Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bakalım bunu deneyeceğim işe yaramazsa sen adını hatırlıyor musun kremin onu da sorarım.Şimdi nasıl olmadı? Yada neye göre oluyor bu çok can sıkıcı gerçekten sürekli ay oy şeklinde oturuyorum
Kullandığım krem ARNİCA COOL du, tabi doktorunuza sorarak mutlaka ona göre alın derim :) Ama o bezeleri bir zaman sonra umursamazsın bence :)) Bu 2.tedavim bu sefer doğal transfer oldum.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum. Sonuç bekliyorum işte

Tabi tabi mutlaka sorarım belki de benimki işe yarar. Hayırlı olsun, kaç gün oldu transfer olalı ? Umarım sende güzel sonuç alanlar olarak aramıza katılırsın

Tabi tabi mutlaka sorarım belki de benimki işe yarar. Hayırlı olsun, kaç gün oldu transfer olalı ? Umarım sende güzel sonuç alanlar olarak aramıza katılırsın

Amin inşAllah gülüm.. Rabbim isteyen herkese içler sıra bana nasip eylesin.. 5.gün embriyosuydu.. İlk tedavimde 6.gün embriyosuydu olmadı. Nasipse yok ise işte yapıcak birşey yok.. şimdi korkuyorum test yaptırmaya

Ay bir gün giremedim neler olmuş burda. Bi sürü alıntı yapmıştım ama kayboldu. Testi pozitif çıkanları tebrik ederim Kbram2017 Tesnim1903 gördüklerim hayırlı olsun chagiless senin de değerlerin güzel artmış gözün aydın canım. Bundan sonraki güzel süreçlerinizi bekliyorumm heyecanla

Bişey sorucam doğal transfer ne demek ?

Bişey sorucam doğal transfer ne demek ?

Yumurtanızı takip edip yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yazıyorlar onu alıp yapıyorsunuz. 6 gün sonra transfer oluyor.. Sadece crione jel ve folik asit kullanımı. Baska ilaç vermediler yani.. Daha doğrusu ilaçsız iğnesiz transfer demek. Benim ilk denemem iğneli birsürü ilaçlıydı, buda böyle oldu hayırlısı..

Canımcım benim de çok fena bezeler oluştu. Ağrıdan oturamıyorum. Bugün kliniği aradığımda sordum be yapabilirim diye. Hirudoid diye bir kremi önerdi. Bugün aldım bakalım inşallah iyi gelir
Banada iğne yapan hemşire zeytinyağı yada kolonya ile ovala dedi ama pek faydası yok

Canım ben daha test yaptırmadım
Allah söyletti inşallah pozitifdir

Anladım inşallah böyle hayırlısı olur sizin için. Benim normal ilaçlı oldu fln ama sonrasında sadece jel ve folik asit kullanımı verdiler o yüzden sordum

Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah yavrun . Benim adetimin 20. Günü transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…