- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende bu sabah yaptım test renksiz çizgi var 5. Gunum kan vermem ama değer düşük çıkınca bu sefer onun stresine giriyor insan..Yarın sabah kan vercem dayanamıcam cumartesiyi bekleyemiyecem
İnaşşlh canm cok ihtiyacım var hepimiz gibi iyi haberler duymaya benm eşimde skıntı var biraz herseymiz sans oldu inaşşlh tutar allahın mucizesiEvet evet oluyor pozitif
Yok yavrum silik görünen ben değilim ben atmadım resim bende hayalet çizgi bile yoktu..
evet özellikle ayakta kalınca oluyor; hani belden bacaklara iner ya o tuhaf ağrı da değil çekilme de değil değişik his.. diyorum ya normal durumda koşarak tuvalete gitmiştim ve reglim başlamıştı şuan. his böyle bir his..
benim hep belim ağrır kasıklarımda hiç ağrı olmaz adet olacağım zaman ama şu 7. güne kadar hep kasıklarımda sancı oldu.
dün gece göğüs uçlarım sinyal vermeye başladı bugün de bel/bacak ağrısı.
bakalım bilemiyorum ne ile karşılaşacağız... idrar testinde hiç çizgi görmemek sinir bozucu, diğer yandan böyle belirtiler olması sevindirici. umut etmeye devam...
Kizlar haftasını neye göre hesapliyorsunuz21inde kuzu benim ki cuma günü sbhtan gitcez, inşallah görürüz keseyi de rahatlarım birazgörünür artık 20sinde senin. Benim ilkte 5+0 kanamam oldu çok gittik mecbur yolk saci bile gördük o zaman. Bugün 5+0 atlatsam günleri
nasıl bekleyebiliorsun keşke bende senin gibi durabilsem hiç duramıyorum yapıp duruormay kusura bakmay okadar çok arkadasın yazdığını okuyorum kı karıştırmısım:)
inan bütün ağrılarımı tarif etmişsin. Aynen ayakta kalınca dediğin gibi ağrı oluyor.. şuandada belimde inanılmaz ağrı var. dediğin gibi regl olacağım sanıp wc ye gidiyorum ama hiç birsey yok.. inşallah regl belirtisi değildirson 4 gün benım test gunume... ben idrar testi yapmıcam çok korkuyorum negatif olursa diye.. en azndan kan testınde 1 seferde öğreneyım dıye beklıyorum ama sabırsızlıktanda oleceğim
Kaçıncı günün bugün canım. O çizgi ilk dk çıktıysa olabilir canım vardr ama sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir kan da net görünür de işte sabırsıziz napalim ver bnce de için rahatlasınİkinci cizgi yeri gözüküor belli belirsiz renksiz de sadece var bide cok erken yaptm biliorm ama dayanamıyorum 3.gün embriyosu 2 tane konuldu belki tutmus tür die idrarda Hergğn bakıom yarın sabahtan kan vercem sonuc inşallh pozitif cıkar ilk denememz ve cok skntı cektik şimdiye kadar
İkinci cizgi yeri gözüküor belli belirsiz renksiz de sadece var bide cok erken yaptm biliorm ama dayanamıyorum 3.gün embriyosu 2 tane konuldu belki tutmus tür die idrarda Hergğn bakıom yarın sabahtan kan vercem sonuc inşallh pozitif cıkar ilk denememz ve cok skntı cektik şimdiye kadar
[/QUOTE kaçıncı gününüzdü bugün
Son adet tarihine göre canım.Kizlar haftasını neye göre hesapliyorsunuz
7.günüm canm 3.gün embriyosu 2 tane ilk 3 dakika içinde olduKaçıncı günün bugün canım. O çizgi ilk dk çıktıysa olabilir canım vardr ama sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir kan da net görünür de işte sabırsıziz napalim ver bnce de için rahatlasın
ay kusura bakmay okadar çok arkadasın yazdığını okuyorum kı karıştırmısım:)
inan bütün ağrılarımı tarif etmişsin. Aynen ayakta kalınca dediğin gibi ağrı oluyor.. şuandada belimde inanılmaz ağrı var. dediğin gibi regl olacağım sanıp wc ye gidiyorum ama hiç birsey yok.. inşallah regl belirtisi değildirson 4 gün benım test gunume... ben idrar testi yapmıcam çok korkuyorum negatif olursa diye.. en azndan kan testınde 1 seferde öğreneyım dıye beklıyorum ama sabırsızlıktanda oleceğim
Ohoo 5. Gün embriyosu bile 7. Günde net çıkmaz kuzum inan. Hiç stres yapma kentine iki tane belki tuttuysa ikisi de erken gösterir ama bnce gördüysen vardır. Yarın netleşir zaten idrarda varsa. Ben günde 10 dan fazla yapıyordum durup durup7.günüm canm 3.gün embriyosu 2 tane ilk 3 dakika içinde oldu
Hayırlı olsun pozitifSelam bende pozitif gördüm ama ikinci cizgi var ve yok arası :) sizde baksanıza dün baktım 10 şubat transferim
Kız var daha ne olsun :)) hayırlısı olsun canım çok güzel haber inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin....Selam bende pozitif gördüm ama ikinci cizgi var ve yok arası :) sizde baksanıza dün baktım 10 şubat transferim
oh gerçekten dimi bakıp bakıp acaba hayal mi diyorum teşekkür ederim arkadaşlar geçen sefer 10 haftada kaybettim o sebeple sanırım 12 hafta kalbim ağzımda geçecek sor bir süreç beni bekliyor kendi sağlık problemim de var insallah sağ salim bir kucağıma alsam dua edin arkadaşlar hepimiz güzelce sorunsuz tamamlayalım güzel haberler çoğalarak artsınnnnnKız var daha ne olsun :)) hayırlısı olsun canım çok güzel haber inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin....
öyle hesapladigimizda deger cok yüksek olmuyormu benim.daha adet tarihim yarın cuma günü kan verdim deger 471 cıktıSon adet tarihine göre canım.
Var canim gayet gözüküyor hayirli olsun insallahSelam bende pozitif gördüm ama ikinci cizgi var ve yok arası :) sizde baksanıza dün baktım 10 şubat transferim
Yok canım herkesin haftası son adet tarihine göre. Değerlerin de alt üst sınırı var o da her labta ayrı.öyle hesapladigimizda deger cok yüksek olmuyormu benim.daha adet tarihim yarın cuma günü kan verdim deger 471 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?