Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aynı zamanlardayız desene benimde 10 şubatta yapıldı... hadi gözünaydın devamı gelir inşallah şuan cesaretim sıfır
Bende öylesine yaptım yarın basliycaktim test yapmaya varsa gün gün koyulaşır diye Ama inanamadım çok çok silik ama belki kırmızı silik umarım d3vami gelir benim bir kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum erken öğrenip kontrole gidicem çünkü adet ağrılarından korkuyorum bide aksilik ben opudan sonra mantar enfeksiyonu oldum o yüzden progesteronu alttan koyamıyorum içiyorum onunda etkisi daha azmış tutunamaz diye korkuyorum
[/QUOTE]
Aaa gördün mü canım silik çizgini inşallah koyulsun kocaman bebek olsunnnn

Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Cidden çok erken çıkmış iki embriyonu konuldu
[/QUOTE]
Şimdi gördüm süper bu kadar erken belli olması

[/QUOTE]
Amin inşallah evet belli oldu silikte olsa foto yükleyemedim senden cesaret aldım zaten benim duracağım yoktu banada mantıklı geldi 5.gün yapmak ama tabi ben bir gün erken davrandım daha kimyasal oldu bende degerim 10 du ama idrarxa cikmjsti bence blastokist oldugu icin erken cikiyor yarın yapicam sabahtan umarım koyulaşır

[/QUOTE]
Amin inşallah evet belli oldu silikte olsa foto yükleyemedim senden cesaret aldım zaten benim duracağım yoktu banada mantıklı geldi 5.gün yapmak ama tabi ben bir gün erken davrandım daha kimyasal oldu bende degerim 10 du ama idrarxa cikmjsti bence blastokist oldugu icin erken cikiyor yarın yapicam sabahtan umarım koyulaşır

Benim salı günü sabah yapıldı 11 şubat bugün 4.günüm ve ben biraz önce öylesine test yaptım silikte olsa cikti yarın sabah tekrar yapicam koyulaşma varmi diye soktayim şu an
Cidden çok erken çıkmış iki embriyonu konuldu
[/QUOTE]
Yok 1 tane 5 gün embriyosu bende şaşkınım umarım yarın koyulaşır

inşallah ama yine de keseyi görmek isterdim. Çok uzun geliyor 10 gün ara. En azından haftaya keseyi görsem biraz rahatlarım
Sen ne durumdasın canım ne zaman yapacaksın testi
19 şubat test tarihim bugünü saymazsam 3 gün kaldı sayılı gün çabuk geçer derler ama gecmıyo

Canım ben senden iki gün öndeyim yapınca sonucu yazar mısın merak ettim şimdiden

Kızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimii darısı herkese inşallah kese için gün vercekler bugün
Çok ama çok sevindim hayırlı olsunnn artık için rahatlasın tatlı heyecanlar başlasın

Benim de ilk kan sonucum 10. Günde 86 çıktı bakalım nası artcak

Canım senin kan pzt miydi? Aynı gün transfer olmuştuk benim bugün 86 çıktı güzel dedi doktor pzt yine vericem
evet canim pazartesi ben 2 kez idrarda baktiminatla kan vermedim pazartesi merkezde vericem geçen sefer 12. gün 192 çıkmıştı doktorum takrar verdirmemisti kanı bakalim bu kez kaç cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…