Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Allah bagislasin oglunu sana amiinnnn rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin . Oğlun normal yolla mi oldu

Allah bagislasin canim
teşekkürler kuzum
Allah bagislasin oglunu sana amiinnnn rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin . Oğlun normal yolla mi oldu
yok canım oda tüp bebek tedavisi ile oldu rabbim sana ve isteyen herkese benimki gibi tatlı bi cocuk versin bu seferki en büyük destekçim oglusum gidip gelip karnımı öpüyor kardeşim nezaman gelecek diye sabırsızlanıyorum belki de Allah bu sabinin dualarını kabul etmistir

Ahh yavrum benim ya annem hep cocuklar hisseder derdi insallah hissediyordur insalllahh insalllaahhh

canım çok sevindim gayet iyi evet rahimi kalınlaştırmak için bişeyler veriliyor
Hayırlısı olsun

Askim bazı testler 20 den sonrayi olcer, bazilari 10 dan sonra, erken olmayanlar 50 den sonrayi olcer diye biliyorum, 5 in yukarisi hamilelik var demek
Hayırlısı kuzum pozitif se negatif se ben testi rahatlamak için yapmıştım zaten yoksa kanda gebeliği görmeden tam anlamı ile hamileyim demem günler geçmiyordu onun için yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…