- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
Bekleyip tekrardan yine kan tahlilini verecez Allahtan ümit kesilmez inşallahKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Senden ilham aldım bende şimdi kan verdim 2 saate yazarım size benim de bugün 8. Gündü düşün ben 7. Günde hiç çizgi falan görmedim bugün gördüm o da tam 15 dakika sonra çok silik Bi şekilde.. Zaten 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama umut işte.. Tükenirse tüketir de..
Elhamdülillah gülümBekleyip tekrardan yine kan tahlilini verecez Allahtan ümit kesilmez inşallah
Bence sıkıntı yapma 10.gube kadar 80-100 arası olurBenim 7.günüm
İnşAllah inşAllah, ilk defa bu sonucu gördüm.. 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım nasıl duygu bilmiyorum bileBence sıkıntı yapma 10.gube kadar 80-100 arası olur
Dedim 7.gün diye daha 2.gün var test tarihinize 2 gün sonraki sonuç bizi ilgilendirir dedi kısaca..Sen dedin mi erken yaptırdım testi diye. Hiç takma kafanı bak gör güzel günler yakın.. Üzme güzel canını da minicik tohumunu da
Çok düşük sayılmaz tahlilin sonuçta daha 7.gündesınİnşAllah inşAllah, ilk defa bu sonucu gördüm.. 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım nasıl duygu bilmiyorum bile
Güzel değerler göreceksin inşallahDedim 7.gün diye daha 2.gün var test tarihinize 2 gün sonraki sonuç bizi ilgilendirir dedi kısaca..
Bekliyorum canım sonuçlar çıkmadı dahaCananhanim senin ne oldu yavrum test?
Mevlam görelim neyler, neyler ise güzel eyler inşAllahÇok düşük sayılmaz tahlilin sonuçta daha 7.gündesın
Hep beraber görelim inşAllah hepimiz hepimiizzzzGüzel değerler göreceksin inşallah
Bayanlar nolur yardimci olun.bugun transferimin 10.gunu ve az evvel kahverengi bi akinti geldi.sancimda fazla patlayacakmisim gibi.az evvel idrar tahlili yaptim negatif cikti.acaba regl mi oluyorm.tutunmamismidir
Üzülme canım seninle durumumuz aynı ben dayanamayıp kan tahlili verdim haberi alırsam size yazarım inşallahBayanlar nolur yardimci olun.bugun transferimin 10.gunu ve az evvel kahverengi bi akinti geldi.sancimda fazla patlayacakmisim gibi.az evvel idrar tahlili yaptim negatif cikti.acaba regl mi oluyorm.tutunmamismidir
Bende aynı şekilde lekelenmeler oluyorum senin kadar bende streslendım inşallah pozitif olur bize de umut olursunÜzülme canım seninle durumumuz aynı ben dayanamayıp kan tahlili verdim haberi alırsam size yazarım inşallah
Hayrli olsun cnm allah devamini getirsinKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Sende mi testtt yaptırdın, hadi güzel sonuçlar bekliyoruz inşAllahÜzülme canım seninle durumumuz aynı ben dayanamayıp kan tahlili verdim haberi alırsam size yazarım inşallah
Allah razı olsun tatlım, test günüm 18.Ocaktı ama ben dayanamadım bugün yaptırdımHayrli olsun cnm allah devamini getirsin, test gunundemi yapmst?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?