- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
onur gruptan geliyor ama ya üzülüyorum burda çok şey kaçırıyorumBen de almıyorum. Yenileyince mesajları görüyorum
Amin inşallah evet belli oldu silikte olsa foto yükleyemedim senden cesaret aldım zaten benim duracağım yoktu banada mantıklı geldi 5.gün yapmak ama tabi ben bir gün erken davrandımAaa gördün mü canım silik çizginiinşallah koyulsun kocaman bebek olsunnnn
Ama arkadaşım mantıklı bnce erken ogrenmk yoksa 10 gün sonra da yok hep beraber güzel güzel pozitif başladık devam edelim.yine birilerinin kanına giriyorduskmdi keseyi gorcek sknra kalp doye stres yapcan dimi
Çok güzel canım değer 10. Gune kat kat artsin inşallah kucağın dolsunnnÇok ama çok sevindim hayırlı olsunnn artık için rahatlasın tatlı heyecanlar başlasın
Benim de ilk kan sonucum 10. Günde 86 çıktı bakalım nası artcak
Bna da oluyo o bazen gelmiyobana bu gruptan neden bildirim gelmiyo acaba ya
ya bende üzülüyorum neyse devamlı buralarda cakilicam artık kese kalp duyana kadar evden çıkasım yok bir tek iğneye gidip geliyorumBna da oluyo o bazen gelmiyo
İnşallah hepimizin yaaaÇok güzel canım değer 10. Gune kat kat artsin inşallah kucağın dolsunnn
haklisin bacim benimde kanıma girsin iyi ettin ben 1 gün sonra yapacaktım yine erken yaptım ya . transfer günü dahil geçen sefer 7. günde bunda 6. gündeAma arkadaşım mantıklı bnce erken ogrenmk yoksa 10 gün sonra da yok hep beraber güzel güzel pozitif başladık devam edelim.Aynn öyle inşallah keseyi göreyim de sağ salim sonra npcm bilmem.
Bnde artık işe başlarım ptesi yeter canım sıkıldı. Biraz da orda dağıtırım kafamıya bende üzülüyorum neyse devamlı buralarda cakilicam artık kese kalp duyana kadar evden çıkasım yok bir tek iğneye gidip geliyorum
Haaa maşallah sen önceymişsin benim daha bugün 10. Günevet canim pazartesi ben 2 kez idrarda baktiminatla kan vermedim pazartesi merkezde vericem geçen sefer 12. gün 192 çıkmıştı doktorum takrar verdirmemisti kanı bakalim bu kez kaç cikicak
ben bu kez daha kan vermedim pazartesi 12. gün olacak. bakalim çok istiyorumHaaa maşallah sen önceymişsin benim daha bugün 10. Gün. Güzel haberlere devam inşallah
ben calismiyorum canim geçen sefer düşük tehlikesi diye çıkmıştım 4 aydır evdeyimBnde artık işe başlarım ptesi yeter canım sıkıldı. Biraz da orda dağıtırım kafamıama burda da olurum
Ayy tam okumamışım anladımben bu kez daha kan vermedim pazartesi 12. gün olacak. bakalim çok istiyorum
Kızlar progestan iğnesinden dolayı beze oluşan varmı çok fenayım
bakalim inşllah ikimizinkide çok yuksek cikarAyy tam okumamışım anladımo zaman doğru hatırladım ben de vercem pzt tekrar bakalım ne çıkcak...
inşAllah güzel haberler verebilirim verebiliriz hep beraberYani idrarda da belli olur blast ise inşallah seninledir haber ver bize de
Canımcım benim de çok fena bezeler oluştu. Ağrıdan oturamıyorum. Bugün kliniği aradığımda sordum be yapabilirim diye. Hirudoid diye bir kremi önerdi. Bugün aldım bakalım inşallah iyi gelir
Murat bakacak mı doktorunuz yoksa abdullah tok mu canımben k.maras tip fk yaptirdim
Benim ilk tedavimde aynısı olmuştu, nanemsi kokulu bir krem var soğuk gibi onunla masaj yapınca iyi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?