Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Valla bu sabahk, ani maceradan sonra bilemiyorum ben ne görürüm :) ama bugün ilk kez adet sancılarım var, ki adetim bu pazar yani aslında adetim başlıyor olamaz.

haydi hayirlisi insallah Silik cizgi gorunmus ufukta masallah:) bende 12 subatta transfer oldum test gunum 21 inde olasi regl gunum benimde cumartesi veya pazar.. ama suanda sanki adet sancisi gibi belim agriyor... sendede regl sancisi gibi bel agrisi varmi? Regl olacakmisim gibi geliyor ve cok korkuyorum

Haberdar et yine de bizi inşallah sürprizle dönersin

İnsallah güzel haber gelsin canım

Subatin 13 unde hem miratech hem surelab yaptim, aslinda sozde surelab 10 hcgyi miratech 20 hcg yi olcuyo ama miratech o gun daha koyu sonuc verdi haklisin, bakalim yarin neolacak sonuc, ins iyi sonuc
Bugün sende kan vericektin canım naptinn

Yok yavrum silik görünen ben değilim ben atmadım resim bende hayalet çizgi bile yoktu..

evet özellikle ayakta kalınca oluyor; hani belden bacaklara iner ya o tuhaf ağrı da değil çekilme de değil değişik his.. diyorum ya normal durumda koşarak tuvalete gitmiştim ve reglim başlamıştı şuan. his böyle bir his..

benim hep belim ağrır kasıklarımda hiç ağrı olmaz adet olacağım zaman ama şu 7. güne kadar hep kasıklarımda sancı oldu.
dün gece göğüs uçlarım sinyal vermeye başladı bugün de bel/bacak ağrısı.
bakalım bilemiyorum ne ile karşılaşacağız... idrar testinde hiç çizgi görmemek sinir bozucu, diğer yandan böyle belirtiler olması sevindirici. umut etmeye devam...

Teşekkürler canım sen bana cesaret verdin yoksa hayatta 5. Gün test yapamzdim
Pozitifi görene seviniyorum da 5. Gün çıkmayınca bnm yüzümden diye kahroluyorum burda ama çıkıyor yani 3. Deneme artık napiym bk yakaladın sende inşallah kat kat artsın değerin de

6. Günden merhaba. Direniyorum test yapmıyorum Diğer denemelerimde hep 9. Gün yaptım. Bu sefer 10. Gün yapicam oda direk kanda öğrenmemek için. Hiçbir belirtim yok.

Darisi bana insallah benimde bugun 5. Gunum korkuyorum
Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duygu dan canım.. Benim 5 yaşında bi oglum var inan olmasa üzülmeyeceğim diyordum kendime teselli veriyorum ama negatif olunca depresyona giriyorum elimde olmayan bişey rabbim kimseye negatifi yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…