Cumaya kadar hayatta dayanamam ben kendimi bugün bile zor frenliyorum erken biliyorum ama elimde degik bende karnımı okşuyorum tutunsun bana diye dua ediyorum psikolojiler fenaaBenm dün adet olmam lazımdı ağrı girdi fln dedim geliyo valla adet olucam fln ama şuan yok ağrı ama testi istiom bi yandan da korkuom cuma gününe çok varbide hastalık oldu elim karnımda geziyorum şaka gibiyim
Cok ii maşallh darısı bizeKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Benimde bugün 4.günüm zaman geçmiyor ama geçtikçe de negatif olursa naparim diye düşünüyorum çok karışık duygular inan bana transferin 1 gününden beri ağrılarım kasikta batmalarimrahmimde kasılmalar var bende acaba tutmadı mı diye endişeleniyorum belirti olsa bir dert olmasa bir dert
Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Canim kullandigin ilaclardan dolayi zaten adet olmuyosun o agrilari kafaya takma yani. Benim negatif sonuclandi ilaclari biraktiktan 3 gun sonra oldum adet.Cumaya kadar hayatta dayanamam ben kendimi bugün bile zor frenliyorum erken biliyorum ama elimde degik bende karnımı okşuyorum tutunsun bana diye dua ediyorum psikolojiler fenaabenim adet günün ayin 27 si oyuzden anlam veremiyorum adet agrilarima
Tebrikler. Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canım benim çok sevindimTebrik ederim. Bak dün beni de korkutmuştun çok sancım oldu bende gittim bugün vermeye
12.gün 888
14. Gün 2616
bakalım kese için hangi gün çağıracak beni. Senin belli oldu günün?
Teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallahTebrikler. Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaç tane embriyo transfer edildi. Ve kalitesi nasildi acaba
Teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah
Beni ara ara zorlayan bir bel fıtığım ve düşük tansiyonum vardı o yüzden istemedim ikiz, tek transfer edildi 5.gün embriyosuydu ve iyi kalite olduğunu söylemişti embiryolog. Ama dünden beri kasıklarımda çok sancım oluyor. Bakalım klinik dönüş yaparsa onu da soracağım
Aynı gün transfer olmuşuz. Bitimiz tüm belirtileri yaşıyor. Birimizde tık yok.acaba sonuçlarımız ne olacak çok merak ettim. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kaç taneydi kalitesi nasildi. Çok soru sordum özür.
İlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofffCumaya kadar hayatta dayanamam ben kendimi bugün bile zor frenliyorum erken biliyorum ama elimde degik bende karnımı okşuyorum tutunsun bana diye dua ediyorum psikolojiler fenaabenim adet günün ayin 27 si oyuzden anlam veremiyorum adet agrilarima
Benim 4. Günüm ve hiç belirtim yokk. Beklemek çok sıkıcı
Bu akşam gelirken test alıcak eşim.. Ben de yarın yapıcam dayanamıyorum artık.. Yarın tam 8. Günüm oluyor.. Sen de Bi kaç gün bekle içini ferah tut olur mu güç verelim birbirimize. Ben burda kızların yazdıklarıyla güç alıyorum sen de öyle yapmaya çalış canımAaa öleni nie sayılmıyor peki salı kan versem görünümü peki sen ne zman vercwn
Hiç korkma canım benim de hiç belirtim yoktu. 1 hafta hiç bir şey anlamadım. 1 hafta sonra idrar yaptım pozitifi görünce belirtiler başladı. Vallahi psikolojik olduğunu bile düşündüm
Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu anİlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofffbide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı
Ya benimde pozitif olur inşallah. Kasık ağrısı çok bekliyorum ama yoksadece iğne yerlerim ağrıyor. Transfer olmamış gibiyim. Sende mi öyleydi
Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu anİlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofffbide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı
Ben hastalanıcam sanırım bugün 7. Günüm adet ağrılarım başladı
Cumaya gün verdiler canım kese için tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah görürüz ya. Oluyo dimi arada sancin. Benim de ağrı değil baskı gibi oluyo özellikle tuvaletim gelince. Geciyo sonra ama tedirgin ediyo. Yoksa, çok rahatım arada, yani o da normal sanırım. İnşallah çok güzel geçsin hepimizinCanım benim çok sevindimTebrik ederim. Bak dün beni de korkutmuştun çok sancım oldu bende gittim bugün vermeye
12.gün 888
14. Gün 2616
bakalım kese için hangi gün çağıracak beni. Senin belli oldu günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?