- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Anne rahminin mucizevi olduğunu hepimiz biliyoruz embriyologlardan ve doktorlardan da çok duydum ama en önemlisi kaLpten inanıyorum Allaha sığınıyoruz en derin istediğimiz bu sende inan ve güven elbet bizlerinde yüzü gülecek kucagimiz bos kalmayacak❤❤❤Evet bazen diyorum o düşük kalitedekiler zorda olsa 5.güne geldiler ölmediler transfer edilenler rahim içinde daha iyi dayanırlar diyorum doğru mu düşünüyorum acaba
Benim de dün aynisi başıma geldi yani 6. Gün. Forumlardan okuduğum kadarıyla iyiye işaret diyorlar ama benim belli değil bisey diyemiyorumKızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
Benimde oluyor korkma crinone jel kullanıyorum normal beyaz geliyor arada pembe tutunma belirtisi derler insallah oyledirKızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
Benimde 6.günüm internette araştırıyorum olabilir diyolar ama yine de tedirginim inş çoğalmaz tutunma kanamasıdırBenim de dün aynisi başıma geldi yani 6. Gün. Forumlardan okuduğum kadarıyla iyiye işaret diyorlar ama benim belli değil bisey diyemiyorum
Bana doktor jel vermedi sadece iğne verdi ne bilim ufacık şey bizi korkutmaya yetiyi tuvalete girmeye korkuyorum yine görürüm diye offffBenimde oluyor korkma crinone jel kullanıyorum normal beyaz geliyor arada pembe tutunma belirtisi derler insallah oyledir
Korkma icini ferah tut kahverengi ve pembe lekelerden korkmamak gerek ama kirmızı ve damla seklinde olursa doktorunla iletişime geçersin ama aklına getirme düşünme böyle şeyleri. Sana söylüyorum ama Ben jelden oturu her dakika korkarak ne renk akıntı diye kontroldeyim yüreğimiz ağzımızda destek olucaz birbirimizeBana doktor jel vermedi sadece iğne verdi ne bilim ufacık şey bizi korkutmaya yetiyi tuvalete girmeye korkuyorum yine görürüm diye offff
Kızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
Sağol canım bu gece zor geçicek artık benim içinKorkma icini ferah tut kahverengi ve pembe lekelerden korkmamak gerek ama kirmızı ve damla seklinde olursa doktorunla iletişime geçersin ama aklına getirme düşünme böyle şeyleri. Sana söylüyorum ama Ben jelden oturu her dakika korkarak ne renk akıntı diye kontroldeyim yüreğimiz ağzımızda destek olucaz birbirimize
Sağol canım tek umudum yerleşme kanaması olmasıStres yapma yerleşme belirtisidir
Anladım inşallah böyle hayırlısı olur sizin için. Benim normal ilaçlı oldu fln ama sonrasında sadece jel ve folik asit kullanımı verdiler o yüzden sordum
Kızlar benim bugün 7. Gündü.. Evde test yaptım tek çizgi çıktı.. Benim olmadı galiba..
Herkes test yapıp olumlu görünce ben de dayanamadım ama şimdi çok üzüldüm.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsünEn iyisi kan vermek öyle deme.. Hem 7.gün daha erken..
Herkes test yapıp olumlu görünce ben de dayanamadım ama şimdi çok üzüldüm.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Benim ilk denemem de 9 gun de çıkmıştı önceki bütün testler negatifti. Üzme kendini 12 güne kadar sabret. Bende yapmamak için zor tutuyorum tekrar 4 günüm du dün yaptım.cikmadi ,En iyisi kan vermek öyle deme.. Hem 7.gün daha erken..
Çok haklısın canım.. Yoksa doktor neden test tarihini versin ki dimi.. 1 hafta olunca git test yap der o zaman..Rahatlattın beni Allah razı olsun.. Senin kaçıncı gün bugünAmin Gülüm.. Bence yapmamalıydın, ama artık çok geç sanırım.. Sana böyle diyorum ama kendi içimide yemiyorum değil(Yapsam mı, Yapmasam mı diye) :) Üzme kendini, güzel düşün.. Erken daha, beta hcg olan hormon salgılanmamış olabilir, Ne kadar dayanıklıyım, böylede çıksa üzülmeyeceğim desek de boşşş bu konu kalbin ince sızısı..
Canım seni de tebrik ederim bu aradaBu başlığa da yazayım dedim
İdrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
Aaa şaşırdım çok emindimCanım ben daha test yaptırmadım
Allah söyletti inşallah pozitifdir
Okuduklarıma göre yerleşme kanaması olduğunu düşümdüm canım. Zaten kullanılan ilaçlardan dolayı adet olunamıyormuş. İçini ferah tutKızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
Aman yapma gülüm bide onun stresine girdim ağladım akşamdan beri..Halbuki eşime dünyanın sözünü vermiştim üzülüp ağlamayacağım diye.. Bak sen daha tecrübelisin ne güzel.. İnşallah sen de zamanı gelince güzel haberler verirsin bizeBenim ilk denemem de 9 gun de çıkmıştı önceki bütün testler negatifti. Üzme kendini 12 güne kadar sabret. Bende yapmamak için zor tutuyorum tekrar 4 günüm du dün yaptım.cikmadi ,şimdi korkuyorum yapmamak lazım da iste
Aminnnn.Tesekkur ederim dayanicam sende gönlümü ferah tut acele ediyoruz az daha sabir güzel haberler alacağına yürekten dua ediyorum göz yaşlarını Allahım görsün ve dileğini sana versin insallahAman yapma gülüm bide onun stresine girdim ağladım akşamdan beri..Halbuki eşime dünyanın sözünü vermiştim üzülüp ağlamayacağım diye.. Bak sen daha tecrübelisin ne güzel.. İnşallah sen de zamanı gelince güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?