Ins hayrlisi olsunKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolur
Allah bagislasin oglunu sanaRabbim sanada yaşatsın bu güzel duygu dan canım.. Benim 5 yaşında bi oglum var inan olmasa üzülmeyeceğim diyordum kendime teselli veriyorum ama negatif olunca depresyona giriyorum elimde olmayan bişey rabbim kimseye negatifi yasatmasin
Canm hayirli olsun, sende mi surelab marka kullandın testi?hiç adet sancılarını dert etmeyin benim transfer günü dahil hala adet belirtileri var bel kasik hatta bacaklarım bile ağrıyor ona bağlama..
teşekkürler kuzumAllah bagislasin canim
yok canım oda tüp bebek tedavisi ile oldu rabbim sana ve isteyen herkese benimki gibi tatlı bi cocuk versin bu seferki en büyük destekçim oglusum gidip gelip karnımı öpüyor kardeşim nezaman gelecek diye sabırsızlanıyorum belki de Allah bu sabinin dualarını kabul etmistirAllah bagislasin oglunu sanaamiinnnn rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin . Oğlun normal yolla mi oldu
Verdim de saglik ocaginda aksam 4 bucukta en erken cikarmis, burokrasiye takldkBugün sende kan vericektin canım naptinn
Ahh yavrum benim ya annem hep cocuklar hisseder derdi insallah hissediyordurteşekkürler kuzum
yok canım oda tüp bebek tedavisi ile oldu rabbim sana ve isteyen herkese benimki gibi tatlı bi cocuk versin bu seferki en büyük destekçim oglusum gidip gelip karnımı öpüyor kardeşim nezaman gelecek diye sabırsızlanıyorum belki de Allah bu sabinin dualarını kabul etmistir
Yok canım Quick marka..Canm hayirli olsun, sende mi surelab marka kullandın testi?
canım çok sevindim gayet iyi evet rahimi kalınlaştırmak için bişeyler veriliyor@masalim2014 ve @Mnkmcz canım 25 ocakta 23 yumurtam toplantı. 23 yumurtadan 11 tanesi döllendi.
4 tanesi 5. gün emriyosu kalan 7 adette 6. gün emriyosu. Doktorum yumurtaları dondurdu. 2. adetimde transfer yapacagını soledi. İlk adetimi oldum bittim ve doktor kontrolune gittim dün yasmin verdi 21 gün kullancakmısım ve adet olucakmısım bu ılacın sonunda sonra transfer ıcın bazı ilaçlar vericekmıs. rahimi hazrmak için.
bebiş napiyorsun bakıyım sen ??Ahh yavrum benim ya annem hep cocuklar hisseder derdi insallah hissediyordurinsalllahh insalllaahhh
Hassasligina baktinmi kactan sonrasini olcuyor?Yok canım Quick marka..
Yok hic bakmadım ama ben bazen gecikince bi umut hep bu testten aliyordum negatif çıkıyordu hep..Hassasligina baktinmi kactan sonrasini olcuyor?
Var zaten orası kesin de kuzu degerini tahmin ederdik, bosver tekrar tebrik ederimYok hic bakmadım ama ben bazen gecikince bi umut hep bu testten aliyordum negatif çıkıyordu hep..
5-50 arası yazıyor internette laboquick için ama..?Var zaten orası kesin de kuzu degerini tahmin ederdik, bosver tekrar tebrik ederim
Teşekkürler canım ben şöyle söyleyeyim sabah idrari ile yapmadım namaza kalkinca lavaboya gitmiştim afedersiniz çok az birikmiştir idrarim onunla yaptımVar zaten orası kesin de kuzu degerini tahmin ederdik, bosver tekrar tebrik ederim
Baya hassasmış ozaman5-50 arası yazıyor internette laboquick için ama..?
5-50 arası yazıyor internette laboquick için ama..?
bu ne oluyor benide aydınlatın kizBaya hassasmış ozaman
Askim bazı testler 20 den sonrayi olcer, bazilari 10 dan sonra, erken olmayanlar 50 den sonrayi olcer diye biliyorum, 5 in yukarisi hamilelik var demekbu ne oluyor benide aydınlatın kiz
bebiş napiyorsun bakıyım sen ??
Hayırlısı kuzum pozitif se negatif se ben testi rahatlamak için yapmıştım zaten yoksa kanda gebeliği görmeden tam anlamı ile hamileyim demem günler geçmiyordu onun için yaptimAskim bazı testler 20 den sonrayi olcer, bazilari 10 dan sonra, erken olmayanlar 50 den sonrayi olcer diye biliyorum, 5 in yukarisi hamilelik var demek
Arkadaşım kadındoğumcunun yanında çalışıyor, kardeşim 10-15 gün net olarak 15 gün geçmesi gerekiyor, onun etkisi olabilir demiş çok üzgünüm şuandaYok onun etkisi bu kdr beta çıkarmaz diye biliyorum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?