- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Farketmez önemli olan öğrenmek ayy hadi bakalım ya Allah ım.. süper bende umutluyum canım sendenInsallah istedim simdi test aksama,gelir artik
Progestan evetProgesteron iğnesi mı verdi
Insallah ben de umutluyum insallahFarketmez önemli olan öğrenmek ayy hadi bakalım ya Allah ım.. süper bende umutluyum canım senden
Evet olsun iğne daha kuvvetli bize ilk tup bebek için jel vermişlerdi aslında iğne verilseydi daha iyi olurduProgestan evetartik benden ayri sanki orasi
Jel de var hem igne hem jel kullaniyorum.. bi de gobekte bi ignem var onu da hergun yapiyorumEvet olsun iğne daha kuvvetli bize ilk tup bebek için jel vermişlerdi aslında iğne verilseydi daha iyi olurdu
Halayci başı sensin akşama kadar bekle bakalım bende yazarım sana akşama çabuk geçer bol bol dinlen meyveni ihmal etme
Iyi ilaç vermişler akşamı bekleyelim canımJel de var hem igne hem jel kullaniyorum.. bi de gobekte bi ignem var onu da hergun yapiyorum
Erken diyor arkadaslar amaIyi ilaç vermişler akşamı bekleyelim canım
Sen bilirsin canımErken diyor arkadaslar ama2 gun daha beklerim
Sağlık ocağından verince ben devlet hastanesinden tam 3te alıyorum geç olsun güç olmasın kuzumm
21inde kuzu benim ki cuma günü sbhtan gitcez, inşallah görürüz keseyi de rahatlarım birazCanımcım gittin mi kese için randevun kaçta heyecanla bekliyorum
Bende aradım 20 Şubat perşembeye istedim dayanamıyorum gelmek istiyorum dedim. Ama erken görünmeyebilir dedi. Olsun bi daha gelirim dedim
21inde kuzu benim ki cuma günü sbhtan gitcez, inşallah görürüz keseyi de rahatlarım birazgörünür artık 20sinde senin. Benim ilkte 5+0 kanamam oldu çok gittik mecbur yolk saci bile gördük o zaman. Bugün 5+0 atlatsam günleri
Bnm durdu kanama 7. Hafta kese bozuldu ilaçları kestirdi düşük yaptım kendim. Şimdi her wcye gittiğimde korkarak gidiyorum. İnşallah geçsin bu zor günler sag salim alalım kucağımızaAh benim de doğal yolla olan da 5.hafta kanamam olmuştu. Aynen bizde keseyi görmüştük ama kanama durmadı düştü. Aynı korku bende de var canım. Allah ın takdiri inşallah bu sefer bize bağışlar yavrularımızı
Canım bekleyiş süreci yoruyor. Sağdan soldan konuşanlara da canım sıkılıyor. İlaçların etkisi olabilir tabi sürekli bir gerginlik hali.Niye ki canim gayet iyi gözüküyor..
Neredesin kız Catladikamin canim insallah cumlemize
Siz hiç kimseyi kafanıza takmayın ben öyle yapıyorum herkese laf anlatsak işimiz var test sürecini bile soranlara okadar ugrastiniz olmasa diyenlere direk doktor biz herseyi yapıyoruz herşey güzel gerisi allaha kalmış dedi diyorum bu cümlemin üzerine kimse bişey diyemiyor..Canım bekleyiş süreci yoruyor. Sağdan soldan konuşanlara da canım sıkılıyor. İlaçların etkisi olabilir tabi sürekli bir gerginlik hali.
Evet evet oluyor pozitifYa Biseu sorcam 2.çizgi yeri grnüor ama renksiz olmus olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?