- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
kahverengi ve pembe lekeler normal canım endişelenme..Merhaba arkadaşlar benim transferimin 10. Günü kahverengi leke gördüm bel ağrısı ve adet sancim var ne yapmalıyım bu akşam gidip kan testi versem mi doktorumu aradım ulaşamadım
Hissetmeye takilma canim endise var icinde o yuzden yuzde yuz sevinc olmuyo sonucu bekle ve dua etKalbim güm güm güm.. İnce bir sızı, olsa o mutlu hissi hissedersin diyorum..
Yok kuzum benim 6. Günüm ve fazla hareket edince o ince kasık sancıları sıklaşıyor. Bazen de bacaklarıma iniyor sızılar. Başka da bi nane yok :/kızlar çoğunuz biliyo 2 kez idrarda çift çizgi gordum kan tahlili yarın ana aşırı karin agrım var ve aşağıya doğru baskı hissediyorum ayrıca midem bulantılarım oluyor sizde var mi böyle şeyler
ya benim baya arttı bugün agrım çok korkuyorum geçen seferde kanama geçirmiştim ya beni çok korkutuyoeYok kuzum benim 6. Günüm ve fazla hareket edince o ince kasık sancıları sıklaşıyor. Bazen de bacaklarıma iniyor sızılar. Başka da bi nane yok :/
Korkma yavrum. Senin sakin kalman çok önemli biliyorsun. Az daha sabret. Seni ne sakinleştirecekse onu yap azıcık kafanı dağıt olur mu? Bence bırak telefonu/bilgisayarı biraz başka birşeylerle ilgilen.ya benim baya arttı bugün agrım çok korkuyorum geçen seferde kanama geçirmiştim ya beni çok korkutuyoe
yavrum iğne de oluyorum ama korkum hiç geçmiyor ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusuKorkma yavrum. Senin sakin kalman çok önemli biliyorsun. Az daha sabret. Seni ne sakinleştirecekse onu yap azıcık kafanı dağıt olur mu? Bence bırak telefonu/bilgisayarı biraz başka birşeylerle ilgilen.
Belki üşümussundur kötüye yorma doktorunu ara bi ağrı kesici al parol minoset hangisi varsa..kızlar çoğunuz biliyo 2 kez idrarda çift çizgi gordum kan tahlili yarın ana aşırı karin agrım var ve aşağıya doğru baskı hissediyorum ayrıca midem bulantılarım oluyor sizde var mi böyle şeyler
Valla sana yazıyorum ama şu iki mesaj arasında oksapor iğneyi yaptım ve höyküre höyküre ağladım yeter artık diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.yavrum iğne de oluyorum ama korkum hiç geçmiyor ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu
Mide bulantısı bende de var canım. Bence normal bunlar. Regl olma günlerindir karnın ondan ağrıodur. Yat dinlenkızlar çoğunuz biliyo 2 kez idrarda çift çizgi gordum kan tahlili yarın ana aşırı karin agrım var ve aşağıya doğru baskı hissediyorum ayrıca midem bulantılarım oluyor sizde var mi böyle şeyler
Evet canım 12. Gündü gidip tahlil verdim dayanamadım üzüntüden ağlamaktan stres yaptım 1 buçuk saat sonra çıkacak bekliyoruzTest günün 12. Gün müydü?
Valla dayanamayıp gidip kan tahlilini yaptım inşallah iyi haberleri alırımkahverengi ve pembe lekeler normal canım endişelenme..
Sevin canim pozitif iste hayirli olsunKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Hepimiz aynı durumdayız galiba az önce yine pembe leke gördum yine afakanlar bastı beni bu gece de geçmez benimValla sana yazıyorum ama şu iki mesaj arasında oksapor iğneyi yaptım ve höyküre höyküre ağladım yeter artık diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım hayırlı olsun sevinmelisn bence 5. Gün embriyosu transferi olan arkadaşımin 7. Gün 20 ye yakın bi değer çıkmıştı ve ikizlere hamile kalmıştı darısı sana olsun inşallah ❤Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Hayırlı olsun canım katlanarak artacak inşallahKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Bende leke meke yok adet günüme daha 1 hafta var o yüzdendir belki de ne bileyim... bence pembe lekeler iyi bir şey.Hepimiz aynı durumdayız galiba az önce yine pembe leke gördum yine afakanlar bastı beni bu gece de geçmez benim
canim ben cuma günü tahlil verdim pozitif cikti yuksekte bir deger ama bugu acayip kasiklarim agriyor
kızlar çoğunuz biliyo 2 kez idrarda çift çizgi gordum kan tahlili yarın ana aşırı karin agrım var ve aşağıya doğru baskı hissediyorum ayrıca midem bulantılarım oluyor sizde var mi böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?