Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Al bundan sonra düzenli kullan

Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla dönersin benimde 7.günüm ama cesaretim yok test yapmaya birde dün pembe leke gördum olan cesarette gıttı

pembe lekeden korkmayın derler, kırmızıya dönmediği sürece. Tutunma belirtisidir inşAllah, güzel düşünelim güzel olsun :) Sen benim gibi aceleci olma gününü bekle mutlaka.. Büyük ihtmal tutunma belirtisi senin yada jel kullanıyosan oda yapabilir

benimde bugun transfer dahil 5. Gunum.. benimde dogal siklus jel ve kan sulandirici folik haricinde birsey kullanmiyirum.. ara ara bel kasik agrilarin oluyor regl agrisi gibi gogus uclarimda hafif hassasiyet var ama baska hicbirsey yok..adet belirtisi sandim ama Adetime daha 7 gun var.. ben adet olmadan 2 gun once bu belirtiler baslar.. sanirim ilactan dolayi bu belirtileri yasiyiruz olabilir...

Benimde adet tarihim bugün.. Ben dün sanıyordum yanlış hesaplamışım.. Transferden 1 veya 2 gün sonra başladı bende kasık ağrısı-karın ağrısı.. bazen geçti, bazen oldu anlamadım ben adet döngüsü için diye düşünüyorum. İnşAllah sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlar alırız.. Bende sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum

bendede transferden sonraki 2. Gun kasik agrisi basladi dun transfer gunu dahil 4. Gun disari ciktim avm ye gittim az bisi dolastim hemen belim ve karnim bacaklarim agrimaya basladi zor durdum ayakta.. bide carSamba transfer oldum cuma aksam uzerinden beri gogus uclarinda hafif hassasiyet basladi.. o zaman acaba erkenden reglmi olacagim diye dusubdum ama simdi kebdimi telkin etmeye calisiyorum. Simdi kan vermeye gidicektiniz gittinizmi?

Sizin daha regl tarihinize varmış, regl belirtileriniz olduğunu sanmam.. Birazdan gitmeyi düşünüyorum, normalde 18i test tarihim ama dayanamıcam sanırım 2 gün daha

Allah razı olsun gülüm inşAllah.. Ben pek birşey hissetmiyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Bunu düşünen tek benmiyim acaba, tutsa hissederim diyorum
öyle bisey yok canim his falan yok kimsede sadece umut var iyi düşün iyi olsun birde hayırlısını dile bak ben ağustosta ilk denememde pozitifi gördüm 5.5 haftada keseyi gördükten 2 gün sonra yoğun kanama yasadim iğnelerle 9.5 haftaya kadar geldik kalbi atmadı kürtaj oldum eğer ilk hemen negatif.olsa bu kadar üzülmezdim neler cektim ben biliyorum . Allah bizden iyisini biliyor. Birde ben hep derim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye bugun ki dualarimdasin

Allah razı olsun gülüm inşAllah.. Ben pek birşey hissetmiyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Bunu düşünen tek benmiyim acaba, tutsa hissederim diyorum
Benimde transferden sonra 8. Günüm canım hiç bir şey hissetmiyorum kan değerimde düşük çıktı kimyasal diye korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin

Dayanamadım şimdi kan verdim bende ya 2 saate kadar çıkacak bakalım sonuç ne olacak çok ümitsizim canım
tatlim seni yanlis yonlendirmek istemem ama agustosta ben test yaptim 192 cıktı 12. gün aynı gün transfer olduğumuz arkadaş 30 lar la 40 lar la devamlı kan verdi ve asla 2 ye katlamadı yüzde 40 falan la ilerledi devam ettiler devamlı kan verdi o şuan hamile ben kürtaj olmak zorunda kaldim yani Allah ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…