Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

iyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
Adet başlangıç günün 15 20 günler arası diye biliyorum canım.. Benim 17.günde yapılmıştı

iyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
Hayirli sonuclansin insallah canim. Gonal f diye bi igne var onu kullaniyosun doktorun soyledigi dozda kontrollerin olacak ara ara cetrotide diye bi igne girecek devreye yumurtalar catlamasin erkenden diye zamani gelince catlatma ignelerini vuracaksin 36 saat sonra yumurtalar toplanacak gunu folikullerin gelisimine bagli olarak degisiyor

Adet başlangıç günün 15 20 günler arası diye biliyorum canım.. Benim 17.günde yapılmıştı
M masalim2014 ve Mnkmcz canım 25 ocakta 23 yumurtam toplantı. 23 yumurtadan 11 tanesi döllendi.
4 tanesi 5. gün emriyosu kalan 7 adette 6. gün emriyosu. Doktorum yumurtaları dondurdu. 2. adetimde transfer yapacagını soledi. İlk adetimi oldum bittim ve doktor kontrolune gittim dün yasmin verdi 21 gün kullancakmısım ve adet olucakmısım bu ılacın sonunda sonra transfer ıcın bazı ilaçlar vericekmıs. rahimi hazrmak için.

Ya bu değer 0 olmadıktan sonra pozitif sayılmıyor mu kızlar? Ben hiç anlamıyorum da... 1.20 nin artma şansı yok mu?

Evet canım benim de Rahim dinlendirme yapmışlardı.. Yumurta çok toplandığı için ohss olmayalım diye Rahim dinlendiriyor lar. Adet olduğunda tekrar kontrol olacaksın sana Rahim kalınlaştırma ilacı verecek estrofem.. Sonra seni adetinin 15 ya da 20. Günleri arası transfer tarihi verecek rahmin kalınlığının göz önünde bulundurarak.. Sonr o zorlu süreç başlayacak rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Canim benim hic canini skma
Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Hic moral bozmak yok ne desem bos biliyorum bende koca bir negatif aldim bilirim duyhularini cok iyi hemde. Ama inan bi sonraki sefer olacagina ve bol dua et kuzum

O sureci bilmiyorum canim benim taze transfer olmustu

Kaçıncı günün canım? Değer yükselebilir gibi duruyor aslında. Hiç yoksa 0.1 çıkar çünkü heveslendirmek de istemem ama daha varsa test gününe bekle derim.

3 haftalik gebelerde bu değer cikiyormus emin degilim ama netten baktim simdi oyle yaziyor.artma sansi var degerinin.insallah hayirli sonuc verirsin bizlere

peki o ilac işe yarıyormu rahim kalınlasmasında ayyy inşallah pozitif sonuc alırım. Ama anlamadıgım 5. gün emriyosu ile 6. gün emriyo arasında ne fark acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…