Canim cok fazla yükselmiş değerin ikiz gibi insallah öyle olur benim 11.gün degerim 471di herkes ikiz olabilir demisti doktorunuz bisey dedimiCanım benim çok sevindimTebrik ederim. Bak dün beni de korkutmuştun çok sancım oldu bende gittim bugün vermeye
12.gün 888
14. Gün 2616
bakalım kese için hangi gün çağıracak beni. Senin belli oldu günün?
Benim ikinci transferim de öyleydi canım. 20 ile başladım iki gün sonra 5e düştü. Zaten ilaçları bırak dediler. Oluyor yani kimyasal tutunamiyor son anda. Hayırlısı olsun kuzum.Değerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
Cumaya gün verdiler canım kese için tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah görürüz ya. Oluyo dimi arada sancin. Benim de ağrı değil baskı gibi oluyo özellikle tuvaletim gelince. Geciyo sonra ama tedirgin ediyo. Yoksa, çok rahatım arada, yani o da normal sanırım. İnşallah çok güzel geçsin hepimizin
Cumaya gün verdiler canım kese için tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah görürüz ya. Oluyo dimi arada sancin. Benim de ağrı değil baskı gibi oluyo özellikle tuvaletim gelince. Geciyo sonra ama tedirgin ediyo. Yoksa, çok rahatım arada, yani o da normal sanırım. İnşallah çok güzel geçsin hepimizin
Ay bana da çok yüksek geldi ama tek embriyo koydurduk. Tek yumurta ikizi filan oluyor mu bilmiyorum ki nasıl oluyor o işlerCanim cok fazla yükselmiş değerin ikiz gibi insallah öyle olur benim 11.gün degerim 471di herkes ikiz olabilir demisti doktorunuz bisey dedimi
Her klinik farklıdır değerin yüksek ya belki gidince kalp atışlarını bile duyarsınŞimdi aradılar 25 şubata randevu verdiler bana ay çok geç değil mi benim anlamadım aynı gün olduk seninle transferi
Dayanamiyosan ver canım. Güzel haberler inşallahBenim bugün 6.günüm sanırım dayanamayacağım yarın nasip olursa kan vereceğim.. 7 günde olsa belli olur herhalde kanda değil mi..
Dayanamiyosan ver canım. Güzel haberler inşallah
Her klinik farklıdır değerin yüksek ya belki gidince kalp atışlarını bile duyarsınbzm hep 10 gün sonra kese veriyolar çünkü.
Aynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfırBenim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Tebrikler kuzum gözün aydınKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Bende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorumAynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır
ilk denememde 7.günde idrar testi yaptım çıkmadı 3 gün kabus gibi geçti sonra kanda pozıtıf cıktı ondan sonra hep tahlil günü nu bekledim bunda da bekliycem her bünye aynı olmuyoİn
Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruzbekleyebilen beklesin bence en güzeli
Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu anİlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofffbide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı
Belki kalp atışınıda duyarsın gıttıgındeŞimdi aradılar 25 şubata randevu verdiler bana ay çok geç değil mi benim anlamadım aynı gün olduk seninle transferi
Yani idrarda da belli olur blast ise inşallah seninledir haber ver bize deAz çok belli olur değil mi ? 2.denemem ve çok korkuyorum bir yandan..O negatifi görmekten..
1500de vajinal gorunuyormus senin değerin iyi canım bnce de sor.inşallah canım benimAma sanırım dayanamayacağım pazartesi arayıp sorucam daha erken geleyim mi diye
Ikizde olabilir sanirim tek yumurta ikizi hadi hayirlisi olsunAy bana da çok yüksek geldi ama tek embriyo koydurduk. Tek yumurta ikizi filan oluyor mu bilmiyorum ki nasıl oluyor o işlerGerçi doğal yolla da bir kere hamile kalmıştım onda da ilk değerim 1100 çıkmıştı sonra kimyasal oldu. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Sağol kuzu ya korkyrm hala ama biraz dha rahat etti içim inan. İnşallah güzel geçsin hamileliklerimizTebrikler kuzum gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?