- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
hayırlı olsun tatlı var burda birde normal testle yapmışsın bunda çıktıysa hassas testte daha köyü cikardiKizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
Kizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Hiçç korkma çok güzel değerlerle geleceksin :)ayy kuzum insallah ama öyle böyle degil bacaklarım titriyo kadınlarımdaki ağrı korkutuyo beni
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel olur <3 güzelce dinlen ve test zamanına kadar bağ kur bebeğinle :)Kizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Teşekkürler kuzum hiç korkma inşallah pozitif le dönersin bu gece hepinizin adına bi Meryem süresi okudum inşallah dualarım kabul olacakhayırlı olsun tatlı var burda birde normal testle yapmışsın bunda çıktıysa hassas testte daha köyü cikardi
Teşekkürler canım inşallah sende pozitifi göreceksin hep dua ediyorum sizeHadi bakalım hayırlısı inşallah güzel olur <3 güzelce dinlen ve test zamanına kadar bağ kur bebeğinle :)
İnsallah güzel olacak içini ferah tut rabbim hayırlı olanı nasip etsinKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
Bir süre kafanı dağıtman bu süreçten uzak kalman her anlamda iyi gelecek sana . Sonrasında daha güzel şeyler seni bekliyor olacak. Güneş zifiri karanlıktan sonra doğar. Umudun hep olsun. Mucizeler hep varGünaydın kızlar hepinizden teşekkür ederimReengarenk H Havvanur16 _Citlembik_ chagiless iyi ki sizi tanıdım rabbim gönlünüze göre versin inşallah Arada yazarım size, ben 1 seneye kadar ara verecem bu seferki beni çok yıprattı gerçekten yaşımız gittikçe ardik dayanma gücümüz kalmıyor rabbime isyan etmiş olmayayım ama artık umudumu kaybediyor. neyse kızlar yinede Allahtan umut kesilmez ❤
Valla bu sabahk, ani maceradan sonra bilemiyorum ben ne görürüm :) ama bugün ilk kez adet sancılarım var, ki adetim bu pazar yani aslında adetim başlıyor olamaz.Teşekkürler canım inşallah sende pozitifi göreceksin hep dua ediyorum size
Hakkında hayırlısı olsun canım bende seni tanıdığıma memnun oldum sen tedaviye başlayınca dualarla başla 4444 sqliti tefriciye okutuyorum henüz bitmedi dilek tesbihim var ihlas süresi okuyorum ona bide transfere gitmeden ailem hepsi bana Meryem süresi okudu bende hergece okuyorum bi tane allahtan ümidini hiç Bi zaman kesme ben bu duaların faydasını gördüm sende görürsün insallahGünaydın kızlar hepinizden teşekkür ederimReengarenk H Havvanur16 _Citlembik_ chagiless iyi ki sizi tanıdım rabbim gönlünüze göre versin inşallah Arada yazarım size, ben 1 seneye kadar ara verecem bu seferki beni çok yıprattı gerçekten yaşımız gittikçe ardik dayanma gücümüz kalmıyor rabbime isyan etmiş olmayayım ama artık umudumu kaybediyor. neyse kızlar yinede Allahtan umut kesilmez ❤
hiç adet sancılarını dert etmeyin benim transfer günü dahil hala adet belirtileri var bel kasik hatta bacaklarım bile ağrıyor ona bağlama..Valla bu sabahk, ani maceradan sonra bilemiyorum ben ne görürüm :) ama bugün ilk kez adet sancılarım var, ki adetim bu pazar yani aslında adetim başlıyor olamaz.
Valla kuzum baktım ama ben göremedim :/Son anda da tutunuyor olabilir kız bide mesela Bn yapıyodum. Görüyorum içeride çok silik Bi çizgi diyordum herkese annem kardeşim fln bakıp göremiyorlar yani içten gölge gibi. Çok dikkatli bakmak lazım dha değer az çünkü.
yok yok ben hamilelik belirtisine yoruyorum hemenhiç adet sancılarını dert etmeyin benim transfer günü dahil hala adet belirtileri var bel kasik hatta bacaklarım bile ağrıyor ona bağlama..
İyi yapıyorsunyok yok ben hamilelik belirtisine yoruyorum hemen
amin canim insallah cumlemizeİnsallah güzel olacak içini ferah tut rabbim hayırlı olanı nasip etsin
ayy Allah razı olsun canim insallah insallah bende burdaki herkese dua esiyorumTeşekkürler kuzum hiç korkma inşallah pozitif le dönersin bu gece hepinizin adına bi Meryem süresi okudum inşallah dualarım kabul olacak
hadi inşallah tatlim insallahHiçç korkma çok güzel değerlerle geleceksin :)
insallah canimHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?