Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar 10 şubatta 3. Gun embriyosu 2 tane transferim oldu.
Az once idrar testi yaptim golge gibi cizgi cikti. Dogrumudur tutmusmudur ?
3. Gün embriyosu 5. Günde görünmesi zor canım. Blast bile 5. Gün anca cikiyo çok silik ama ikisi de tutunduysa olabilir de bilemedim. Kuruma çizgisi de olabilir inşallah güzel haberdir ama

3. Gün embriyosu 5. Günde görünmesi zor canım. Blast bile 5. Gün anca cikiyo çok silik ama ikisi de tutunduysa olabilir de bilemedim. Kuruma çizgisi de olabilir inşallah güzel haberdir ama
Hic beklemedi ama hemen belirdi ssdece digeri gibi koyulasmadi. Neyse bekleyelim hayirlisi

Kuzum ananas ye kabak çekirdeği ye nar ye kalınlığı iyi tutar. Bazı kistlere bebis iyi geliyo İnş güzel çıkar değerin

Amin cümlemizin inşallah canım benimBenim tutuyor ama sonrası hüsran oluyor. Bu sefer rabbimin teslimiyetine bıraktım hayırlısı olsun inşallah
Bnm de öyle cnm ilk iki düşük. Bu yüzden korkuyorum ztn bunda da. İnşallah bu sefer alalım kucağımıza

Ya kızlar benim ptesi transfer oldu 5. Gün embriyosu 21 şubatta gel dedi hastane ama ben ne zaman idrar yada kan tahlili yaptırsam çıkar biraz meraktan çatlicam da

Ya kızlar benim ptesi transfer oldu 5. Gün embriyosu 21 şubatta gel dedi hastane ama ben ne zaman idrar yada kan tahlili yaptırsam çıkar biraz meraktan çatlicam da
Yarın veya öbür gün belirir canım idrarda sabredemezsen benim gibi yap hmn 21ine çok var

Heh şimdi de kese stresi valla bnde stres bitmiyo napcm bilmem çok takıyorum. İnşallah keseyi de göreyim...
Vallaha rabbim yardımcımız olsun inşallah benim ilk denemede 2 haftalık değerler düştü düşük oldu ikincisi 3 aylık düşük oldu o yüzden şu anda bişey hissetmek düşünmek istemiyorum Rabbime dua edip bekleyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…