Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

kızlar çoğunuz biliyo 2 kez idrarda çift çizgi gordum kan tahlili yarın ana aşırı karin agrım var ve aşağıya doğru baskı hissediyorum ayrıca midem bulantılarım oluyor sizde var mi böyle şeyler

Yok kuzum benim 6. Günüm ve fazla hareket edince o ince kasık sancıları sıklaşıyor. Bazen de bacaklarıma iniyor sızılar. Başka da bi nane yok :/

ya benim baya arttı bugün agrım çok korkuyorum geçen seferde kanama geçirmiştim ya beni çok korkutuyoe
Korkma yavrum. Senin sakin kalman çok önemli biliyorsun. Az daha sabret. Seni ne sakinleştirecekse onu yap azıcık kafanı dağıt olur mu? Bence bırak telefonu/bilgisayarı biraz başka birşeylerle ilgilen.

Korkma yavrum. Senin sakin kalman çok önemli biliyorsun. Az daha sabret. Seni ne sakinleştirecekse onu yap azıcık kafanı dağıt olur mu? Bence bırak telefonu/bilgisayarı biraz başka birşeylerle ilgilen.
yavrum iğne de oluyorum ama korkum hiç geçmiyor ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu

Belki üşümussundur kötüye yorma doktorunu ara bi ağrı kesici al parol minoset hangisi varsa..

Mide bulantısı bende de var canım. Bence normal bunlar. Regl olma günlerindir karnın ondan ağrıodur. Yat dinlen

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, Hepimiz güzel sonuçlar görüp sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşAllah.. Şuan duygularım şelale derler ya gerçekten öyle. Allahım inşAllah test verdiğim gün katlanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…