Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hehe çok sevindim canım bak gaz vermesek yapmican insan bir an önce öğrenmek istiyo hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına AL darısı bekleyenlerin başına

gerçekten canım benim sana özellikle teşekkür ederim resmen öğrenince motivasyonu artıyormuş insanın

3. Denemem ve hiç pozitif göremedim perşembe günü oldum transfer. 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bu sefer ngs taraması da yapıldı yani tüm kromozomlar sağlıklı. Bakalım ne olacak.

3. Denemem ve hiç pozitif göremedim perşembe günü oldum transfer. 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bu sefer ngs taraması da yapıldı yani tüm kromozomlar sağlıklı. Bakalım ne olacak.
Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin canım birlikte bekleyelim bakalım benimde il deneme negatifti inşallah son tedavimizolur pozitifi görürüz canım neler yapıyorsun bu süreçte yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun

Benim doktorum baya temkinli. Bir hafta evden çıkmak yasak, herhalde anca böyle kontrol altında tutarım insanları diyor evde yatıyorum genelde kahvaltı hazırlayıp yemek ısıtmak dışında bişey yapmıyorum. Meyve yiyorum, bol su ve C vitamini dedi doktor bir de kahve içmiyorum. Olacağına hiç inanmıyorum, acaba dememek için takılıyorum işte :) Allah hepimize kolaylık versin. Siz de inşallah pozitif sonuç alırsınız. Ben hayal bile edemiyorum artık. Tedaviye başlarken ilaç içmeyi bile unuttuğum oldu resmen sonucundan korktuğum için. Negatif olduğunda ne yapıcam aklım hep ordaydı bi ara neyse şimdi bişey düşünmüyorum öyle. Sonuçta umut hep var.

Ne demek olacağına inanmıyorum Allah tan ümit kesilir mi hiç rabbim ol desin yeterki Duayı elden bırakmicaz , Karamsarlığa düşmicez , yeterki inanalım biz çok güçlü kadınlarız Her şeyin üstesinden geliriz evelallah yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden elimden geleni yaptık takdir rabbimin . Tevekkülü elden bırakmayalım . Lütfen sende olumlu düşün ve olumlu olsun her şey . Pozitif haberini sabırsızlıkla bekliyor olacağım

gerçekten canım benim sana özellikle teşekkür ederim resmen öğrenince motivasyonu artıyormuş insanın
Ne teşekkürü kuzu destek oluyoruz burda birbirimize ne güzel direk rahatladin dimi pozitifi görünce inşallah sağ salim alalım kucağımıza

Çok teşekkür ederim Kaç kez heveslenip olmayınca insanın kalbi kırılıyor malesef sizin kaçıncı denemenizdi inşallah güzel haberler verirsiniz

Çok teşekkür ederim Kaç kez heveslenip olmayınca insanın kalbi kırılıyor malesef sizin kaçıncı denemenizdi inşallah güzel haberler verirsiniz ❤
2. Denemem benim de olmazsa yine demicem rabbim hacet bırakmaz ama olana kadar denicem ben

Kızlar merhaba benim de 3 şubatta transferim oldu beklemedeyim bu ikinci transferim ilki 1. Kalite çok iyiydi ama tutmadı şimdi bakalım. Insallah tutar

Akıntısi olan var mı aranızda ? Akıntı hamilelik belirtisiymis ama.bende yok çok kafama takıyorum galiba bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…