- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Olabilir demiş canım olur dememiş üzme kendini allahtan ümit kesilmez..Arkadaşım kadındoğumcunun yanında çalışıyor, kardeşim 10-15 gün net olarak 15 gün geçmesi gerekiyor, onun etkisi olabilir demiş çok üzgünüm şuandaSabahda bıçak saplanır gibi sancım oldu zaten..
Rabbim ne derse o elhamdülillahOlabilir demiş canım olur dememiş üzme kendini allahtan ümit kesilmez..
canim Bende sabrettim 10.gune kadar en son bu gruba üye olunca evde test yaptim kipkirmiziydi birgun sonrq kan verdim cok şükür hayırlı haberler aldim darisi sana insallah guzel haberler alirsin sende
6. Günden merhaba. Direniyorum test yapmıyorumDiğer denemelerimde hep 9. Gün yaptım. Bu sefer 10. Gün yapicam oda direk kanda öğrenmemek için. Hiçbir belirtim yok.
Niye ki canim gayet iyi gözüküyor..Arkadaşlar ben geçen hafta opu oldum 6 yumurta toplandı 3 tane döllendi bugun 4.gün daha transfer olmadı ama çok gerginim böyle olmak istemiyorum elimde değil o kadar boş konuşan var ki şaştım kaldım
Hadi hayırlısı kuzum inşallah pozitiiftirKızlar bende az once kan verdim sonuc bekliyorum.
haydi güzel bir sonuç ver bize inşallahKızlar bende az once kan verdim sonuc bekliyorum.
canim Bende sabrettim 10.gune kadar en son bu gruba üye olunca evde test yaptim kipkirmiziydi birgun sonrq kan verdim cok şükür hayırlı haberler aldim darisi sana insallah guzel haberler alirsin sende
6. Günden merhaba. Direniyorum test yapmıyorumDiğer denemelerimde hep 9. Gün yaptım. Bu sefer 10. Gün yapicam oda direk kanda öğrenmemek için. Hiçbir belirtim yok.
hayirli haberler alirsin insallah canim
kız transfer oldun mu kaçıncı gün bugünkafamdan atmaya çalışıyorum tul bebek olduğumu sn napiyorsun
hadi hayirli haberlerle gel canim
Kızlar bende az once kan verdim sonuc bekliyorum.
Hadi hayrlisiKızlar bende az once kan verdim sonuc bekliyorum.
Persembe gunu transfer olmustum . Bugun persembeyi sayarsak 5 günkız transfer oldun mu kaçıncı gün bugün
Şimdi okudum gördüm mesajlarını canım hayırlısı olsun inşallah tutunsun ne dediler detayları alayım sendenDarisi bana insallah benimde bugun 5. Gunum korkuyorum
Kaçıncı gün embriyosu konuldu bebişimPersembe gunu transfer olmustum . Bugun persembeyi sayarsak 5 gün
Insallah tutunsunlar kim ne dediŞimdi okudum gördüm mesajlarını canım hayırlısı olsun inşallah tutunsun ne dediler detayları alayım senden
5.gun embriyosu biri iyi biri orta kalitedeymis. Sansi arttirmak icin öyle yapti doktorumKaçıncı gün embriyosu konuldu bebişim
Alyaa neyaptn? Sonucu almadınmı?Ins hayrlisi olsun
Ay kuzum ya iki tane mı koydular yerim ben onları inşallah annelerine tutunsunlar ikiside kuzucuklar❤5.gun embriyosu biri iyi biri orta kalitedeymis. Sansi arttirmak icin öyle yapti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?