Belki kalp atışınıda duyarsın gıttıgınde
Bende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorumAynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır
Cidden çok erken çıkmış iki embriyonu konulduBenim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Aaa gördün mü canım silik çizginiBende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorum
Cidden çok erken çıkmış iki embriyonu konulduBenim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
19 şubat test tarihim bugünü saymazsam 3 gün kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama gecmıyoinşallah ama yine de keseyi görmek isterdim. Çok uzun geliyor 10 gün ara. En azından haftaya keseyi görsem biraz rahatlarım
Sen ne durumdasın canım ne zaman yapacaksın testi
Benim de 20 şubat test günüm. Vallahi çatlayacağım orta yerimden19 şubat test tarihim bugünü saymazsam 3 gün kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama gecmıyo
Canım ben senden iki gün öndeyim yapınca sonucu yazar mısın merak ettim şimdidenBu akşam gelirken test alıcak eşim.. Ben de yarın yapıcam dayanamıyorum artık.. Yarın tam 8. Günüm oluyor.. Sen de Bi kaç gün bekle içini ferah tut olur mu güç verelim birbirimize. Ben burda kızların yazdıklarıyla güç alıyorum sen de öyle yapmaya çalış canım
yine birilerinin kanına giriyorduYarın veya öbür gün belirir canım idrardasabredemezsen benim gibi yap hmn 21ine çok var
Çok ama çok sevindim hayırlı olsunnn artık için rahatlasın tatlı heyecanlar başlasınKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimiidarısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Sende yolu yarılamışsınBenim de 20 şubat test günüm. Vallahi çatlayacağım orta yerimden
bana bu gruptan neden bildirim gelmiyo acaba yaYani idrarda da belli olur blast ise inşallah seninledir haber ver bize de
Yani idrarda da belli olur blast ise inşallah seninledir haber ver bize de
Canım senin kan pzt miydi? Aynı gün transfer olmuştuk benim bugün 86 çıktı güzel dedi doktor pzt yine vericembana bu gruptan neden bildirim gelmiyo acaba ya
evet canim pazartesi ben 2 kez idrarda baktiminatla kan vermedim pazartesi merkezde vericem geçen sefer 12. gün 192 çıkmıştı doktorum takrar verdirmemisti kanı bakalim bu kez kaç cikicakCanım senin kan pzt miydi? Aynı gün transfer olmuştuk benim bugün 86 çıktı güzel dedi doktor pzt yine vericem
Ben de almıyorum. Yenileyince mesajları görüyorumben bu gurptan neden bildirim alamiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?