Hayır hiç yok sadece transferden sonra ki 4. Gün birsz yumurta akı gibi oldu onun dışında kullandigım jel geliyor sadece. Birde ara ara sağ ve sol kasigimda hafif bir ağrı olup geçiyor aa bide çok gazım var ama bunlar normal olağan şeyler galibaAkintin hic mi yok diger zamanlardan farki mi yok bence takilma akintiya kiminde olmus kiminde olmamis canim
İllaki akinti olacak diye bise yok icini rahat tut olumlu dusun canimHayır hiç yok sadece transferden sonra ki 4. Gün birsz yumurta akı gibi oldu onun dışında kullandigım jel geliyor sadece. Birde ara ara sağ ve sol kasigimda hafif bir ağrı olup geçiyor aa bide çok gazım var ama bunlar normal olağan şeyler galiba
İnşallah benimle dır bebeklerim belirti olmaması biraz üzüyor korkutuyor beniİllaki akinti olacak diye bise yok icini rahat tut olumlu dusun canim
20 si tahlil günümİnşallah hiiiç gerek kalmaz ❤Tahlil gününüz ne zaman??
Benim 6 şubatta kondu, 16 sı20 si tahlil günümbeklemeyi giç sevmiyorum siZin tahlil günü 18 i mi
Ayy maşallah canımBenim 6 şubatta kondu, 16 sı
Aminnn hepimziin olur inşallahhhAyy maşallah canıminşallah şubat ayı bizim ayımız olur
Kuzu ben ilk denememde yaptim cikmadi 6. Gun falandi, bidaha yaptim yine olmadi, test gunu 12,1 i gordum allahim o nasil bir inanamama nasil bir heycan, doktor dedi dusuk pzt tekrar yap, yaptim sonuc 6.7 doktor kimyasal gebelik ilaclari kes dedi, bu sefer de yerin dibine gomuldum sanki, cok zordu, oyuzden cesaret edemiyorumBnce ne kadar erken o kdr iyi bnde çok stres yapıyorum öğrenene kdr inan günü bekle o zmn hayırlı haberle
Korkma kuzum dua et gecer gibi oluyo geri geliyo, ters bir hareket yapmadin degilmi? Vicdanen rahatsan gerisi tevekkul..Kizlar dun cok agrim vardi bugun gecti normal mi sizce
Yok kuzum yapmadim ters harekat bugun 7.gunum merak ettim adet sancisi gibi sanciniz ne sekilde oldu artip azalma oldu mu diye. Buarada kahve bir fincan icmende bi sakinca yok gunluk dedi doktorum icin rahat olsunKorkma kuzum dua et gecer gibi oluyo geri geliyo, ters bir hareket yapmadin degilmi? Vicdanen rahatsan gerisi tevekkul..
Bendede azalma artma oluyor, neye göre bilmiyorumYok kuzum yapmadim ters harekat bugun 7.gunum merak ettim adet sancisi gibi sanciniz ne sekilde oldu artip azalma oldu mu diye. Buarada kahve bir fincan icmende bi sakinca yok gunluk dedi doktorum icin rahat olsun
Bende nescafe duskunuyum kestim onu Bi tane anca ama Türk kahvesi ağır dikkat et derim. Uğraşıyoruz bak hepimizin başından geciyo bsyler korkma sen güven kendine bk seninledir o merak etmeeKuzu ben ilk denememde yaptim cikmadi 6. Gun falandi, bidaha yaptim yine olmadi, test gunu 12,1 i gordum allahim o nasil bir inanamama nasil bir heycan, doktor dedi dusuk pzt tekrar yap, yaptim sonuc 6.7 doktor kimyasal gebelik ilaclari kes dedi, bu sefer de yerin dibine gomuldum sanki, cok zordu, oyuzden cesaret edemiyorumbise soracam ben turk kahvesi duskunuyum, sizce bir sakincasi var mi gunde 1 veya 2 fincan?
Teşekkür ederim canm bundan sonra 1 i geçirmeyecemBende nescafe duskunuyum kestim onu Bi tane anca ama Türk kahvesi ağır dikkat et derim. Uğraşıyoruz bak hepimizin başından geciyo bsyler korkma sen güven kendine bk seninledir o merak etmee
O zaman aydinlat biziAnca gördüm kızlar uyuyup duruyorum ben
Ya bide bugun bikac kere başım döndü kahveyle mi ilgili aceba bilgin var mı ustadim??O zaman aydinlat bizi
Kahveden degildir kuzum kahve olsa olsa carpinti yapar insallah bebistendirYa bide bugun bikac kere başım döndü kahveyle mi ilgili aceba bilgin var mı ustadim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?