- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Allah büyük kuzumAcildeki doktor yok dedi yinede doktorunla görüş dedi onda aradım tutmamış dedi 10.günümdu bugün
Haydi hayırlı haberlerle gel yarın bize. Dualarımız seninleNormal test günüm çarşamba
Sağol canım bu 3 denemem iki tane düşük oldu bu hiç tutmadı yapacak bir şey yok Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim yardımcımız olsun inşallahCanim benim hic canini skma
Hic moral bozmak yok ne desem bos biliyorum bende koca bir negatif aldim bilirim duyhularini cok iyi hemde. Ama inan bi sonraki sefer olacagina ve bol dua et kuzum
Allah razı olsun, iyiki varsınız.. Sizlerle konuşunca biraz daha sakinliyorumİğnenin etkisi olsa bile 3-5 çıkar 13 gün sonra 20 li rakam çıkar mi hiç bebeğin seninle neden kendini yoruyosun valla kızıyorum boyle olunca tadını çıkar lütfen bak değerin hamile olduğunu gösteriyor lütfen stres yapma tam gününde test yap tekrarı yukselecek görürsün
Aynen öyle canım eşimin canı sağ olsun rabbim bizi sağlığımızla sınamasın dertsiz ders vermesin Bunada şükür iyiki varsınızAllah büyük kuzumçok fazla diyecek bir şey yok ama hayırlısını düşün. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki, bir kez daha çabalamaya gücümüz olsun.
İnsallah bende yarin kan tahlili yaptrcam.sancim artti.ama henuz baska leke gelmedi.idrarda negatif.zor surec hepimiz icin.demekki daha zamanimiz varSağol canım bu 3 denemem iki tane düşük oldu bu hiç tutmadı yapacak bir şey yok Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim yardımcımız olsun inşallah
Allah razı olsun, iyiki varsınız.. Sizlerle konuşunca biraz daha sakinliyorum
kuzum benim stres yapmak yok negatif düşünmek yok ikinci değerin çok güzel çıkacak güzel düşün bak stres yyyok ♥ HAMİLESİN yaa bu kadar
Yerim seniYaaaaaa Allah razı olsun, inşAllahTüm isteyen Kardeşlerime herkese hepimize nasip olsun inşAllah.. 6yıldır hiç hamile kalmadım ve bu duyguyu bilmiyorum.. Siz böyle yazdıkca hem ağlıyorum hem hepimize dua ediyorum
Yaaa çok sevindim adına canım rabbim kat kat arttırsın inşallahKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
Senin kaçıncı günün canım benimde şu anda lekenme yok ilaçları bıraktığım gibi olurum en geç bir kaç gün sonra.. İnş senin bebisin tutunmuştur seni bırakmaz canımİnsallah bende yarin kan tahlili yaptrcam.sancim artti.ama henuz baska leke gelmedi.idrarda negatif.zor surec hepimiz icin.demekki daha zamanimiz var
18. Günü oldu benim transferim ilaç olarakta sadece estrofem ve coraspirinle başladım sonradan progestan ekledi doktorum..iyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
canimmmm bu duygunun tarifi yok ama üzme kendini diyecem ama üzülmemek elde değilSonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
Canım değerin iyi gözüküyor inşallah katlanır hayırlı olsun..Kızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
Niye üzülüyorsun çok iyi hayırlı olsun canım..Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
İnsallah bi dahaki olacak üzme tatlı canını.. Bende olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi hani negatifse hemen görüp bu stresten kurtulmak istiyorum günler geçmiyor çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlara güç kuvvet sabır versin
10.gunum .bu aksam lekelenmem oldu.insallah ya.allah sanada tez zamanda nasip etsin etsin.isteyen herkese hepimizeSenin kaçıncı günün canım benimde şu anda lekenme yok ilaçları bıraktığım gibi olurum en geç bir kaç gün sonra.. İnş senin bebisin tutunmuştur seni bırakmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?