Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Üsttekinde görünüyor canım çizgi hemen çıktıysa var demek geliyo demekki bebis
Chagiles yardımına ihtiyacım var sana sorum var, bu hafta salı gününden beri evde test yapiyorum, surelab marka hepsi silik cıktı, cuma gecesi kanda tahlil 26.3 çktı, pzt tekrar verecem merkezimle konustum pzt 50 nin ustune ckmali dediler, evde yaptgm testlerin silik cikmasi normal mi, kafayi yiyecem, cildirmak uzereyim, surekli arastrma yapiyorum normal oldugunun bi kanitini ariyorum, yok, heralde yine kimyasal

Hayırlısı olsun canım olmazsa olana kadar tedavi olcam ben pes etmeye niyetim yok zaten negatife alışığım rabbim ne dilerse o artık bakalım

aynen bu benim işte sıfır belirti ve iğne yerim de iğne yerim resmen ağlıyorum hala iğneyi yaparken zorla giriyor kalçama artık
sanki progestan iğneler rahimden çok deriyi kalinlastiriyor bende aynı dertten muzdaribim
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyor canım hiç korkma..
Kızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
pembe leke iyiye işaret canım ilk transferim de çok gördüm pozitif ti ikincisinde görmedim negatif çıktı yani endişelenme boşuna bende çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum..
normal hepsi canım korkma.. Bu arada aynı gün transfer olmuşuz hadi hayırlısı bol bol pozitifli ay olur bu ay inşallah..
Kızlar bugün 8.günüm dün akşam hiç çıkmamıştı sanki bugün biraz çıktı Bi bakar mısınız.. Üsttekini bugün yaptım
Pozitif gözüküyor canım hayırlısı olsun..

Valla ben 100lerde bile hep silik gördüm cnm. Her idrarda farklı beta birikiyor. Bak bnm geçen ctesi 48 çıkmıştı o sabah verdiğim tahlil böyleydi sen düşün. İdrara takılma kan önemli artar o merak etme.
Canım her idrarda farklı birikiyor beta. Benim 200lerde bile silik cikiyo mesela geçen hafta 48 çıkmıştı bak onu atayim gormen bile zor çizgiyi sen düşün. Kan önemli idrarla hc canını sıkma. Çünkü bnm de az yükseliyor değerim diğeri de böyleydi bünyeyle alakalı o.

Eklentiler

• IMG_20200208_142218.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu kaçıncı gün canım benim ilk transferim de yanılmıyorsam 14. Gün yapmıştım bu dan az belirgin çıkmisti

Ya ben 10. Gün bta hcg yapicaktim eşim sen dün durduk yere test tarihimiz ne zaman merkeze gidip yapalım de hayallerim suya düştü el mahkum beklicem herşey de bi hayır vardır..

Ins oyledir kuzu, daha deger dusuk oldugu icin belirsiz cikiyor diye dusunmek istiyorum, bak benimkiler de boyle, biri flaşlı biri flaşşız ama hepsinide silik cizgi var

Eklentiler

• 20200216_143528.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200216_143437.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 66
Bende erkenden test alıp eve koyayım dedim ama irademe sahip çıkamam diye almadım bende olsaydı transfer olduğum gün bile test yapardım herhalde

Abooow bune kız ama silikte olsa pozitif darısı bizim başımıza
Cok tatlısın, ama degeri dusuk buldu biraz merkez, 10.gun 26.3 cikti 50 olmaliydi dediler, ama sonradan yükselebiliyo, yükselirse saglikli gebelik dediler, bide benim ilki de kimyasal ya deger yine dusuktu 2. De iyice dustu benim korkum o

Cok tatlısın, ama degeri dusuk buldu biraz merkez, 10.gun 26.3 cikti 50 olmaliydi dediler, ama sonradan yükselebiliyo, yükselirse saglikli gebelik dediler, bide benim ilki de kimyasal ya deger yine dusuktu 2. De iyice dustu benim korkum o
Allahtan ümit kesilmez canım inşallah kat kat katlanir ismin Kübra mi senin için okuyacam..

Sağol canım rahatladım şimdi

Kötü düşünme ilk adımı geçtin sonuçta pozitif cıktı inşallah daha da artacak belkı geç tutunmuşdur

İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için canım.. Ben galiba kan testi yaptırmadan rahatlayamayacağım

(( Gelmiş geçmiş olsun sizin için, en güzeli sağlıkla sıhhatle sizin, hepimizin olsun.. Allah razı olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…