Ben ilk defa o sonucu gördüğüm içim şuan kursağımda kaldı. Hevesle çatlatma iğnesini unuttum. Transferden 6.gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. İğneyi olalı 13 gün oldu ama belkide bu sonuç onun etkisi..7. Gün için 23 harika tabikihayırlısı olsun canım artar o
Canim 13. Güne etkisi geçmiştir onun ben çok kez çatlatma iğnesi kullandim en geç 12. Gün gidiyo etkisiBen ilk defa o sonucu gördüğüm içim şuan kursağımda kaldı. Hevesle çatlatma iğnesini unuttum. Transferden 6.gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. İğneyi olalı 13 gün oldu ama belkide bu sonuç onun etkisi..
HCG değerleriKızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
Bir baska uzmanda soyle belirtmisKızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
Kızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
Yani var mı yok muBir baska uzmanda soyle belirtmis
- 0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50,
- 1-2 hafta için 50-500,
Hayırlısı olsun artıkCanim 13. Güne etkisi geçmiştir onun ben çok kez çatlatma iğnesi kullandim en geç 12. Gün gidiyo etkisi
Aslinda akisina biraksak belki de kendiliginden olacak ama stres stres stres en buyul dusmanimizHayırlısı olsun artıkDüşünmekten artık yoruldum. Akışına bıraktım
Bence artma sansin var canm ve daha 8.gunundesinYani var mı yok mu
Bence gayet iyi bi degerKızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
peki bu süreçte ilişki yasakmı?Evet canım benim de Rahim dinlendirme yapmışlardı.. Yumurta çok toplandığı için ohss olmayalım diye Rahim dinlendiriyor lar. Adet olduğunda tekrar kontrol olacaksın sana Rahim kalınlaştırma ilacı verecek estrofem.. Sonra seni adetinin 15 ya da 20. Günleri arası transfer tarihi verecek rahmin kalınlığının göz önünde bulundurarak.. Sonr o zorlu süreç başlayacak rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Transfere kadar değil canım ama transferden sonra yasak..peki bu süreçte ilişki yasakmı?
Acildeki doktor yok dedi yinede doktorunla görüş dedi onda aradım tutmamış dedi 10.günümdu bugünKaçıncı günün canım? Değer yükselebilir gibi duruyor aslında. Hiç yoksa 0.1 çıkar çünkü heveslendirmek de istemem ama daha varsa test gününe bekle derim.
Anladım canım doktor bunla ilgili bisey demedi kafamıza takıldı yanlış bisey yapıp heba etmeyelim süreci tesekkurlerTransfere kadar değil canım ama transferden sonra yasak..
Biraz düşük başlamış ama artarsa sorun yok bu tahlile gebelik yok denmez geç tutunmuş olabılırYani var mı yok mu
Sağol canım benim teşekkür ederimRabbim sana sabırlar versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?