- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
En az 6 gün geçsin kana 5 günden sonra horman salgılanıyomuşYa kızlar benim ptesi transfer oldu 5. Gün embriyosu 21 şubatta gel dedi hastane ama ben ne zaman idrar yada kan tahlili yaptırsam çıkar biraz meraktan çatlicam da
Doğru ben artık hamileyimTahlilin göre keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın bu zamanları stresle geçirme hamileliğinin tadını çıkar sen artık hamilesin
Yarın veya öbür gün belirir canım idrardasabredemezsen benim gibi yap hmn 21ine çok var
Bugün 6. Gün olmuyo muuEn az 6 gün geçsin kana 5 günden sonra horman salgılanıyomuş
Transfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1. Gün. Çıkar erken de Bn adi testte görüyorum hep.Erken gebelik testinde çıkar dimi eşime desem git al gününü bekliyo oda offf kaldım ortada yani evde
Bugün 6. Gün olmuyo muu
teşekkür ederim canım hadi inşallah burdaki herkesten güzel haberler aliriz3 gün sonra yap canım varsa çıkar ben hep 5. Gün öğrendim. Stres çok oluyor ama bnde aceleciyim görmek istiyorum hemen tuttu mu tutmadı mı. Bnm de 2 tane 5. Gün konuldu yine 5. Gün öğrendim ilk iki tekti onlarda da beşinci gün öğrendim. Seninledir ler merak etme canım
hadi hayırlısı olsun canım üzülmeye değmedi bak..Şimdi çıktı sonucum çok şükür kist hormon salgılamıyormuş. İğne ve jel verdi. 21 şubatta transfer olcm inşallah. Çok şükür.
geçmiş olsun canım kimyasal olduğunu doktor mu söyledi..Değerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruzTransfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1. Gün. Çıkar erken de Bn adi testte görüyorum hep.
Bende ondan korkuom çıkmazsa diye hayal kırıklığı yada ptesi sağlık ocağına gidip kan tahlilimi yaptırsamİn
Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruzbekleyebilen beklesin bence en güzeli
Ben birinci günden başlıyorum ki canım cikmicagini bile bile herkesin kendi tercihiİn
Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruzbekleyebilen beklesin bence en güzeli
Benimde bugün 4.günüm zaman geçmiyor ama geçtikçe de negatif olursa naparim diye düşünüyorum çok karışık duygular inan bana transferin 1 gününden beri ağrılarım kasikta batmalarimrahmimde kasılmalar var bende acaba tutmadı mı diye endişeleniyorum belirti olsa bir dert olmasa bir dert4. Günden merhaba. Beklemek çok zor. Bir gram belirti yok. 5. Gün embriyosu 1 tane transfer ettiler. Ama sanki hiç transfer olmamışım gibi.
Eşim yetmiomuş gibi kaynanamda aradı gününü bekle dio yaptırma dio tabi oğlu da aynı kafa zaten cumayı beklicem artıkBen birinci günden başlıyorum ki canım cikmicagini bile bile herkesin kendi tercihihiç dayanamam inan özeniyorum da gününü bekleyenlere ama.
Aaa öleni nie sayılmıyor peki salı kan versem görünümü peki sen ne zman vercwnCanım bugün senin daha 5. Günün.. 10 şubat transfer tarihi yazmışsın ya.. Transfer gününü saymayacaksın.. Daha çok erken.. Benim de 8 şubat transfer tarihim ama eşim test yaptırmıyor gününü bekle diyor.. Sabret Allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın
Bendede ağrı oluyo diorum acaba terk ediyor mu beni felan kafamda deli sorularBenimde bugün 4.günüm zaman geçmiyor ama geçtikçe de negatif olursa naparim diye düşünüyorum çok karışık duygular inan bana transferin 1 gününden beri ağrılarım kasikta batmalarimrahmimde kasılmalar var bende acaba tutmadı mı diye endişeleniyorum belirti olsa bir dert olmasa bir dert
Sanirim bende dayanamiycam yarin 5.günüm sabah test yapmaya başlıycam bugünde yapacaktimda zor tuttum kendimiBen birinci günden başlıyorum ki canım cikmicagini bile bile herkesin kendi tercihihiç dayanamam inan özeniyorum da gününü bekleyenlere ama.
Aynen aynen bendede deli sorular tutunamadımi acaba diyorum transferin ertesi günü rahminde ağrılar tek noktada ağrı sızlama hepsi oldu taman dedim vücudum tepki verdi ama devamı geldimi işte onu bilemiyorum adet sancisi var şu an kafayı yemeden yarın test yapmaya başlıycamBendede ağrı oluyo diorum acaba terk ediyor mu beni felan kafamda deli sorular
Rabbim hayırlısını versin canim hic üzülme demekki zamani değilmişDeğerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
Benm dün adet olmam lazımdı ağrı girdi fln dedim geliyo valla adet olucam fln ama şuan yok ağrı ama testi istiom bi yandan da korkuom cuma gününe çok varAynen aynen bendede deli sorular tutunamadımi acaba diyorum transferin ertesi günü rahminde ağrılar tek noktada ağrı sızlama hepsi oldu taman dedim vücudum tepki verdi ama devamı geldimi işte onu bilemiyorum adet sancisi var şu an kafayı yemeden yarın test yapmaya başlıycam
Canım ilk degerin kactı nezamn yaptrmstn?Değerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?