Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aaa gördün mü canım silik çizgini inşallah koyulsun kocaman bebek olsunnnn
Amin inşallah evet belli oldu silikte olsa foto yükleyemedim senden cesaret aldım zaten benim duracağım yoktu banada mantıklı geldi 5.gün yapmak ama tabi ben bir gün erken davrandım daha kimyasal oldu bende degerim 10 du ama idrarxa cikmjsti bence blastokist oldugu icin erken cikiyor yarın yapicam sabahtan umarım koyulaşır
[/QUOTE]
Koyulastigini görünce insan dha çok seviniyor sbh dha net çıkar canım çok güzel yaaa

yine birilerinin kanına giriyordu skmdi keseyi gorcek sknra kalp doye stres yapcan dimi
Ama arkadaşım mantıklı bnce erken ogrenmk yoksa 10 gün sonra da yok hep beraber güzel güzel pozitif başladık devam edelim. Aynn öyle inşallah keseyi göreyim de sağ salim sonra npcm bilmem.

Ama arkadaşım mantıklı bnce erken ogrenmk yoksa 10 gün sonra da yok hep beraber güzel güzel pozitif başladık devam edelim. Aynn öyle inşallah keseyi göreyim de sağ salim sonra npcm bilmem.
haklisin bacim benimde kanıma girsin iyi ettin ben 1 gün sonra yapacaktım yine erken yaptım ya . transfer günü dahil geçen sefer 7. günde bunda 6. günde

ya bende üzülüyorum neyse devamlı buralarda cakilicam artık kese kalp duyana kadar evden çıkasım yok bir tek iğneye gidip geliyorum
Bnde artık işe başlarım ptesi yeter canım sıkıldı. Biraz da orda dağıtırım kafamı ama burda da olurum

Kızlar progestan iğnesinden dolayı beze oluşan varmı çok fenayım

Canımcım benim de çok fena bezeler oluştu. Ağrıdan oturamıyorum. Bugün kliniği aradığımda sordum be yapabilirim diye. Hirudoid diye bir kremi önerdi. Bugün aldım bakalım inşallah iyi gelir

Canımcım benim de çok fena bezeler oluştu. Ağrıdan oturamıyorum. Bugün kliniği aradığımda sordum be yapabilirim diye. Hirudoid diye bir kremi önerdi. Bugün aldım bakalım inşallah iyi gelir

Benim ilk tedavimde aynısı olmuştu, nanemsi kokulu bir krem var soğuk gibi onunla masaj yapınca iyi geliyordu

Benim ilk tedavimde aynısı olmuştu, nanemsi kokulu bir krem var soğuk gibi onunla masaj yapınca iyi geliyordu

Bakalım bunu deneyeceğim işe yaramazsa sen adını hatırlıyor musun kremin onu da sorarım.Şimdi nasıl olmadı? Yada neye göre oluyor bu çok can sıkıcı gerçekten sürekli ay oy şeklinde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…