Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Acildeki doktor yok dedi yinede doktorunla görüş dedi onda aradım tutmamış dedi 10.günümdu bugün
Allah büyük kuzum çok fazla diyecek bir şey yok ama hayırlısını düşün. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki, bir kez daha çabalamaya gücümüz olsun.

Canim benim hic canini skma

Hic moral bozmak yok ne desem bos biliyorum bende koca bir negatif aldim bilirim duyhularini cok iyi hemde. Ama inan bi sonraki sefer olacagina ve bol dua et kuzum
Sağol canım bu 3 denemem iki tane düşük oldu bu hiç tutmadı yapacak bir şey yok Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim yardımcımız olsun inşallah

Allah razı olsun, iyiki varsınız.. Sizlerle konuşunca biraz daha sakinliyorum

Allah büyük kuzum çok fazla diyecek bir şey yok ama hayırlısını düşün. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki, bir kez daha çabalamaya gücümüz olsun.
Aynen öyle canım eşimin canı sağ olsun rabbim bizi sağlığımızla sınamasın dertsiz ders vermesin Bunada şükür iyiki varsınız

Sağol canım bu 3 denemem iki tane düşük oldu bu hiç tutmadı yapacak bir şey yok Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim yardımcımız olsun inşallah
İnsallah bende yarin kan tahlili yaptrcam.sancim artti.ama henuz baska leke gelmedi.idrarda negatif.zor surec hepimiz icin.demekki daha zamanimiz var

kuzum benim stres yapmak yok negatif düşünmek yok ikinci değerin çok güzel çıkacak güzel düşün bak stres yyyok ♥ HAMİLESİN yaa bu kadar

Yaaaaaa Allah razı olsun, inşAllah Tüm isteyen Kardeşlerime herkese hepimize nasip olsun inşAllah.. 6yıldır hiç hamile kalmadım ve bu duyguyu bilmiyorum.. Siz böyle yazdıkca hem ağlıyorum hem hepimize dua ediyorum

Yerim seni Suan hamilesin duygunu tat lütfen . Bende herkese dua ediyorum rabbim hepimize nasip etsin insallah

Kızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı ((
Yaaa çok sevindim adına canım rabbim kat kat arttırsın inşallah hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

İnsallah bende yarin kan tahlili yaptrcam.sancim artti.ama henuz baska leke gelmedi.idrarda negatif.zor surec hepimiz icin.demekki daha zamanimiz var
Senin kaçıncı günün canım benimde şu anda lekenme yok ilaçları bıraktığım gibi olurum en geç bir kaç gün sonra.. İnş senin bebisin tutunmuştur seni bırakmaz canım

iyi geceler cümleten. bende tüp bebek tedavi sürecndeyim. Transferi oncesi adetli iken hangi ilacları kullandınız ve transfer ne zaman yapılıyor. Bilgilerinizi bekliyorum.
18. Günü oldu benim transferim ilaç olarakta sadece estrofem ve coraspirinle başladım sonradan progestan ekledi doktorum..
Sonuç negatif 1.20 çıktı çok kötüyüm neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz kızlar Allaha emanet olun
canimmmm bu duygunun tarifi yok ama üzme kendini diyecem ama üzülmemek elde değil
Kızlar 17.4 çıktı değer.. 8.gün ve çok düşük
Canım değerin iyi gözüküyor inşallah katlanır hayırlı olsun..

Reengarenk sağol canım yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık nasip kısmet olmayınca olmuyor
İnsallah bi dahaki olacak üzme tatlı canını.. Bende olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi hani negatifse hemen görüp bu stresten kurtulmak istiyorum günler geçmiyor çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlara güç kuvvet sabır versin

Senin kaçıncı günün canım benimde şu anda lekenme yok ilaçları bıraktığım gibi olurum en geç bir kaç gün sonra.. İnş senin bebisin tutunmuştur seni bırakmaz canım
10.gunum .bu aksam lekelenmem oldu.insallah ya.allah sanada tez zamanda nasip etsin etsin.isteyen herkese hepimize

Reengarenk sağol canım yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık nasip kısmet olmayınca olmuyor

Şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki. Temmuz ayında 3. Tedavimde negatifi aldığımda o kadar üzülmüştüm ki. 3 kere tüp bebek deneyip kucağı boş olmak çok zor. Ama geçiyor hepsi. 10 gün sonra yeni tedavi için araştırmalara başlıyorsun. Rabbim seninde eşininde yardımcısı olsun. Sağlık huzur versin. En kısa zamandada yuvanızı doldursun. Şimdi eşine sarılıp uyu. Çünkü aynı duyguları paylaşıyorsunuz şuan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…