İnşallah kuzucum kalbini ferah tut senSağol kuzu ya korkyrm hala ama biraz dha rahat etti içim inan. İnşallah güzel geçsin hamileliklerimiz
Kullandığım krem ARNİCA COOL du, tabi doktorunuza sorarak mutlaka ona göre alın derim :) Ama o bezeleri bir zaman sonra umursamazsın bence :)) Bu 2.tedavim bu sefer doğal transfer oldum.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum. Sonuç bekliyorum işteBakalım bunu deneyeceğim işe yaramazsa sen adını hatırlıyor musun kremin onu da sorarım.Şimdi nasıl olmadı? Yada neye göre oluyor bu çok can sıkıcı gerçekten sürekli ay oy şeklinde oturuyorum
Bende aynıBen de almıyorum. Yenileyince mesajları görüyorum
Kullandığım krem ARNİCA COOL du, tabi doktorunuza sorarak mutlaka ona göre alın derim :) Ama o bezeleri bir zaman sonra umursamazsın bence :)) Bu 2.tedavim bu sefer doğal transfer oldum.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum. Sonuç bekliyorum işte
Tabi tabi mutlaka sorarım belki de benimki işe yarar.Hayırlı olsun, kaç gün oldu transfer olalı ? Umarım sende güzel sonuç alanlar olarak aramıza katılırsın
Bişey sorucam doğal transfer ne demek ?Kullandığım krem ARNİCA COOL du, tabi doktorunuza sorarak mutlaka ona göre alın derim :) Ama o bezeleri bir zaman sonra umursamazsın bence :)) Bu 2.tedavim bu sefer doğal transfer oldum.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum. Sonuç bekliyorum işte
Bişey sorucam doğal transfer ne demek ?
bana igne vermediler jel ve hapını kullaniyorum
Kızlar progestan iğnesinden dolayı beze oluşan varmı çok fenayım
Murat hoca canim sende mi orda yaptirdinMurat bakacak mı doktorunuz yoksa abdullah tok mu canım
Banada iğne yapan hemşire zeytinyağı yada kolonya ile ovala dedi ama pek faydası yokCanımcım benim de çok fena bezeler oluştu. Ağrıdan oturamıyorum. Bugün kliniği aradığımda sordum be yapabilirim diye. Hirudoid diye bir kremi önerdi. Bugün aldım bakalım inşallah iyi gelir
Canım ben daha test yaptırmadımAy bir gün giremedim neler olmuş burda. Bi sürü alıntı yapmıştım ama kayboldu. Testi pozitif çıkanları tebrik ederimKbram2017 Tesnim1903 gördüklerim hayırlı olsun chagiless senin de değerlerin güzel artmış gözün aydın canım. Bundan sonraki güzel süreçlerinizi bekliyorumm heyecanla
Anladım inşallah böyle hayırlısı olur sizin için. Benim normal ilaçlı oldu fln ama sonrasında sadece jel ve folik asit kullanımı verdiler o yüzden sordumYumurtanızı takip edip yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yazıyorlar onu alıp yapıyorsunuz. 6 gün sonra transfer oluyor.. Sadece crione jel ve folik asit kullanımı. Baska ilaç vermediler yani.. Daha doğrusu ilaçsız iğnesiz transfer demek. Benim ilk denemem iğneli birsürü ilaçlıydı, buda böyle oldu hayırlısı..
Benim hemsirem de saf alkol ile soguk bir havlu yardimi ile ovala demisti ama cok sukur beze olmadi henuz ben deBanada iğne yapan hemşire zeytinyağı yada kolonya ile ovala dedi ama pek faydası yok
Evet canım abdullah hoca benim deMurat hoca canim sende mi orda yaptirdin
Hayırlı olsun canımKizlaar hepinizi takip ediyorum hamile arkadaşlarımı tebrik ederim ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin insallah ☺♥
Bende Cuma günü son kontrole gidicem transfer günümü söylicekler.
Siz adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ??
Amin canim benimHayırlı olsun canımsıkı sıkı tutunsun inşallah yavrun . Benim adetimin 20. Günü transfer oldum
ne zaman oldu transferin canim insallah rabbim kucagimiza almayi nasip eder sen test yaptinmiEvet canım abdullah hoca benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?