- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Verdinmi canım ne zaman çıkacak??ayy Allah razı olsun canim insallah insallah bende burdaki herkese dua esiyorum
Valla bu sabahk, ani maceradan sonra bilemiyorum ben ne görürüm :) ama bugün ilk kez adet sancılarım var, ki adetim bu pazar yani aslında adetim başlıyor olamaz.
Gayet var canım 10larda daha deger yeni başlamış yükselmeye hadi gözün aydın nKizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Ayy hadi merak ediyorum çoook güzel haberle gel inşallahKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
Haberdar et yine de bizi inşallah sürprizle dönersinGünaydın kızlar hepinizden teşekkür ederimReengarenk @Havvanur16 _Citlembik_ chagiless iyi ki sizi tanıdım rabbim gönlünüze göre versin inşallah Arada yazarım size, ben 1 seneye kadar ara verecem bu seferki beni çok yıprattı gerçekten yaşımız gittikçe ardik dayanma gücümüz kalmıyor rabbime isyan etmiş olmayayım ama artık umudumu kaybediyor. neyse kızlar yinede Allahtan umut kesilmez ❤
Hadi insallahKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
İnsallah güzel haber gelsin canımValla kuzum baktım ama ben göremedim :/
bakalım tüm umudum perşembe gününe artık.
ama iyi hissediyorum :) bugün ilk kez belim ağrıyor (bu benim adet belirtim direkt) ama adetim önümüzdeki pazar günü.
bu da demek oluyor ki perşembe günü eli boş dönmeyebilirim dee :)
Bugün sende kan vericektin canım naptinnSubatin 13 unde hem miratech hem surelab yaptim, aslinda sozde surelab 10 hcgyi miratech 20 hcg yi olcuyo ama miratech o gun daha koyu sonuc verdi haklisin, bakalim yarin neolacak sonuc, ins iyi sonuc
Teşekkürler canım sen bana cesaret verdin yoksa hayatta 5. Gün test yapamzdimGayet var canım 10larda daha deger yeni başlamış yükselmeye hadi gözün aydın n
Yok yavrum silik görünen ben değilim ben atmadım resim bende hayalet çizgi bile yoktu..haydi hayirlisi insallah☺ Silik cizgi gorunmus ufukta masallah:) bende 12 subatta transfer oldum test gunum 21 inde olasi regl gunum benimde cumartesi veya pazar.. ama suanda sanki adet sancisi gibi belim agriyor... sendede regl sancisi gibi bel agrisi varmi? Regl olacakmisim gibi geliyor ve cok korkuyorum
inşallahİnsallah güzel haber gelsin canım
Pozitifi görene seviniyorum da 5. Gün çıkmayınca bnm yüzümden diye kahroluyorum burda ama çıkıyor yani 3. Deneme artık napiym bk yakaladın sende inşallah kat kat artsın değerin deTeşekkürler canım sen bana cesaret verdin yoksa hayatta 5. Gün test yapamzdim
Ben dee gordum ay hadi insalllaahhhhhh insalllahhh yeni yeni o zaman hamilelik hormonu salgilanmaya başlamışKizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Teşekkürler canımBen dee gordum ay hadi insalllaahhhhhh insalllahhh yeni yeni o zaman hamilelik hormonu salgilanmaya başlamış
Darisi bana insallah benimde bugun 5. Gunum korkuyorumTeşekkürler canım
Hadi hayırlısı insallahhh6. Günden merhaba. Direniyorum test yapmıyorumDiğer denemelerimde hep 9. Gün yaptım. Bu sefer 10. Gün yapicam oda direk kanda öğrenmemek için. Hiçbir belirtim yok.
Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duygu dan canım.. Benim 5 yaşında bi oglum var inan olmasa üzülmeyeceğim diyordum kendime teselli veriyorum ama negatif olunca depresyona giriyorum elimde olmayan bişey rabbim kimseye negatifi yasatmasinDarisi bana insallah benimde bugun 5. Gunum korkuyorum
Ne güzel keşke bende direnebilsem ama yok tez canlıyim ben6. Günden merhaba. Direniyorum test yapmıyorumDiğer denemelerimde hep 9. Gün yaptım. Bu sefer 10. Gün yapicam oda direk kanda öğrenmemek için. Hiçbir belirtim yok.
Allah bagislasin canimRabbim sanada yaşatsın bu güzel duygu dan canım.. Benim 5 yaşında bi oglum var inan olmasa üzülmeyeceğim diyordum kendime teselli veriyorum ama negatif olunca depresyona giriyorum elimde olmayan bişey rabbim kimseye negatifi yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?