- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Al bundan sonra düzenli kullanArkadaşlar estrofem i sabah akşam içmem gerekiyormuş ben sadece akşam aldım bana verdikleri kağıdı bi okuyum dedim tesadüfen gördüm yransferin üçüncü günündeyim sizce napayım saatte öğlen oldu ama alayım mı sizce hastaneye de ulaşamıyorum haftasonu olunca
Kızlar bugün 8.günüm dün akşam hiç çıkmamıştı sanki bugün biraz çıktı Bi bakar mısınız.. Üsttekini bugün yaptım
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla dönersin benimde 7.günüm ama cesaretim yok test yapmaya birde dün pembe leke gördum olan cesarette gıttı7.gündende selamlar :) Ve bu kız artık dayanamaz birazdan kan vermeye gider sanırım :/
Yok yaaa sakin sakin gezicem ben biraz deniz kenarina gidip. Surekli yatmak beni mahvettiA
Aynen zaman hiç gecmıyo eşimde beni evden çıkarmayı yerimden bile kaldırmıyo
Pembe leke iyi bir şey diyorlar ama? Bence daha çok iyi hissetirmeliHadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla dönersin benimde 7.günüm ama cesaretim yok test yapmaya birde dün pembe leke görsün olan cesarette gıttı
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla dönersin benimde 7.günüm ama cesaretim yok test yapmaya birde dün pembe leke gördum olan cesarette gıttı
Başımdan 3 kere düşük geçince biraz evhamlıyızYok yaaa sakin sakin gezicem ben biraz deniz kenarina gidip. Surekli yatmak beni mahvetti
Olmaz Allah in izniyle canim icini ferah tut icmedigin gunler acisindan sorun olup olmayacagini icin rahat etsin istiyosan yarin bi sor ama olmaz sorun e2 hormonu zaten salgilaniyor gunde 1 icmissin zatenÇok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmaz
İnşallah bu sefer güzel olacak her şeyBaşımdan 3 kere düşük geçince biraz evhamlıyız
Birde benim adet tarihim bugün.. Doğal siklus yöntemiyle transfer olduğum için.. Sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum.. 2-3-4 kasık sancılarım vardı, sanırım adet oluyorum dedim. Şimdi gene ara ara sancım var o yüzden pek olumlu bakmıyorum kendim için ben..
Üsttekinde görünüyor canım çizgi hemen çıktıysa var demek geliyo demekki bebisKızlar bugün 8.günüm dün akşam hiç çıkmamıştı sanki bugün biraz çıktı Bi bakar mısınız.. Üsttekini bugün yaptım
Benimde adet tarihim bugün.. Ben dün sanıyordum yanlış hesaplamışım.. Transferden 1 veya 2 gün sonra başladı bende kasık ağrısı-karın ağrısı.. bazen geçti, bazen oldu anlamadım ben adet döngüsü için diye düşünüyorum. İnşAllah sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlar alırız.. Bende sadece crione jel ve folik asit kullanıyorumbenimde bugun transfer dahil 5. Gunum.. benimde dogal siklus jel ve kan sulandirici folik haricinde birsey kullanmiyirum.. ara ara bel kasik agrilarin oluyor regl agrisi gibi gogus uclarimda hafif hassasiyet var ama baska hicbirsey yok..adet belirtisi sandim ama Adetime daha 7 gun var.. ben adet olmadan 2 gun once bu belirtiler baslar.. sanirim ilactan dolayi bu belirtileri yasiyiruz olabilir...
İnşallah hayırlısı olsun inşallah öyledir.. Allah tan ümit kesilmezÜsttekinde görünüyor canım çizgi hemen çıktıysa var demek geliyo demekki bebis
Benimde adet tarihim bugün.. Ben dün sanıyordum yanlış hesaplamışım.. Transferden 1 veya 2 gün sonra başladı bende kasık ağrısı-karın ağrısı.. bazen geçti, bazen oldu anlamadım ben adet döngüsü için diye düşünüyorum. İnşAllah sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlar alırız.. Bende sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum
Sizin daha regl tarihinize varmış, regl belirtileriniz olduğunu sanmam.. Birazdan gitmeyi düşünüyorum, normalde 18i test tarihim ama dayanamıcam sanırım 2 gün dahabendede transferden sonraki 2. Gun kasik agrisi basladi dun transfer gunu dahil 4. Gun disari ciktim avm ye gittim az bisi dolastim hemen belim ve karnim bacaklarim agrimaya basladi zor durdum ayakta.. bide carSamba transfer oldum cuma aksam uzerinden beri gogus uclarinda hafif hassasiyet basladi.. o zaman acaba erkenden reglmi olacagim diye dusubdum ama simdi kebdimi telkin etmeye calisiyorum. Simdi kan vermeye gidicektiniz gittinizmi?
Dayanamadım şimdi kan verdim bende ya 2 saate kadar çıkacak bakalım sonuç ne olacakSeninkini de çok merak ediyorum Canımm bence yukselicek senin ki
öyle bisey yok canim his falan yok kimsede sadece umut var iyi düşün iyi olsun birde hayırlısını dile bak ben ağustosta ilk denememde pozitifi gördüm 5.5 haftada keseyi gördükten 2 gün sonra yoğun kanama yasadim iğnelerle 9.5 haftaya kadar geldik kalbi atmadı kürtaj oldum eğer ilk hemen negatif.olsa bu kadar üzülmezdim neler cektim ben biliyorum . Allah bizden iyisini biliyor. Birde ben hep derim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye bugun ki dualarimdasinAllah razı olsun gülüm inşAllah.. Ben pek birşey hissetmiyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Bunu düşünen tek benmiyim acaba, tutsa hissederim diyorum
hadi katlanmış olsun insallahDayanamadım şimdi kan verdim bende ya 2 saate kadar çıkacak bakalım sonuç ne olacakçok ümitsizim canım
Benimde transferden sonra 8. Günüm canım hiç bir şey hissetmiyorum kan değerimde düşük çıktı kimyasal diye korkuyorumAllah razı olsun gülüm inşAllah.. Ben pek birşey hissetmiyorum, hep olumsuz düşünüyorum. Bunu düşünen tek benmiyim acaba, tutsa hissederim diyorum
tatlim seni yanlis yonlendirmek istemem ama agustosta ben test yaptim 192 cıktı 12. gün aynı gün transfer olduğumuz arkadaş 30 lar la 40 lar la devamlı kan verdi ve asla 2 ye katlamadı yüzde 40 falan la ilerledi devam ettiler devamlı kan verdi o şuan hamile ben kürtaj olmak zorunda kaldim yani Allah ne derse oDayanamadım şimdi kan verdim bende ya 2 saate kadar çıkacak bakalım sonuç ne olacakçok ümitsizim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?