Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Tahlilin göre keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın bu zamanları stresle geçirme hamileliğinin tadını çıkar sen artık hamilesin
Doğru ben artık hamileyim cumaya gün verdiler kese için. Yani tahlilde 10gun sonra dediğim gibi denk geldi. 5 6 gün sabrederim azck sonra dha da rahatlarım Allahn izniyle kalbi de duyarsak

teşekkür ederim canım hadi inşallah burdaki herkesten güzel haberler aliriz
Şimdi çıktı sonucum çok şükür kist hormon salgılamıyormuş. İğne ve jel verdi. 21 şubatta transfer olcm inşallah. Çok şükür.
hadi hayırlısı olsun canım üzülmeye değmedi bak..
Değerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım kimyasal olduğunu doktor mu söyledi..

Selam herkese benimde 5 tane 6. Gün embriyom var transfer bekliyorum taze transfer yapılamadı klinikten kaynaklanan sebeplerden dolayı şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum sonra diğer ilaca başlıcam ay sonu olurum transferi sanırım

İn

Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruz bekleyebilen beklesin bence en güzeli
Ben birinci günden başlıyorum ki canım cikmicagini bile bile herkesin kendi tercihi hiç dayanamam inan özeniyorum da gününü bekleyenlere ama.

4. Günden merhaba. Beklemek çok zor. Bir gram belirti yok. 5. Gün embriyosu 1 tane transfer ettiler. Ama sanki hiç transfer olmamışım gibi.
Benimde bugün 4.günüm zaman geçmiyor ama geçtikçe de negatif olursa naparim diye düşünüyorum çok karışık duygular inan bana transferin 1 gününden beri ağrılarım kasikta batmalarimrahmimde kasılmalar var bende acaba tutmadı mı diye endişeleniyorum belirti olsa bir dert olmasa bir dert

Aaa öleni nie sayılmıyor peki salı kan versem görünümü peki sen ne zman vercwn

Bendede ağrı oluyo diorum acaba terk ediyor mu beni felan kafamda deli sorular

Bendede ağrı oluyo diorum acaba terk ediyor mu beni felan kafamda deli sorular
Aynen aynen bendede deli sorular tutunamadımi acaba diyorum transferin ertesi günü rahminde ağrılar tek noktada ağrı sızlama hepsi oldu taman dedim vücudum tepki verdi ama devamı geldimi işte onu bilemiyorum adet sancisi var şu an kafayı yemeden yarın test yapmaya başlıycam

Benm dün adet olmam lazımdı ağrı girdi fln dedim geliyo valla adet olucam fln ama şuan yok ağrı ama testi istiom bi yandan da korkuom cuma gününe çok var bide hastalık oldu elim karnımda geziyorum şaka gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…