Olacak bak göreceksin :) şimdi heyecanı bırakıp sakinleş, tadını çıkar :)Kızlar hepinizden Allah razı olsun, Hepimiz güzel sonuçlar görüp sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşAllah.. Şuan duygularım şelale derler ya gerçekten öyle. Allahım inşAllah test verdiğim gün katlanmış olur
canim kaçıncı günün bide ilk degerinmi bu
Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Allah razı olsun gülümmOlacak bak göreceksin :) şimdi heyecanı bırakıp sakinleş, tadını çıkar :)
Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Senden de bekliyoruz haber canimValla dayanamayıp gidip kan tahlilini yaptım inşallah iyi haberleri alırım
Allah razı olsun canım, çok sağolun.. İyiki varsınız.. İlk defa bu sonucu gördüm, Güzel devam eder inşAllah. En güzel sonuçlar sağlıkla sıhhatle güzel ilerleyerek hepimize olsunsabahtan beri sayfayi yenileyip sonucunu merak ediyordum ayy cok sevindim inanki kendi sonucumu almis kadar mutlu oldum.. simdi sakince dinlen ve 2 gun sonra tekrar test yap ve katlandigini goreceksin☺Hayirli ugurlu olsun insallah
Canım hayırlı olsun rabbim güzel günler de göstersin hiç kafana takma inşallah yükselecekAllah razı olsun canım, çok sağolun.. İyiki varsınız.. İlk defa bu sonucu gördüm, Güzel devam eder inşAllah. En güzel sonuçlar sağlıkla sıhhatle güzel ilerleyerek hepimize olsun
Kacıncı gununKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Hastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü..Canım hayırlı olsun rabbim güzel günler de göstersin hiç kafana takma inşallah yükselecek
Benim 7.günümKacıncı gunun
inşallah canım hadi hayırli haberini bekliyoruz..Valla dayanamayıp gidip kan tahlilini yaptım inşallah iyi haberleri alırım
Hayırlı olsun canımKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Ama onların beklediği sınır normal test gününe göre olmasın sakın?Hastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü..İnşAllah güzel ilerler, hepimize nasip olur Allah’ım
Sen dedin mi erken yaptırdım testi diye. Hiç takma kafanı bak gör güzel günler yakın.. Üzme güzel canını da minicik tohumunu daHastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü..İnşAllah güzel ilerler, hepimize nasip olur Allah’ım
Senden ilham aldım bende şimdi kan verdim 2 saate yazarım size benim de bugün 8. Gündü düşün ben 7. Günde hiç çizgi falan görmedim bugün gördüm o da tam 15 dakika sonra çok silik Bi şekilde.. Zaten 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama umut işte.. Tükenirse tüketir de..Hastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü..İnşAllah güzel ilerler, hepimize nasip olur Allah’ım
Haydi güzel haberlerle gel inşallahSenden ilham aldım bende şimdi kan verdim 2 saate yazarım size benim de bugün 8. Gündü düşün ben 7. Günde hiç çizgi falan görmedim bugün gördüm o da tam 15 dakika sonra çok silik Bi şekilde.. Zaten 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama umut işte.. Tükenirse tüketir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?