Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Insallah canim ben senden 2 gün sonra transfer olmusum ne zamana gün verdiler sana kese icin cok heyecanlandim simdi
Benim ayın 11i test günümdu. 10 gun sonraya kese için bir 10 gün sonra da kalp için gün veriyorlar bzm klinikte ama daha atamadılar. Haber ederim yine. Keseyi görelim sağ salim inşallah sonra kalbi de duyduk mu biraz rahatlarız.

0pp11

kurban oldugum ya çok sukur bende normal testten yaptım baya baya koyu ya kanda çıkmazsa diye korkuyodum şimdi daha olumluyum
Koyuluyorsa demekki büyüyor bebis için rahat etsin artık bir de kan da katlasn hiç bitmick stresimiz ama güzel gelck değerin bak gör

Merhaba kızlar benimde 12 subatta transferim oldu bugün 3. Günüm daha önce iki denemem oldu ilki pozitif ti bi oglum var 5 yaşında ikincisi kalan embriyolarla yapıldı negatif çıktı yeniden başladım tedaviye yazılanların bi kısmını okudum inanın pozitif tecrübelerim bile endişelenmeme engel olmuyor Allah bu yolda herkesin kucağını doldursun insallah..

Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olck senin bence

Bende şimdi rahim kalınlığı kontrolüne geldim. Üç çizgi 10.1 yada 10.4 gibi birşey dedi.iyidir inşallah. Yalnız sol tarafta yine kist oluşmuş tahlil istedi eğer kist hormon salgılamıyorsa devam ederiz salgılıyorsa bekleriz dedi. Birazdan çıkacak sonucum. Çok bekledim hayırlısı artık.

Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olck senin bence
Teşekkürler canım inşallah sadece zaman geçmiyor daha 3. Gündeyim iki tane 5. Gün embriyosu konuldu önce gebelik testi düşünüyorum en erken ne zaman çıkar ilkinde hiç test yapmadım sadece kan verdiğim gün daha fazla dayanamayıp yaptım bi tane pozitif çıktı bu sefer erken yapicam inşallah tutunmustur bebislerim..

Üzülme canım rabbim geciktiriyorsa bi bildiği vardır elbet

Kizlar 10 şubatta 3. Gun embriyosu 2 tane transferim oldu.
Az once idrar testi yaptim golge gibi cizgi cikti. Dogrumudur tutmusmudur ?

3 gün sonra yap canım varsa çıkar ben hep 5. Gün öğrendim. Stres çok oluyor ama bnde aceleciyim görmek istiyorum hemen tuttu mu tutmadı mı. Bnm de 2 tane 5. Gün konuldu yine 5. Gün öğrendim ilk iki tekti onlarda da beşinci gün öğrendim. Seninledir ler merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…