- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Adet başlangıç günün 15 20 günler arası diye biliyorum canım.. Benim 17.günde yapılmıştıiyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
Hayirli sonuclansin insallah canim. Gonal f diye bi igne var onu kullaniyosun doktorun soyledigi dozda kontrollerin olacak ara ara cetrotide diye bi igne girecek devreye yumurtalar catlamasin erkenden diye zamani gelince catlatma ignelerini vuracaksin 36 saat sonra yumurtalar toplanacak gunu folikullerin gelisimine bagli olarak degisiyoriyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olunBekliyorum canım sonuçlar çıkmadı daha
M masalim2014 veAdet başlangıç günün 15 20 günler arası diye biliyorum canım.. Benim 17.günde yapılmıştı
Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
iyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
Evet canım benim de Rahim dinlendirme yapmışlardı.. Yumurta çok toplandığı için ohss olmayalım diye Rahim dinlendiriyor lar. Adet olduğunda tekrar kontrol olacaksın sana Rahim kalınlaştırma ilacı verecek estrofem.. Sonra seni adetinin 15 ya da 20. Günleri arası transfer tarihi verecek rahmin kalınlığının göz önünde bulundurarak.. Sonr o zorlu süreç başlayacak rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallahM masalim2014 veMnkmcz canım 25 ocakta 23 yumurtam toplantı. 23 yumurtadan 11 tanesi döllendi.
4 tanesi 5. gün emriyosu kalan 7 adette 6. gün emriyosu. Doktorum yumurtaları dondurdu. 2. adetimde transfer yapacagını soledi. İlk adetimi oldum bittim ve doktor kontrolune gittim dün yasmin verdi 21 gün kullancakmısım ve adet olucakmısım bu ılacın sonunda sonra transfer ıcın bazı ilaçlar vericekmıs. rahimi hazrmak için.
Rabbim sana sabırlar versin canım..Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Canim benim hic canini skmaSonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Hic moral bozmak yok ne desem bos biliyorum bende koca bir negatif aldim bilirim duyhularini cok iyi hemde. Ama inan bi sonraki sefer olacagina ve bol dua et kuzumSonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
O sureci bilmiyorum canim benim taze transfer olmustuM masalim2014 veMnkmcz canım 25 ocakta 23 yumurtam toplantı. 23 yumurtadan 11 tanesi döllendi.
4 tanesi 5. gün emriyosu kalan 7 adette 6. gün emriyosu. Doktorum yumurtaları dondurdu. 2. adetimde transfer yapacagını soledi. İlk adetimi oldum bittim ve doktor kontrolune gittim dün yasmin verdi 21 gün kullancakmısım ve adet olucakmısım bu ılacın sonunda sonra transfer ıcın bazı ilaçlar vericekmıs. rahimi hazrmak için.
7. Gün için 23 harika tabikiKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Kaçıncı günün canım? Değer yükselebilir gibi duruyor aslında. Hiç yoksa 0.1 çıkar çünkü heveslendirmek de istemem ama daha varsa test gününe bekle derim.Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Di mi işte yaa 0 negatif. Tamam düşük bir değer ama bilemeyiz artar belki de??Kaçıncı günün canım? Değer yükselebilir gibi duruyor aslında. Hiç yoksa 0.1 çıkar çünkü heveslendirmek de istemem ama daha varsa test gününe bekle derim.
peki o ilac işe yarıyormu rahim kalınlasmasında ayyy inşallah pozitif sonuc alırım. Ama anlamadıgım 5. gün emriyosu ile 6. gün emriyo arasında ne fark acabaEvet canım benim de Rahim dinlendirme yapmışlardı.. Yumurta çok toplandığı için ohss olmayalım diye Rahim dinlendiriyor lar. Adet olduğunda tekrar kontrol olacaksın sana Rahim kalınlaştırma ilacı verecek estrofem.. Sonra seni adetinin 15 ya da 20. Günleri arası transfer tarihi verecek rahmin kalınlığının göz önünde bulundurarak.. Sonr o zorlu süreç başlayacak rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Anladm canım dondurulmus yapıcak doktorum. Bakalım neler olucakO sureci bilmiyorum canim benim taze transfer olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?