Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Jel de var hem igne hem jel kullaniyorum.. bi de gobekte bi ignem var onu da hergun yapiyorum

Sağlık ocağından verince ben devlet hastanesinden tam 3te alıyorum geç olsun güç olmasın kuzumm

Canımcım gittin mi kese için randevun kaçta heyecanla bekliyorum
Bende aradım 20 Şubat perşembeye istedim dayanamıyorum gelmek istiyorum dedim. Ama erken görünmeyebilir dedi. Olsun bi daha gelirim dedim

Canımcım gittin mi kese için randevun kaçta heyecanla bekliyorum
Bende aradım 20 Şubat perşembeye istedim dayanamıyorum gelmek istiyorum dedim. Ama erken görünmeyebilir dedi. Olsun bi daha gelirim dedim
21inde kuzu benim ki cuma günü sbhtan gitcez, inşallah görürüz keseyi de rahatlarım biraz görünür artık 20sinde senin. Benim ilkte 5+0 kanamam oldu çok gittik mecbur yolk saci bile gördük o zaman. Bugün 5+0 atlatsam günleri

Ah benim de doğal yolla olan da 5.hafta kanamam olmuştu. Aynen bizde keseyi görmüştük ama kanama durmadı düştü. Aynı korku bende de var canım. Allah ın takdiri inşallah bu sefer bize bağışlar yavrularımızı

Bnm durdu kanama 7. Hafta kese bozuldu ilaçları kestirdi düşük yaptım kendim. Şimdi her wcye gittiğimde korkarak gidiyorum. İnşallah geçsin bu zor günler sag salim alalım kucağımıza

Canım bekleyiş süreci yoruyor. Sağdan soldan konuşanlara da canım sıkılıyor. İlaçların etkisi olabilir tabi sürekli bir gerginlik hali.
Siz hiç kimseyi kafanıza takmayın ben öyle yapıyorum herkese laf anlatsak işimiz var test sürecini bile soranlara okadar ugrastiniz olmasa diyenlere direk doktor biz herseyi yapıyoruz herşey güzel gerisi allaha kalmış dedi diyorum bu cümlemin üzerine kimse bişey diyemiyor..

İkinci cizgi yeri gözüküor belli belirsiz renksiz de sadece var bide cok erken yaptm biliorm ama dayanamıyorum 3.gün embriyosu 2 tane konuldu belki tutmus tür die idrarda Hergğn bakıom yarın sabahtan kan vercem sonuc inşallh pozitif cıkar ilk denememz ve cok skntı cektik şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…