Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Akintin hic mi yok diger zamanlardan farki mi yok bence takilma akintiya kiminde olmus kiminde olmamis canim
Hayır hiç yok sadece transferden sonra ki 4. Gün birsz yumurta akı gibi oldu onun dışında kullandigım jel geliyor sadece. Birde ara ara sağ ve sol kasigimda hafif bir ağrı olup geçiyor aa bide çok gazım var ama bunlar normal olağan şeyler galiba

İllaki akinti olacak diye bise yok icini rahat tut olumlu dusun canim

Bnce ne kadar erken o kdr iyi bnde çok stres yapıyorum öğrenene kdr inan günü bekle o zmn hayırlı haberle
Kuzu ben ilk denememde yaptim cikmadi 6. Gun falandi, bidaha yaptim yine olmadi, test gunu 12,1 i gordum allahim o nasil bir inanamama nasil bir heycan, doktor dedi dusuk pzt tekrar yap, yaptim sonuc 6.7 doktor kimyasal gebelik ilaclari kes dedi, bu sefer de yerin dibine gomuldum sanki, cok zordu, oyuzden cesaret edemiyorum bise soracam ben turk kahvesi duskunuyum, sizce bir sakincasi var mi gunde 1 veya 2 fincan?

Korkma kuzum dua et gecer gibi oluyo geri geliyo, ters bir hareket yapmadin degilmi? Vicdanen rahatsan gerisi tevekkul..
Yok kuzum yapmadim ters harekat bugun 7.gunum merak ettim adet sancisi gibi sanciniz ne sekilde oldu artip azalma oldu mu diye. Buarada kahve bir fincan icmende bi sakinca yok gunluk dedi doktorum icin rahat olsun

Yok kuzum yapmadim ters harekat bugun 7.gunum merak ettim adet sancisi gibi sanciniz ne sekilde oldu artip azalma oldu mu diye. Buarada kahve bir fincan icmende bi sakinca yok gunluk dedi doktorum icin rahat olsun
Bendede azalma artma oluyor, neye göre bilmiyorum

Pozitifi gören annişler yorum yapmayı bıraktı, bizle işleri kalmadı kendileri iyi olsunlar süreci hayırla tamamlasınlar da en önemlisi o

Bende nescafe duskunuyum kestim onu Bi tane anca ama Türk kahvesi ağır dikkat et derim. Uğraşıyoruz bak hepimizin başından geciyo bsyler korkma sen güven kendine bk seninledir o merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…