Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Olacak bak göreceksin :) şimdi heyecanı bırakıp sakinleş, tadını çıkar :)

Benimde bugün acayip kasik agrim var sanki alttan igne batırıyorlar adet günüme 2 gün var acaba ondanmi bilemedim 5 düşüğüm var pozitifi gördüm ama yinede korkuyorum

Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı ((

sabahtan beri sayfayi yenileyip sonucunu merak ediyordum ayy cok sevindim inanki kendi sonucumu almis kadar mutlu oldum.. simdi sakince dinlen ve 2 gun sonra tekrar test yap ve katlandigini goreceksinHayirli ugurlu olsun insallah

sabahtan beri sayfayi yenileyip sonucunu merak ediyordum ayy cok sevindim inanki kendi sonucumu almis kadar mutlu oldum.. simdi sakince dinlen ve 2 gun sonra tekrar test yap ve katlandigini goreceksin☺Hayirli ugurlu olsun insallah
Allah razı olsun canım, çok sağolun.. İyiki varsınız.. İlk defa bu sonucu gördüm, Güzel devam eder inşAllah. En güzel sonuçlar sağlıkla sıhhatle güzel ilerleyerek hepimize olsun

Allah razı olsun canım, çok sağolun.. İyiki varsınız.. İlk defa bu sonucu gördüm, Güzel devam eder inşAllah. En güzel sonuçlar sağlıkla sıhhatle güzel ilerleyerek hepimize olsun
Canım hayırlı olsun rabbim güzel günler de göstersin hiç kafana takma inşallah yükselecek

Canım hayırlı olsun rabbim güzel günler de göstersin hiç kafana takma inşallah yükselecek
Hastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü.. İnşAllah güzel ilerler, hepimize nasip olur Allah’ım

Hastaneye mesaj atmıştım, moralimi bozdu.. Test gününde tekrarlayalım dedi beklediğimiz sınırın altında dedi üzdü.. İnşAllah güzel ilerler, hepimize nasip olur Allah’ım
Ama onların beklediği sınır normal test gününe göre olmasın sakın?

Sen dedin mi erken yaptırdım testi diye. Hiç takma kafanı bak gör güzel günler yakın.. Üzme güzel canını da minicik tohumunu da

Senden ilham aldım bende şimdi kan verdim 2 saate yazarım size benim de bugün 8. Gündü düşün ben 7. Günde hiç çizgi falan görmedim bugün gördüm o da tam 15 dakika sonra çok silik Bi şekilde.. Zaten 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama umut işte.. Tükenirse tüketir de..

Haydi güzel haberlerle gel inşallah

Bayanlar nolur yardimci olun.bugun transferimin 10.gunu ve az evvel kahverengi bi akinti geldi.sancimda fazla patlayacakmisim gibi.az evvel idrar tahlili yaptim negatif cikti.acaba regl mi oluyorm.tutunmamismidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…