Hadi guzel sonuclara insallah kuzumBende ikizlerimi aldım geldim kızlarrrrhayırlısı bakalım artık 5. Gün embriyosu 2 transfer oldu
Hayrlı olsun nekadar güzel bi gün, rabbim inş sizinde sonuna kadar gidip bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip eder..Bende ikizlerimi aldım geldim kızlarrrrhayırlısı bakalım artık 5. Gün embriyosu 2 transfer oldu
İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımızaHayrlı olsun nekadar güzel bi gün, rabbim inş sizinde sonuna kadar gidip bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip eder..
Hehe çok sevindim canım bak gaz vermesek yapmicaninsan bir an önce öğrenmek istiyo hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına AL darısı bekleyenlerin başına
Hayirli olsun canimmagrilarin ne durumda peki
Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin canım3. Denemem ve hiç pozitif göremedimperşembe günü oldum transfer. 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bu sefer ngs taraması da yapıldı yani tüm kromozomlar sağlıklı. Bakalım ne olacak.
Benim doktorum baya temkinli. Bir hafta evden çıkmak yasak, herhalde anca böyle kontrol altında tutarım insanları diyorRabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin canımbirlikte bekleyelim bakalım benimde il deneme negatifti inşallah son tedavimizolur pozitifi görürüz canım neler yapıyorsun bu süreçte yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun
Ne demek olacağına inanmıyorum Allah tan ümit kesilir mi hiçBenim doktorum baya temkinli. Bir hafta evden çıkmak yasak, herhalde anca böyle kontrol altında tutarım insanları diyorevde yatıyorum genelde kahvaltı hazırlayıp yemek ısıtmak dışında bişey yapmıyorum. Meyve yiyorum, bol su ve C vitamini dedi doktor bir de kahve içmiyorum. Olacağına hiç inanmıyorum, acaba dememek için takılıyorum işte :) Allah hepimize kolaylık versin. Siz de inşallah pozitif sonuç alırsınız. Ben hayal bile edemiyorum artık. Tedaviye başlarken ilaç içmeyi bile unuttuğum oldu resmen sonucundan korktuğum için. Negatif olduğunda ne yapıcam aklım hep ordaydı bi ara neyse şimdi bişey düşünmüyorum öyle. Sonuçta umut hep var.
Bnce ne kadar erken o kdr iyi bnde çok stres yapıyorum öğrenene kdr inan günü bekle o zmn hayırlı haberleEver cnm test gününü beklerim, çünkü bana iyi gelmiyo olmadığını görmek
Ne teşekkürü kuzu destek oluyoruz burda birbirimize ne güzel direk rahatladin dimi pozitifi görünce inşallah sağ salim alalım kucağımızagerçekten canım benim sana özellikle teşekkür ederim resmen öğrenince motivasyonu artıyormuş insanın
Çok teşekkür ederimNe demek olacağına inanmıyorum Allah tan ümit kesilir mi hiçrabbim ol desin yeterki Duayı elden bırakmicaz , Karamsarlığa düşmicez , yeterki inanalım biz çok güçlü kadınlarız Her şeyin üstesinden geliriz evelallah yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden elimden geleni yaptık takdir rabbimin . Tevekkülü elden bırakmayalım . Lütfen sende olumlu düşün ve olumlu olsun her şey . Pozitif haberini sabırsızlıkla bekliyor olacağım
2. Denemem benim de olmazsa yine demicem rabbim hacet bırakmaz ama olana kadar denicem benÇok teşekkür ederimKaç kez heveslenip olmayınca insanın kalbi kırılıyor malesef sizin kaçıncı denemenizdi inşallah güzel haberler verirsiniz ❤
İnşallah hiiiç gerek kalmaz ❤2. Denemem benim de olmazsa yine demicem rabbim hacet bırakmaz ama olana kadar denicem ben
Güzel haberler verirsiniz inşallah.Benimde pers.gunu oldu transfrim 18 i tahlil günüm
Akintin hic mi yok diger zamanlardan farki mi yok bence takilma akintiya kiminde olmus kiminde olmamis canimAkıntısi olan var mı aranızda ? Akıntı hamilelik belirtisiymis ama.bende yok çok kafama takıyorum galiba bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?