Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ay ben ıstedim bir göz Allah verdi iki göz oldu süper süper çok sevindim bebişim yaa gerçekten kendime transfer edilmiş kadar mutlu oldum şuanda heyecanını paylaşıyorum ❤
Yaaaaa Allah insallah bu seferki tedavinde tutmasini nasip etsin cok tatlisinallah razi olsun bebegimmm yaa

Yaaaaa Allah insallah bu seferki tedavinde tutmasini nasip etsin cok tatlisinallah razi olsun bebegimmm yaa
Modum yukseldi suanda senin haberini duyunca Allah senden de razı olsun o kdr süreçte birlikte paylaştık hayırlısıyla bebişlerimizin de dertlerini paylascaz birlikte yok kırkı cikti yok dişi cikti diye anlatacagiz birbirimize

Dusunmesi bile insani heyecanlandiriyor bi de mutlu haberimizi alinca daha da cok modun yukselir o zaman teyzoş umut oluruz insallah sana

Verdim de saglik ocaginda aksam 4 bucukta en erken cikarmis, burokrasiye takldk devlet hastanesinde 1 2 saatte cikiyo 2 gun once verdim diye beni kabul etmediler
Sağlık ocağından verince ben devlet hastanesinden tam 3te alıyorum geç olsun güç olmasın kuzumm

Önemli olan değerin katlamasi iki gün sonra ver yine canım belli olur skma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…