- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Ahh canım ya. Gece vakti neden yaptın ki. Sabah yapsaydın keşke. Sabah idrariyla çıkar derler. Ayrıca 3. Gün embriyosuysa 9. Günden önce yapma çıkmaz çünkü.Ne zamam cift çizgi görcem
Kaçıncı gün canım?KIZLAR EVDE İDRAR YAPTIM YİNE TEK
3.gün embriyosu 7.günüm ondan bakayım dedm
Yerim seniSuan hamilesin duygunu tat lütfen . Bende herkese dua ediyorum rabbim hepimize nasip etsin insallah
Yaaa çok sevindim adına canım rabbim kat kat arttırsın inşallahhadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Aminnn canımmAmin inşAllah Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşAllah
Yok onun etkisi bu kdr beta çıkarmaz diye biliyorum ben :))Ben ilk defa o sonucu gördüğüm içim şuan kursağımda kaldı. Hevesle çatlatma iğnesini unuttum. Transferden 6.gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. İğneyi olalı 13 gün oldu ama belkide bu sonuç onun etkisi..
Olsun sen bekle bir iki gün dha yenile testini. Son anda yükselecek bir değer gibi duruyor. Bazen geçte olabiliyor heveslenme de yine de baktr kuzum. Olmazsa da yapck Bi şeyimiz yok uğraşıyoruz hepimiz işte sonrası kader kısmet.Acildeki doktor yok dedi yinede doktorunla görüş dedi onda aradım tutmamış dedi 10.günümdu bugün
Son anda da tutunuyor olabilir kız bide mesela Bn yapıyodum. Görüyorum içeride çok silik Bi çizgi diyordum herkese annem kardeşim fln bakıp göremiyorlar yani içten gölge gibi. Çok dikkatli bakmak lazım dha değer az çünkü.Günaydııın. 7. Günün sabahından bildiriyorum: idrarda bir cacık çıkmıyor. Hayalet çizgi bile yok!
(5. Gün embriyosu - dandirik idrar testi)
9. Gün çıkar herhalde artık. Terbiyesizlik yapmasın.
Her şey olabilir kuzu. Perşembe kan testinde çıkacak ortaya ak koyun kara koyun.Son anda da tutunuyor olabilir kız bide mesela Bn yapıyodum. Görüyorum içeride çok silik Bi çizgi diyordum herkese annem kardeşim fln bakıp göremiyorlar yani içten gölge gibi. Çok dikkatli bakmak lazım dha değer az çünkü.
Valla bu beta da herkesin ayrı işliyor vücudu ona eminim artık. Embriyo kalitesi ile de pek alakası yok aslında. Vücut kabulleniyor demekki er ya da geç. Bir arkadaşın 12. Gün başladı yükselmeye mesela en iyi embriyoydu bide. O yüzden ümit hep var son ana kdr.Her şey olabilir kuzu. Perşembe kan testinde çıkacak ortaya ak koyun kara koyun.
Güzel değerlerle geleceksin kuzum stres yapma idrarda da görmüştün hem :* haydi bekliyoruz güzel haberleriniKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
hadi hayırlısı ile git kuzum güzel haberlerle gel..Kızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
amin yavrum insallah insallajhadi hayırlısı ile git kuzum güzel haberlerle gel..
ayy kuzum insallah ama öyle böyle degil bacaklarım titriyo kadınlarımdaki ağrı korkutuyo beniGüzel değerlerle geleceksin kuzum stres yapma idrarda da görmüştün hem :* haydi bekliyoruz güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?