- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
3. Gün embriyosu 5. Günde görünmesi zor canım. Blast bile 5. Gün anca cikiyo çok silik ama ikisi de tutunduysa olabilir de bilemedim. Kuruma çizgisi de olabilir inşallah güzel haberdir amaKizlar 10 şubatta 3. Gun embriyosu 2 tane transferim oldu.
Az once idrar testi yaptim golge gibi cizgi cikti. Dogrumudur tutmusmudur ?
Ayy hayırlısı olsun canımÇok erken olmuşbenim 6 şubatta transfer oldu pazartesi günü kanda tahlil verecem inşallah
Hic beklemedi ama hemen belirdi ssdece digeri gibi koyulasmadi. Neyse bekleyelim hayirlisi3. Gün embriyosu 5. Günde görünmesi zor canım. Blast bile 5. Gün anca cikiyo çok silik ama ikisi de tutunduysa olabilir de bilemedim. Kuruma çizgisi de olabilir inşallah güzel haberdir ama
Bence erken henüz test için ama 2. Çizgi silik çıktıysa tutmuş olabilirKizlar 10 şubatta 3. Gun embriyosu 2 tane transferim oldu.
Kuzum ananas ye kabak çekirdeği ye nar ye kalınlığı iyi tutar. Bazı kistlere bebis iyi geliyo İnş güzel çıkar değerinBende şimdi rahim kalınlığı kontrolüne geldim. Üç çizgi 10.1 yada 10.4 gibi birşey dedi.iyidir inşallah. Yalnız sol tarafta yine kist oluşmuştahlil istedi eğer kist hormon salgılamıyorsa devam ederiz salgılıyorsa bekleriz dedi. Birazdan çıkacak sonucum. Çok bekledim hayırlısı artık.
Varsa yarın sbh daha net çıkarHic beklemedi ama hemen belirdi ssdece digeri gibi koyulasmadi. Neyse bekleyelim hayirlisi
Şimdi çıktı sonucum çok şükür kist hormon salgılamıyormuş. İğne ve jel verdi. 21 şubatta transfer olcm inşallah. Çok şükür.Üzülme canım rabbim geciktiriyorsa bi bildiği vardır elbet
Oh oh hadi hayırlısı çok iyi canım belki erir ilaçlarla hem. Az kalmış o zmn transfere ayy hadi güzel haberŞimdi çıktı sonucum çok şükür kist hormon salgılamıyormuş. İğne ve jel verdi. 21 şubatta transfer olcm inşallah. Çok şükür.
Amin cümlemizin inşallah canım benimAyy hayırlısı olsun canıminşallah kat kat artsın degerinnn
Insallah teşekkür ederim ❤ cok erken ama bakalim hayirlisiBence erken henüz test için ama 2. Çizgi silik çıktıysa tutmuş olabilirİnşallah tutunmuştur minnoşların ♥
Demekki boşuna stres yapmışsın çok güzel artmış bebegın sana tutunmuş bundan sonra güzel düşünKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Bnm de öyle cnm ilk iki düşük. Bu yüzden korkuyorum ztn bunda da. İnşallah bu sefer alalım kucağımızaAmin cümlemizin inşallah canım benimBenim tutuyor ama sonrası hüsran oluyor. Bu sefer rabbimin teslimiyetine bıraktım hayırlısı olsun inşallah
Heh şimdi de kese stresi valla bnde stres bitmiyo napcm bilmem çok takıyorum. İnşallah keseyi de göreyim...Demekki boşuna stres yapmışsın çok güzel artmış bebegın sana tutunmuş bundan sonra güzel düşün
İnşallah yaaa. Şuana kadar heyecan yoktu tarih belli olunca heyecan yaptımOh oh hadi hayırlısı çok iyi canım belki erir ilaçlarla hem. Az kalmış o zmn transfere ayy hadi güzel haber
Bence tutmuştur canım çizgiyi gördüysenKizlar 10 şubatta 3. Gun embriyosu 2 tane transferim oldu.
Yarın veya öbür gün belirir canım idrardaYa kızlar benim ptesi transfer oldu 5. Gün embriyosu 21 şubatta gel dedi hastane ama ben ne zaman idrar yada kan tahlili yaptırsam çıkar biraz meraktan çatlicam da
Vallaha rabbim yardımcımız olsun inşallah benim ilk denemede 2 haftalık değerler düştü düşük oldu ikincisi 3 aylık düşük oldu o yüzden şu anda bişey hissetmek düşünmek istemiyorum Rabbime dua edip bekleyecezHeh şimdi de kese stresi valla bnde stres bitmiyo napcm bilmem çok takıyorum. İnşallah keseyi de göreyim...
Tahlilin göre keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın bu zamanları stresle geçirme hamileliğinin tadını çıkar sen artık hamilesinHeh şimdi de kese stresi valla bnde stres bitmiyo napcm bilmem çok takıyorum. İnşallah keseyi de göreyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?