- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Kız iyi duruyorsun idrar testi denedin mı hic ay sanki bana transfer yapıldı çok mutlu oldum valla iyki iki tane konulmuşInsallah tutunsunlar kim ne dedi2 tane transfer edildi bana pazar gunu test günüm
Insalllahh biz zaten ikiz istiyorduk baştan beriAy kuzum ya iki tane mı koydular yerim ben onları inşallah annelerine tutunsunlar ikiside kuzucuklar❤
Allah razi olsun bi de tutunduklarini ogrensem benden mutlusu olmazKız iyi duruyorsun idrar testi denedin mı hic ay sanki bana transfer yapıldı çok mutlu oldum valla iyki iki tane konulmuş
Ay ben ıstedim bir göz Allah verdi iki göz oldu süper süper çok sevindim bebişim yaa gerçekten kendime transfer edilmiş kadar mutlu oldum şuanda heyecanını paylaşıyorum ❤Insalllahh biz zaten ikiz istiyorduk baştan beridoktor oyle diyince gozumde kalpli emojiler canlandi
Senin kendi kararın ben yapamadan adet olmuştum sen bilirsin yaparsan haberim olsunAllah razi olsun bi de tutunduklarini ogrensem benden mutlusu olmazdenesem cikar mi bilemedim simdi gaza gelmiyim
Yaaaaa Allah insallah bu seferki tedavinde tutmasini nasip etsin cok tatlisinAy ben ıstedim bir göz Allah verdi iki göz oldu süper süper çok sevindim bebişim yaa gerçekten kendime transfer edilmiş kadar mutlu oldum şuanda heyecanını paylaşıyorum ❤
Yapsam cikar miSenin kendi kararın ben yapamadan adet olmuştum sen bilirsin yaparsan haberim olsun
Modum yukseldi suanda senin haberini duyunca Allah senden de razı olsun o kdr süreçte birlikte paylaştık hayırlısıyla bebişlerimizin de dertlerini paylascaz birlikte yok kırkı cikti yok dişi cikti diye anlatacagiz birbirimizeYaaaaa Allah insallah bu seferki tedavinde tutmasini nasip etsin cok tatlisinallah razi olsun bebegimmm yaa
Çıkabilir canım iki tane olduğu içinYapsam cikar mi
Dusunmesi bile insani heyecanlandiriyorModum yukseldi suanda senin haberini duyunca Allah senden de razı olsun o kdr süreçte birlikte paylaştık hayırlısıyla bebişlerimizin de dertlerini paylascaz birlikte yok kırkı cikti yok dişi cikti diye anlatacagiz birbirimize
Aahhhh heyecanlandimÇıkabilir canım iki tane olduğu için
Oy kuzus yerim onları ben teyzesinin kuzucuklariDusunmesi bile insani heyecanlandiriyorbi de mutlu haberimizi alinca daha da cok modun yukselir o zaman teyzoş umut oluruz insallah sana
Bebeğim yaparsam haberim olsun mesaj yazAahhhh heyecanlandiminsallah insallahhhhh göğüslerin agrimaya basladim son 2 gundur de belim agriyor hayirlara vesile olsun insallah
Rabbim sesini duysun inşallah yazarım arada sizi takip edecem. Ama pek umudum kalmadıHaberdar et yine de bizi inşallah sürprizle dönersin
Korkuyorum heyecanliyim mutluyum huzunluyum agliyorum guluyorumOy kuzus yerim onları ben teyzesinin kuzucuklari
Insallah istedim simdi test aksama,gelir artikBebeğim yaparsam haberim olsun mesaj yaz
Sağlık ocağından verince ben devlet hastanesinden tam 3te alıyorum geç olsun güç olmasın kuzummVerdim de saglik ocaginda aksam 4 bucukta en erken cikarmis, burokrasiye takldkdevlet hastanesinde 1 2 saatte cikiyo 2 gun once verdim diye beni kabul etmediler
Önemli olan değerin katlamasi iki gün sonra ver yine canım belli olur skma canınıArkadaşım kadındoğumcunun yanında çalışıyor, kardeşim 10-15 gün net olarak 15 gün geçmesi gerekiyor, onun etkisi olabilir demiş çok üzgünüm şuandaSabahda bıçak saplanır gibi sancım oldu zaten..
Progesteron iğnesi mı verdiKorkuyorum heyecanliyim mutluyum huzunluyum agliyorum guluyorumbutun hormonlarim halay vaziyetinde su an bi de igne yerlerim morardi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?