Topu topu 4 kere kan vermeye gittim gribi kaptım geldim ev dha güvenli o yüzden hasta olmayın aman bnm gibi6. Günden günaydınlar :))
Bugün dışarı vurup kendimi gezicem biraz. Bu nedir yaa tövbeler olsun... zaman geçmiyor.
Ben transferden bir gün önce faranjit oldum zaten ya daha yeni yeni geliyorum kendime. Öksürük krizlerim bitmedi halaTopu topu 4 kere kan vermeye gittim gribi kaptım geldim ev dha güvenli o yüzden hasta olmayın aman bnm gibi
Canım inşallah güzel haber alırsın. Ben adet öncesi çok göğüs ağrısı çeken biri olarak aradaki farkı söyle anlatayım sana. Adet öncesi ağrı oluyor ama tutunmada benim sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Elektrik verilir gibi sankihala daha öyle. Ama ilaçları bırakmadan da adet olmazsın o yüzden rahat ol güzel haberleri yaz bize de
ayyy hadi guzel sonuçla gel insallah canim dualarım seninle7.gündende selamlar :) Ve bu kız artık dayanamaz birazdan kan vermeye gider sanırım :/
ayyy hadi guzel sonuçla gel insallah canim dualarım seninle
Yok kuzum 6. Günde ben de aynıyım :/ hafif sancılar dışında pek bir belirtim yokAllah razı olsun gülüm inşAllah.. Ben pek birşey hissetmiyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Bunu düşünen tek benmiyim acaba, tutsa hissederim diyorum
Yok kuzum 6. Günde ben de aynıyım :/ hafif sancılar dışında pek bir belirtim yok
Hemşirenin ya da doktorun numarası olaydı iyiydi kötü olmuş :/ eczaneye mi sorsan acaba?Arkadaşlar estrofem i sabah akşam içmem gerekiyormuş ben sadece akşam aldım bana verdikleri kağıdı bi okuyum dedim tesadüfen gördüm yransferin üçüncü günündeyim sizce napayım saatte öğlen oldu ama alayım mı sizce hastaneye de ulaşamıyorum haftasonu olunca
Canim simdi ic bi de aksam ic yarin normal duzende sabah aksam icersin aradan 8 saat gectiktrn sonra sorun olmaz yani oglen ve aksamArkadaşlar estrofem i sabah akşam içmem gerekiyormuş ben sadece akşam aldım bana verdikleri kağıdı bi okuyum dedim tesadüfen gördüm yransferin üçüncü günündeyim sizce napayım saatte öğlen oldu ama alayım mı sizce hastaneye de ulaşamıyorum haftasonu olunca
Böyle olumsuzlaşınca ben şey diyorum; olmaması için bir neden yok ki?.. daha şimdiden nasıl da seviliyor <3 kendisi için olabilecek en mükemmel yerde şuan. Muhakkak duruyordur :)Birde benim adet tarihim bugün.. Doğal siklus yöntemiyle transfer olduğum için.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum.. 2-3-4 kasık sancılarım vardı, sanırım adet oluyorum dedim. Şimdi gene ara ara sancım var o yüzden pek olumlu bakmıyorum kendim için ben..
ilaçları kullanırken adet olamayız canımcım. Belirtilerin başlamış senin
Böyle olumsuzlaşınca ben şey diyorum; olmaması için bir neden yok ki?.. daha şimdiden nasıl da seviliyor <3 kendisi için olabilecek en mükemmel yerde şuan. Muhakkak duruyordur :)
Elhamdülillah, inşAllah canım :) Varsa 7.günümde illaki az çok belli olur sanırım, normalde test tarihim 18i.. Ha 2gün önce ha 2 gün sonra diyorum kendi kendime :))
Çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmazCanim simdi ic bi de aksam ic yarin normal duzende sabah aksam icersin aradan 8 saat gectiktrn sonra sorun olmaz yani oglen ve aksam
Aynen zaman hiç gecmıyo eşimde beni evden çıkarmayı yerimden bile kaldırmıyo6. Günden günaydınlar :))
Bugün dışarı vurup kendimi gezicem biraz. Bu nedir yaa tövbeler olsun... zaman geçmiyor.
Ben bekleyeceğim test günümü kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?