Chagiles yardımına ihtiyacım var sana sorum var, bu hafta salı gününden beri evde test yapiyorum, surelab marka hepsi silik cıktı, cuma gecesi kanda tahlil 26.3 çktı, pzt tekrar verecem merkezimle konustum pzt 50 nin ustune ckmali dediler, evde yaptgm testlerin silik cikmasi normal mi, kafayi yiyecem, cildirmak uzereyim, surekli arastrma yapiyorum normal oldugunun bi kanitini ariyorum, yok, heralde yine kimyasalÜsttekinde görünüyor canım çizgi hemen çıktıysa var demek geliyo demekki bebis
Hayırlısı olsun canım olmazsa olana kadar tedavi olcam ben pes etmeye niyetim yok zaten negatife alışığım rabbim ne dilerse o artık bakalımtatlim seni yanlis yonlendirmek istemem ama agustosta ben test yaptim 192 cıktı 12. gün aynı gün transfer olduğumuz arkadaş 30 lar la 40 lar la devamlı kan verdi ve asla 2 ye katlamadı yüzde 40 falan la ilerledi devam ettiler devamlı kan verdi o şuan hamile ben kürtaj olmak zorunda kaldim yani Allah ne derse o
Arttığını görünce rahatlarsın iyi yapmışsın bnce güzel cikicakDayanamadım şimdi kan verdim bende ya 2 saate kadar çıkacak bakalım sonuç ne olacakçok ümitsizim canım
sanki progestan iğneler rahimden çok deriyi kalinlastiriyor bende aynı dertten muzdaribimaynen bu benim iştesıfır belirti ve iğne yerim de iğne yerim resmen ağlıyorum hala iğneyi yaparken zorla giriyor kalçama artık
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyor canım hiç korkma..Cumaya gün verdiler canım kese için tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah görürüz ya. Oluyo dimi arada sancin. Benim de ağrı değil baskı gibi oluyo özellikle tuvaletim gelince. Geciyo sonra ama tedirgin ediyo. Yoksa, çok rahatım arada, yani o da normal sanırım. İnşallah çok güzel geçsin hepimizin
pembe leke iyiye işaret canım ilk transferim de çok gördüm pozitif ti ikincisinde görmedim negatif çıktı yani endişelenme boşuna bende çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum..Kızlar az önce peçeteye hafıfpembemsı leke geldi çok korktum benim gibi olan varmı çok strese girdim
normal hepsi canım korkma.. Bu arada aynı gün transfer olmuşuz hadi hayırlısı bol bol pozitifli ay olur bu ay inşallah..Merhabalar kizlar;
Oncelikle burada bulunan herkesi Rabbim en kisa surede hayirlisiyla evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallahBende 12 subatta dondurulmus 5. Gun embriyosu transferi oldum.14 subatta gogus uclarimda hafif acima basladi.15 subatta o acima hissi hafif artmaya basladi ara ara karnim ve belim agriyo sonra kesiliyor.. bugun biraz disari ciktim awm ye gittim cok fazla yurumedim ama belim ve bacaklarim koptu agridan yuruyemedim cok fazla.. acaba bunlar erken regl belirtilerimi nedir anlamadim bende transfer oncesi dogal siklus uygulandi sadece crinole jel coraspirin ve folik asit kullaniyirum..aranizda transfer sonrasi benim durumumda olup pozitif alan var mi? Gercekten korkmaya basladim artik.. buarada olasi regl tarihim 25 subat..
Pozitif gözüküyor canım hayırlısı olsun..Kızlar bugün 8.günüm dün akşam hiç çıkmamıştı sanki bugün biraz çıktı Bi bakar mısınız.. Üsttekini bugün yaptım
Valla ben 100lerde bile hep silik gördüm cnm. Her idrarda farklı beta birikiyor. Bak bnm geçen ctesi 48 çıkmıştı o sabah verdiğim tahlil böyleydi sen düşün. İdrara takılma kan önemli artar o merak etme.Chagiles yardımına ihtiyacım var sana sorum var, bu hafta salı gününden beri evde test yapiyorum, surelab marka hepsi silik cıktı, cuma gecesi kanda tahlil 26.3 çktı, pzt tekrar verecem merkezimle konustum pzt 50 nin ustune ckmali dediler, evde yaptgm testlerin silik cikmasi normal mi, kafayi yiyecem, cildirmak uzereyim, surekli arastrma yapiyorum normal oldugunun bi kanitini ariyorum, yok, heralde yine kimyasal
Canım her idrarda farklı birikiyor beta. Benim 200lerde bile silik cikiyo mesela geçen hafta 48 çıkmıştı bak onu atayim gormen bile zor çizgiyi sen düşün. Kan önemli idrarla hc canını sıkma. Çünkü bnm de az yükseliyor değerim diğeri de böyleydi bünyeyle alakalı o.Chagiles yardımına ihtiyacım var sana sorum var, bu hafta salı gününden beri evde test yapiyorum, surelab marka hepsi silik cıktı, cuma gecesi kanda tahlil 26.3 çktı, pzt tekrar verecem merkezimle konustum pzt 50 nin ustune ckmali dediler, evde yaptgm testlerin silik cikmasi normal mi, kafayi yiyecem, cildirmak uzereyim, surekli arastrma yapiyorum normal oldugunun bi kanitini ariyorum, yok, heralde yine kimyasal
Bu kaçıncı gün canım benim ilk transferim de yanılmıyorsam 14. Gün yapmıştım bu dan az belirgin çıkmistiValla ben 100lerde bile hep silik gördüm cnm. Her idrarda farklı beta birikiyor. Bak bnm geçen ctesi 48 çıkmıştı o sabah verdiğim tahlil böyleydi sen düşün. İdrara takılma kan önemli artar o merak etme.
Canım her idrarda farklı birikiyor beta. Benim 200lerde bile silik cikiyo mesela geçen hafta 48 çıkmıştı bak onu atayim gormen bile zor çizgiyi sen düşün. Kan önemli idrarla hc canını sıkma. Çünkü bnm de az yükseliyor değerim diğeri de böyleydi bünyeyle alakalı o.
Yaaa artar inşallahhhArttığını görünce rahatlarsın iyi yapmışsın bnce güzel cikicak
Ins oyledir kuzu, daha deger dusuk oldugu icin belirsiz cikiyor diye dusunmek istiyorum, bak benimkiler de boyle, biri flaşlı biri flaşşız ama hepsinide silik cizgi varValla ben 100lerde bile hep silik gördüm cnm. Her idrarda farklı beta birikiyor. Bak bnm geçen ctesi 48 çıkmıştı o sabah verdiğim tahlil böyleydi sen düşün. İdrara takılma kan önemli artar o merak etme.
Canım her idrarda farklı birikiyor beta. Benim 200lerde bile silik cikiyo mesela geçen hafta 48 çıkmıştı bak onu atayim gormen bile zor çizgiyi sen düşün. Kan önemli idrarla hc canını sıkma. Çünkü bnm de az yükseliyor değerim diğeri de böyleydi bünyeyle alakalı o.
Abooow bune kız ama silikte olsa pozitif darısı bizim başımızaIns oyledir kuzu, daha deger dusuk oldugu icin belirsiz cikiyor diye dusunmek istiyorum, bak benimkiler de boyle, biri flaşlı biri flaşşız ama hepsinide silik cizgi var
Cok tatlısınAbooow bune kız ama silikte olsa pozitif darısı bizim başımıza
Allahtan ümit kesilmez canım inşallah kat kat katlanirCok tatlısın, ama degeri dusuk buldu biraz merkez, 10.gun 26.3 cikti 50 olmaliydi dediler, ama sonradan yükselebiliyo, yükselirse saglikli gebelik dediler, bide benim ilki de kimyasal ya deger yine dusuktu 2. De iyice dustu benim korkum o
Sağol canım rahatladım şimdisanki progestan iğneler rahimden çok deriyi kalinlastiriyor bende aynı dertten muzdaribim
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyor canım hiç korkma..
pembe leke iyiye işaret canım ilk transferim de çok gördüm pozitif ti ikincisinde görmedim negatif çıktı yani endişelenme boşuna bende çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum..
normal hepsi canım korkma.. Bu arada aynı gün transfer olmuşuz hadi hayırlısı bol bol pozitifli ay olur bu ay inşallah..
Pozitif gözüküyor canım hayırlısı olsun..
Kötü düşünme ilk adımı geçtin sonuçta pozitif cıktı inşallah daha da artacak belkı geç tutunmuşdurCok tatlısın, ama degeri dusuk buldu biraz merkez, 10.gun 26.3 cikti 50 olmaliydi dediler, ama sonradan yükselebiliyo, yükselirse saglikli gebelik dediler, bide benim ilki de kimyasal ya deger yine dusuktu 2. De iyice dustu benim korkum o
Alla razi olsun, bende senin icin dua edecem, tesekkur ederimAllahtan ümit kesilmez canım inşallah kat kat katlanirismin Kübra mi senin için okuyacam..
Ins canm tesekkur ederimKötü düşünme ilk adımı geçtin sonuçta pozitif cıktı inşallah daha da artacak belkı geç tutunmuşdur
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için canım.. Ben galiba kan testi yaptırmadan rahatlayamayacağımsanki progestan iğneler rahimden çok deriyi kalinlastiriyor bende aynı dertten muzdaribim
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyor canım hiç korkma..
pembe leke iyiye işaret canım ilk transferim de çok gördüm pozitif ti ikincisinde görmedim negatif çıktı yani endişelenme boşuna bende çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum..
normal hepsi canım korkma.. Bu arada aynı gün transfer olmuşuz hadi hayırlısı bol bol pozitifli ay olur bu ay inşallah..
Pozitif gözüküyor canım hayırlısı olsun..
öyle bisey yok canim his falan yok kimsede sadece umut var iyi düşün iyi olsun birde hayırlısını dile bak ben ağustosta ilk denememde pozitifi gördüm 5.5 haftada keseyi gördükten 2 gün sonra yoğun kanama yasadim iğnelerle 9.5 haftaya kadar geldik kalbi atmadı kürtaj oldum eğer ilk hemen negatif.olsa bu kadar üzülmezdim neler cektim ben biliyorum . Allah bizden iyisini biliyor. Birde ben hep derim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye bugun ki dualarimdasin
Benimde transferden sonra 8. Günüm canım hiç bir şey hissetmiyorum kan değerimde düşük çıktı kimyasal diye korkuyoruminşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?