2. Denemem canımKacinci denemen canim bu
İnsallah olumlu olur icini ferah tut bol bol dua et. Benim de ilk denememdi ve negatif sonuclandi2. Denemem canım
Çok üzüldüm canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bir an önce kavuştursun yavrularımıza sağlıkla sıhhatleİnsallah olumlu olur icini ferah tut bol bol dua et. Benim de ilk denememdi ve negatif sonuclandi
Amin canim aminÇok üzüldüm canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bir an önce kavuştursun yavrularımıza sağlıkla sıhhatlemoralini düşürme sakın canım bende ilk tedavime ekim ayında başlamıştım kasım ayında kocaman bir sıfır gördüm çok üzülmüştüm sonra moral depolayıp ocakta tekrar başladım tedaviye
Canım bozma moralini lütfen güçlü ol ki tekrar başlayabilesin tedaviye . İlk tedavide öyle oluyo 2. Tedavi de daha deneyimli oluyorsun rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallahAmin canim aminayin 9unda aldim negatif haberini ama hala kendime gelebilmis sayilmam ihtimal yuzde 50 olunca olacak saniyor insan iste kismet
Amin canim sagol insallah hepimizeCanım bozma moralini lütfen güçlü ol ki tekrar başlayabilesin tedaviye . İlk tedavide öyle oluyo 2. Tedavi de daha deneyimli oluyorsun rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah
Amin canım. .insallahhAminnn kuzum inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur Rabbim bebişlerimizi bizim için hayırlı eylesin
Hadi hayırlı haberler ver inşallahDaha sonucum çıkmadı ama keske vermeseydim kan :
İnşAllahHadi hayırlı haberler ver inşallahkaçıncı günün bugün
Bozma moralini. 0 görmediğin sürece bekleyeceğizİnşAllahbugün 7.günüm 5.gün embriyosu.. Dayanamadım, keske yaptırmasaydım ya. Normalde de 2. Sonra test günümdü
Benim de bugün 8. Günüm.. Dün yaptım çıkmadı ama bugün evde test yaptım çok silik çıktı.. Ben korkuyorum kan testi yaptırmaya.. İnşallah hayırlı haberler verirsin.. Hemen haber ver tatlım bekliyorumİnşAllahbugün 7.günüm 5.gün embriyosu.. Dayanamadım, keske yaptırmasaydım ya. Normalde de 2. Sonra test günümdü
İnşAllahbugün 7.günüm 5.gün embriyosu.. Dayanamadım, keske yaptırmasaydım ya. Normalde de 2. Sonra test günümdü
Test günün 12. Gün müydü?Merhaba arkadaşlar benim transferimin 10. Günü kahverengi leke gördüm bel ağrısı ve adet sancim var ne yapmalıyım bu akşam gidip kan testi versem mi doktorumu aradım ulaşamadım
10.gununse cikar canimMerhaba arkadaşlar benim transferimin 10. Günü kahverengi leke gördüm bel ağrısı ve adet sancim var ne yapmalıyım bu akşam gidip kan testi versem mi doktorumu aradım ulaşamadım
BekliyoruzHepinize çok teşekkür ediyorum, Gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz sanırım, anlıyormuş gibi yapıp bir kaç şey söylemekle kalır.. Rabbim hepimize güzel haberler alabilmeyi nasip eylesin. Kalp çarpıntımdan ben bakamıcam eşime sen bak ama bana söyleme ben gününde yaptırınca görücem diyorum birde :))
Kalbim güm güm güm.. İnce bir sızı, olsa o mutlu hissi hissedersin diyorum..Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?