Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnsallah olumlu olur icini ferah tut bol bol dua et. Benim de ilk denememdi ve negatif sonuclandi
Çok üzüldüm canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bir an önce kavuştursun yavrularımıza sağlıkla sıhhatle moralini düşürme sakın canım bende ilk tedavime ekim ayında başlamıştım kasım ayında kocaman bir sıfır gördüm çok üzülmüştüm sonra moral depolayıp ocakta tekrar başladım tedaviye

Amin canim amin ayin 9unda aldim negatif haberini ama hala kendime gelebilmis sayilmam ihtimal yuzde 50 olunca olacak saniyor insan iste kismet

Amin canim amin ayin 9unda aldim negatif haberini ama hala kendime gelebilmis sayilmam ihtimal yuzde 50 olunca olacak saniyor insan iste kismet
Canım bozma moralini lütfen güçlü ol ki tekrar başlayabilesin tedaviye . İlk tedavide öyle oluyo 2. Tedavi de daha deneyimli oluyorsun rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah

Selamlar..dün transfer işlemi gerçekleştirildi..çok şükür..Bu 2. Denemem..Bugün bel ağrım ve kasık ağrım var..İlk denemede bu ağrıları yaşamadım kızlar. .prolutex ve folikasit kullanıyorum. .2 yumurta transferi yapıldı. .insalah güzel sonuçlar alırız. .hepimiz için dua ediyorum..

İnşAllah bugün 7.günüm 5.gün embriyosu.. Dayanamadım, keske yaptırmasaydım ya. Normalde de 2. Sonra test günümdü
Benim de bugün 8. Günüm.. Dün yaptım çıkmadı ama bugün evde test yaptım çok silik çıktı.. Ben korkuyorum kan testi yaptırmaya.. İnşallah hayırlı haberler verirsin.. Hemen haber ver tatlım bekliyorum

İnşAllah bugün 7.günüm 5.gün embriyosu.. Dayanamadım, keske yaptırmasaydım ya. Normalde de 2. Sonra test günümdü

hayirli haberleri alirsin insallah Benim doktorumda 9. Gun test yaptirabilirsin dedi.. neyse canini sikma en azindan varsa bile dusukte olsa bi deger cikar insallah Ama test gunundedr mutlaka yaptir.. sonucu yaz lutfen Ben insallah Senin olumlu gorecegini hissediyorum Haber ver ve sakin kal.. unutma bu sonuc onemli degil asil ssonuc 2 gun sonraki testinin sonucu

Hepinize çok teşekkür ediyorum, Gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz sanırım, anlıyormuş gibi yapıp bir kaç şey söylemekle kalır.. Rabbim hepimize güzel haberler alabilmeyi nasip eylesin. Kalp çarpıntımdan ben bakamıcam eşime sen bak ama bana söyleme ben gününde yaptırınca görücem diyorum birde :))

Merhaba arkadaşlar benim transferimin 10. Günü kahverengi leke gördüm bel ağrısı ve adet sancim var ne yapmalıyım bu akşam gidip kan testi versem mi doktorumu aradım ulaşamadım

Bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…