Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canim cok fazla yükselmiş değerin ikiz gibi insallah öyle olur benim 11.gün degerim 471di herkes ikiz olabilir demisti doktorunuz bisey dedimi

Değerim 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş nedemekse hayırlısı olsun
Benim ikinci transferim de öyleydi canım. 20 ile başladım iki gün sonra 5e düştü. Zaten ilaçları bırak dediler. Oluyor yani kimyasal tutunamiyor son anda. Hayırlısı olsun kuzum.

Şimdi aradılar 25 şubata randevu verdiler bana ay çok geç değil mi benim anlamadım aynı gün olduk seninle transferi

Canim cok fazla yükselmiş değerin ikiz gibi insallah öyle olur benim 11.gün degerim 471di herkes ikiz olabilir demisti doktorunuz bisey dedimi
Ay bana da çok yüksek geldi ama tek embriyo koydurduk. Tek yumurta ikizi filan oluyor mu bilmiyorum ki nasıl oluyor o işler Gerçi doğal yolla da bir kere hamile kalmıştım onda da ilk değerim 1100 çıkmıştı sonra kimyasal oldu. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Aynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır
[/QUOTE]
Bende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorum

Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an

Yaaa ne güzel görmüşün bile pozitifi. Bende cesaret yok yapamıyorum test. Bide bu benim 4. Denemem hep negatif görmek üzüyor beni. Bende 11 şubatta transfer oldum.
[/QUOTE]
Canim benim umarım pozitifi görürüz benim şu an çok silik o yüzden emin olamıyorum yarın iyice belli olur koyulasirsa bide gerçekten belirti herkeste olmuyor ben korkudan yaptım kimyasalım var daha onceden asilamada benim adet sancıları korkutuyor beni

Aynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır
Bende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorum
[/QUOTE]
Aaa geçmiş olsun... ama olsun gene hapı kullanıyorsun benim hastane progesteronu vermedi bile jel sadece o zaman benimki hiç tutmaz yaa

Bu benim 4.denemem ıl
İn

Yaa böyle demeyin işte sonra bizde gaza gelip test yapıyoruz çıkmayınca üzülüyoruz bekleyebilen beklesin bence en güzeli
ilk denememde 7.günde idrar testi yaptım çıkmadı 3 gün kabus gibi geçti sonra kanda pozıtıf cıktı ondan sonra hep tahlil günü nu bekledim bunda da bekliycem her bünye aynı olmuyo

İlaçların etkisi zaten böyle durumlar pofff bide ben sadece jel kullanıyorum iğne olanlar fln var onlar daha hormonel hissediyodur herhalde senin transfer ne zamandı
[/QUOTE]
Cidden çok erken çıkmış iki embriyonu konuldu

Ikizde olabilir sanirim tek yumurta ikizi hadi hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…