Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aminnnn.Tesekkur ederim dayanicam sende gönlümü ferah tut acele ediyoruz az daha sabir güzel haberler alacağına yürekten dua ediyorum göz yaşlarını Allahım görsün ve dileğini sana versin insallah
İnan ben de herkese dua ediyorum canım.. Bazen ailemiz bile anlamıyor bu konuda bizi.. Ama burda birbirimize destek oluyoruz ne güzel Bi duygu

Teşekkürler kuzum darısı herkese inşallah

Çok haklısın canım.. Yoksa doktor neden test tarihini versin ki dimi.. 1 hafta olunca git test yap der o zaman..Rahatlattın beni Allah razı olsun.. Senin kaçıncı gün bugün
Benimde 6.günümdü bugün.. Ben bir daha negatif göreceğim diye hem yapmak istiyorum, hem yapmak istemiyorum..

ne zaman oldu transferin canim insallah rabbim kucagimiza almayi nasip eder sen test yaptinmi
8 şubatta oldu transferim canım test yaptım ama 3,4 çıktı değerim inşallah yükselir pazartesi yine test yapıcam bakalım ne olcak

Merhabalar kizlar;
Oncelikle burada bulunan herkesi Rabbim en kisa surede hayirlisiyla evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah Bende 12 subatta dondurulmus 5. Gun embriyosu transferi oldum.14 subatta gogus uclarimda hafif acima basladi.15 subatta o acima hissi hafif artmaya basladi ara ara karnim ve belim agriyo sonra kesiliyor.. bugun biraz disari ciktim awm ye gittim cok fazla yurumedim ama belim ve bacaklarim koptu agridan yuruyemedim cok fazla.. acaba bunlar erken regl belirtilerimi nedir anlamadim bende transfer oncesi dogal siklus uygulandi sadece crinole jel coraspirin ve folik asit kullaniyirum..aranizda transfer sonrasi benim durumumda olup pozitif alan var mi? Gercekten korkmaya basladim artik.. buarada olasi regl tarihim 25 subat..

Merhaba, benim de aynı dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. Transfer günü ve takip eden 3 gün ara ara giren karın ağrım oldu aynı regl ağrısı hatta olmadı diye ağladım dün pozitif sonucu aldım. İnşallah sizinki de öyledir.

merhaba, sizin adiniza cok sevindim:) saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahdemek tutmadi diye dusunmemek lazim ama sanki regl olcakmisim gibi agriyor bende erken regl mi olcam diye korkmaya baslamistim.. sizde gogus acisida oldu mu? Benim iste cuma aksamuzerinderinden beri gogus uclarim sizliyor.. regl olacakmisim gibi.. crinole jelin etkisimi diye dusundum ama cuma gunu 1. Kutu bitti yani o kutu bitmeden oncede bir aci yoktu..

O da bir belirti olabilir deniyor bende hala yok göğüs hassasiyeti. Doktora yazmıştım ben tutunmadan olabilir demişti o baştaki ağrılar için de rahatlamıştım. Ben de aynen regl olcam die üzüntüden ağlamıştım. Hiç üzülme bol bol dinlen 2 lt su iç C vitamini al :)) İnşallah tutunuyordur sonucunu merakla bekliyorum

bende sakin kalmaya calisiyorum bugun transfer dahil 5. gunum yani daha 4. gunum:) idrar testi yapmicam kendime soz verdim yaparsam cikmazsa uzulmeyeyim diye.. aynen bol bol su icecegim :) inşallah bende senin gibi pozitif görebilirim

bende sakin kalmaya calisiyorum bugun transfer dahil 5. gunum yani daha 4. gunum:) idrar testi yapmicam kendime soz verdim yaparsam cikmazsa uzulmeyeyim diye.. aynen bol bol su icecegim :) inşallah bende senin gibi pozitif görebilirim
Canım inşallah güzel haber alırsın. Ben adet öncesi çok göğüs ağrısı çeken biri olarak aradaki farkı söyle anlatayım sana. Adet öncesi ağrı oluyor ama tutunmada benim sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Elektrik verilir gibi sanki hala daha öyle. Ama ilaçları bırakmadan da adet olmazsın o yüzden rahat ol güzel haberleri yaz bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…