Bu 8. Günde çıktı 48di canım değer çok düşüktu.Bu kaçıncı gün canım benim ilk transferim de yanılmıyorsam 14. Gün yapmıştım bu dan az belirgin çıkmisti
Bence sen miratech almışsın ortada o koyu çıkmis çok hassas demekki diğerlerine göre ondan biraz korkutmuş seni. Oncomed aliyo eşim bzm eczanede Bi o var. Hep aynı marka devam et hassasligi farklıdır. Yarın kanda da yükselsin rahatlarsın.Ins oyledir kuzu, daha deger dusuk oldugu icin belirsiz cikiyor diye dusunmek istiyorum, bak benimkiler de boyle, biri flaşlı biri flaşşız ama hepsinide silik cizgi var
Yaa kızlar bana akıl verindün 3,4 beta hcg bugün 4,2 ve 8. Günüm ayy çıldırıcam bu nasıl bir sonuç var mı yokmu anlayamıyorum
Değerin düşük ama artmaya devam etmesi iyi birşey daha test yaptırma gününü bekleYaa kızlar bana akıl verindün 3,4 beta hcg bugün 4,2 ve 8. Günüm ayy çıldırıcam bu nasıl bir sonuç var mı yokmu anlayamıyorum
Subatin 13 unde hem miratech hem surelab yaptim, aslinda sozde surelab 10 hcgyi miratech 20 hcg yi olcuyo ama miratech o gun daha koyu sonuc verdi haklisin, bakalim yarin neolacak sonuc, ins iyi sonucBence sen miratech almışsın ortada o koyu çıkmis çok hassas demekki diğerlerine göre ondan biraz korkutmuş seni. Oncomed aliyo eşim bzm eczanede Bi o var. Hep aynı marka devam et hassasligi farklıdır. Yarın kanda da yükselsin rahatlarsın.
Beklicem artık cNım sen kan verdin miHormon daha yeni salgılanmış olabilir bak artıyor en iyisi artık test gününde test yapmalısııın
Çıkar çıkar merak etme bk bnde ne kdr korktum yükseldi. Adi test sonuçta hepsi ayrı takılma ona sen içini ferah tut. Mesela bk kimi arkadaş birden binleri gördü bizim kanda yavaş ilerliyor demekki. Ben ilk hamileliğimde de böyleydi tam iki kat artıyordu kesede Bi baktık 5+0 olması gerekirken 5+4 çıktı. Bebek buyuyo iyi demekki ama değer az artıyor benim. Aynı saatte aynı yerde ver yine yarınSubatin 13 unde hem miratech hem surelab yaptim, aslinda sozde surelab 10 hcgyi miratech 20 hcg yi olcuyo ama miratech o gun daha koyu sonuc verdi haklisin, bakalim yarin neolacak sonuc, ins iyi sonuc
Ben sadece jel ve bant kullanıyorum. Onlar mı engelliyor adet olmayı. ?
Ay inşallah gebelik belirtisidir.
belki daha erkendir canim rabbim hayırlı sonuclar almayi nasip etsin insallah8 şubatta oldu transferim canım test yaptım ama 3,4 çıktı değerim inşallah yükselir pazartesi yine test yapıcam bakalım ne olcak
Evet canım Progesteron hormonu engelliyor regli olmamızı. Rahim duvarımızı kalınlaştırıyor. Kalınlaştığı için de her ay olan dökülme olmuyor. Yani regli olmuyoruz.
Bu arada tüm Anne adaylarına Dr.Banu Çiftçi nin aplikasyonunu öneriyorum. Gayet aydınlatıcı bilgiler var
canım bi fikrim yok ama yükselmesi de iyi hem daha erken arkadaskarin da dediği gibi bekle test gününu inşallah inşallah yükselir kat kat..Yaa kızlar bana akıl verindün 3,4 beta hcg bugün 4,2 ve 8. Günüm ayy çıldırıcam bu nasıl bir sonuç var mı yokmu anlayamıyorum
Amin inşallah canımbelki daha erkendir canim rabbim hayırlı sonuclar almayi nasip etsin insallah
Kaç gündür indirip indirip siliyorum bulamadım ya bnde düzgün Bi tane iyi oldu dedin bakayım kuzum.Evet canım Progesteron hormonu engelliyor regli olmamızı. Rahim duvarımızı kalınlaştırıyor. Kalınlaştığı için de her ay olan dökülme olmuyor. Yani regli olmuyoruz.
Bu arada tüm Anne adaylarına Dr.Banu Çiftçi nin aplikasyonunu öneriyorum. Gayet aydınlatıcı bilgiler var
Hayırlı olsun bebeğin senin de Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah dediğin gibi belirtidir cnm. Dua et bizim için de. Gebelerin duası kabul olur derler.
Kaç gündür indirip indirip siliyorum bulamadım ya bnde düzgün Bi tane iyi oldu dedin bakayım kuzum.
Amin inşallah canım
Çok üzüldüm canım rabbim yaşatmasın inşallah sağlıkla versinBelki en güzel umut ben olurum sana. 2. Tedavimde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ve ben 9. Gün tahlil yaptırdığımda değer 4 çıktı. Ben olmadi diye Dikkat ettiğim herşeyi bıraktım. Evi temizledim. Ama ilaçlara doktor zoruyla 12. Güne kadar devam ettim. 12. Gün tahlil sonucum 17 çıktı. Sonra 60. Sonra 150 ve bu 3000lere kadar çıktı kese göründü ama problemli bir yere tutunmuştu düşük oldu. O benim şanssızlığımdi. Inşallah seninki sağlıkla yükselir.
Kacinci denemen canim buÇok üzüldüm canım rabbim yaşatmasın inşallah sağlıkla versinben hiç hamile kalamadım değeri hiç görmedim şimdi böyle bir değer görünce ne yapacağımı şaşırdım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?