Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydııın. 7. Günün sabahından bildiriyorum: idrarda bir cacık çıkmıyor. Hayalet çizgi bile yok!
(5. Gün embriyosu - dandirik idrar testi)
9. Gün çıkar herhalde artık. Terbiyesizlik yapmasın.

Yok onun etkisi bu kdr beta çıkarmaz diye biliyorum ben :))

Acildeki doktor yok dedi yinede doktorunla görüş dedi onda aradım tutmamış dedi 10.günümdu bugün
Olsun sen bekle bir iki gün dha yenile testini. Son anda yükselecek bir değer gibi duruyor. Bazen geçte olabiliyor heveslenme de yine de baktr kuzum. Olmazsa da yapck Bi şeyimiz yok uğraşıyoruz hepimiz işte sonrası kader kısmet.

Günaydııın. 7. Günün sabahından bildiriyorum: idrarda bir cacık çıkmıyor. Hayalet çizgi bile yok!
(5. Gün embriyosu - dandirik idrar testi)
9. Gün çıkar herhalde artık. Terbiyesizlik yapmasın.
Son anda da tutunuyor olabilir kız bide mesela Bn yapıyodum. Görüyorum içeride çok silik Bi çizgi diyordum herkese annem kardeşim fln bakıp göremiyorlar yani içten gölge gibi. Çok dikkatli bakmak lazım dha değer az çünkü.

Her şey olabilir kuzu. Perşembe kan testinde çıkacak ortaya ak koyun kara koyun.

Her şey olabilir kuzu. Perşembe kan testinde çıkacak ortaya ak koyun kara koyun.
Valla bu beta da herkesin ayrı işliyor vücudu ona eminim artık. Embriyo kalitesi ile de pek alakası yok aslında. Vücut kabulleniyor demekki er ya da geç. Bir arkadaşın 12. Gün başladı yükselmeye mesela en iyi embriyoydu bide. O yüzden ümit hep var son ana kdr.

Günaydın kızlar 🖐 benim bugün kontrolüm var. Bugün artık opu günüm belli olur heralde. Bütüngece rüyamda hangi gün olacağımı görüp durdum . Rahatım gibi duruyorum ama stres yapmışım içten içe sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…