Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Cumaya kadar hayatta dayanamam ben kendimi bugün bile zor frenliyorum erken biliyorum ama elimde degik bende karnımı okşuyorum tutunsun bana diye dua ediyorum psikolojiler fenaa benim adet günün ayin 27 si oyuzden anlam veremiyorum adet agrilarima

Aynı gün transfer olmuşuz. Bitimiz tüm belirtileri yaşıyor. Birimizde tık yok. acaba sonuçlarımız ne olacak çok merak ettim. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kaç taneydi kalitesi nasildi. Çok soru sordum özür.

Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimii darısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün

Canım benim çok sevindim Tebrik ederim. Bak dün beni de korkutmuştun çok sancım oldu bende gittim bugün vermeye

12.gün 888
14. Gün 2616

bakalım kese için hangi gün çağıracak beni. Senin belli oldu günün?

Canim kullandigin ilaclardan dolayi zaten adet olmuyosun o agrilari kafaya takma yani. Benim negatif sonuclandi ilaclari biraktiktan 3 gun sonra oldum adet.

Tebrikler. Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kaç tane embriyo transfer edildi. Ve kalitesi nasildi acaba

Tebrikler. Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kaç tane embriyo transfer edildi. Ve kalitesi nasildi acaba
Teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah
Beni ara ara zorlayan bir bel fıtığım ve düşük tansiyonum vardı o yüzden istemedim ikiz, tek transfer edildi 5.gün embriyosuydu ve iyi kalite olduğunu söylemişti embiryolog. Ama dünden beri kasıklarımda çok sancım oluyor. Bakalım klinik dönüş yaparsa onu da soracağım

Benim 4. Günüm ve hiç belirtim yokk. Beklemek çok sıkıcı

istediğin kadar sorabilirsin
5.gün embriyosu benden 8 tane toplandı 6 tanesi dinlendi
5 güne sadece 3 tane gelebildi kalite olarak istedikleri kalite de olduğunu bu yüzden hemen taze transfer yapacaklarını söylediler kalan 2 taneyi dondurduk 1 tane transfer edildi ilk denememiz olduğu için

İlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofff bide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı

Aaa öleni nie sayılmıyor peki salı kan versem görünümü peki sen ne zman vercwn
Bu akşam gelirken test alıcak eşim.. Ben de yarın yapıcam dayanamıyorum artık.. Yarın tam 8. Günüm oluyor.. Sen de Bi kaç gün bekle içini ferah tut olur mu güç verelim birbirimize. Ben burda kızların yazdıklarıyla güç alıyorum sen de öyle yapmaya çalış canım

İlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofff bide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı
[/QUOTE]
Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an

Hiç korkma canım benim de hiç belirtim yoktu. 1 hafta hiç bir şey anlamadım. 1 hafta sonra idrar yaptım pozitifi görünce belirtiler başladı. Vallahi psikolojik olduğunu bile düşündüm

Ya benimde pozitif olur inşallah. Kasık ağrısı çok bekliyorum ama yok sadece iğne yerlerim ağrıyor. Transfer olmamış gibiyim. Sende mi öyleydi

Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
[/QUOTE]

Yaaa ne güzel görmüşün bile pozitifi. Bende cesaret yok yapamıyorum test. Bide bu benim 4. Denemem hep negatif görmek üzüyor beni. Bende 11 şubatta transfer oldum.

Ya benimde pozitif olur inşallah. Kasık ağrısı çok bekliyorum ama yok sadece iğne yerlerim ağrıyor. Transfer olmamış gibiyim. Sende mi öyleydi

aynen bu benim işte sıfır belirti ve iğne yerim de iğne yerim resmen ağlıyorum hala iğneyi yaparken zorla giriyor kalçama artık

[/QUOTE]
Aynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır

Cumaya gün verdiler canım kese için tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah görürüz ya. Oluyo dimi arada sancin. Benim de ağrı değil baskı gibi oluyo özellikle tuvaletim gelince. Geciyo sonra ama tedirgin ediyo. Yoksa, çok rahatım arada, yani o da normal sanırım. İnşallah çok güzel geçsin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…