inşallah sonra kalbi de duyduk mu biraz rahatlarız.Insallah canim ben senden 2 gün sonra transfer olmusum ne zamana gün verdiler sana kese icin cok heyecanlandim simdi
Guzel tabi ins sonuna kadar gidersinKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Ayni cümleleri tam olarak bende az önce eşime soylemistim beklemek çok zor rüya gibi gerçek olmazsa diye düşünmek allah hepimizin yardimcisi olsun
Çok korkuyorum yine Goremicem diye ama inşallah bu sefer sağ salim alırım kucağıma.Guzel tabi ins sonuna kadar gidersin
MaşallahKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
kurban oldugum ya çok sukur bende normal testten yaptım baya baya koyu ya kanda çıkmazsa diye korkuyodum şimdi daha olumluyumİnsallah sağ salim alalım kucağımıza hepimiz... Sizinki kat kat olsun benden çok olsun
İnsallah canim kat kat artsın hepimizin değerleriMaşallah, Allah tamamına erdirsin . Hepimizin böyle güzel sonuçları olsun
Koyuluyorsa demekki büyüyor bebis için rahat etsin artık bir de kan da katlasn0pp11
kurban oldugum ya çok sukur bende normal testten yaptım baya baya koyu ya kanda çıkmazsa diye korkuyodum şimdi daha olumluyum
Süper maşallahKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Canımm hayırlı olsun şimdi fördüm çok sevindimmm...darısı bize inşallah.Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Ay kuzum darısı isteyen herkesin başına çok güzel bir duygu herkes görsün inşallah pozitifiCanımm hayırlı olsun şimdi fördüm çok sevindimmm...darısı bize inşallah.
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olck senin benceMerhaba kızlar benimde 12 subatta transferim oldu bugün 3. Günüm daha önce iki denemem oldu ilki pozitif ti bi oglum var 5 yaşında ikincisi kalan embriyolarla yapıldı negatif çıktı yeniden başladım tedaviye yazılanların bi kısmını okudum inanın pozitif tecrübelerim bile endişelenmeme engel olmuyor Allah bu yolda herkesin kucağını doldursun insallah..
Teşekkürler canım inşallah sadece zaman geçmiyor daha 3. Gündeyim iki tane 5. Gün embriyosu konuldu önce gebelik testi düşünüyorum en erken ne zaman çıkar ilkinde hiç test yapmadım sadece kan verdiğim gün daha fazla dayanamayıp yaptım bi tane pozitif çıktıHadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olck senin bence
Üzülme canım rabbim geciktiriyorsa bi bildiği vardır elbetBende şimdi rahim kalınlığı kontrolüne geldim. Üç çizgi 10.1 yada 10.4 gibi birşey dedi.iyidir inşallah. Yalnız sol tarafta yine kist oluşmuştahlil istedi eğer kist hormon salgılamıyorsa devam ederiz salgılıyorsa bekleriz dedi. Birazdan çıkacak sonucum. Çok bekledim hayırlısı artık.
ayyy insallah canimKoyuluyorsa demekki büyüyor bebis için rahat etsin artık bir de kan da katlasnhiç bitmick stresimiz ama güzel gelck değerin bak gör
3 gün sonra yap canım varsa çıkar ben hep 5. Gün öğrendim. Stres çok oluyor ama bnde aceleciyim görmek istiyorum hemen tuttu mu tutmadı mı. Bnm de 2 tane 5. Gün konuldu yine 5. Gün öğrendim ilk iki tekti onlarda da beşinci gün öğrendim. Seninledir ler merak etme canımTeşekkürler canım inşallah sadece zaman geçmiyor daha 3. Gündeyim iki tane 5. Gün embriyosu konuldu önce gebelik testi düşünüyorum en erken ne zaman çıkar ilkinde hiç test yapmadım sadece kan verdiğim gün daha fazla dayanamayıp yaptım bi tane pozitif çıktıbu sefer erken yapicam inşallah tutunmustur bebislerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?