Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ay kusura bakmay okadar çok arkadasın yazdığını okuyorum kı karıştırmısım:)
inan bütün ağrılarımı tarif etmişsin. Aynen ayakta kalınca dediğin gibi ağrı oluyor.. şuandada belimde inanılmaz ağrı var. dediğin gibi regl olacağım sanıp wc ye gidiyorum ama hiç birsey yok.. inşallah regl belirtisi değildir son 4 gün benım test gunume... ben idrar testi yapmıcam çok korkuyorum negatif olursa diye.. en azndan kan testınde 1 seferde öğreneyım dıye beklıyorum ama sabırsızlıktanda oleceğim

Kizlar haftasını neye göre hesapliyorsunuz

nasıl bekleyebiliorsun keşke bende senin gibi durabilsem hiç duramıyorum yapıp duruorm

Kaçıncı günün bugün canım. O çizgi ilk dk çıktıysa olabilir canım vardr ama sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir kan da net görünür de işte sabırsıziz napalim ver bnce de için rahatlasın

7.günüm canm 3.gün embriyosu 2 tane ilk 3 dakika içinde oldu

Selam bende pozitif gördüm ama ikinci cizgi var ve yok arası :) sizde baksanıza dün baktım 10 şubat transferim

Eklentiler

• d680d9a8-7518-46e5-92c3-7ad020aac349.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 43

yok yapma :) bak bu sabah yaptım ben hayalet çizgi bile yok

7.günüm canm 3.gün embriyosu 2 tane ilk 3 dakika içinde oldu
Ohoo 5. Gün embriyosu bile 7. Günde net çıkmaz kuzum inan. Hiç stres yapma kentine iki tane belki tuttuysa ikisi de erken gösterir ama bnce gördüysen vardır. Yarın netleşir zaten idrarda varsa. Ben günde 10 dan fazla yapıyordum durup durup

Kız var daha ne olsun :)) hayırlısı olsun canım çok güzel haber inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin....
oh gerçekten dimi bakıp bakıp acaba hayal mi diyorum teşekkür ederim arkadaşlar geçen sefer 10 haftada kaybettim o sebeple sanırım 12 hafta kalbim ağzımda geçecek sor bir süreç beni bekliyor kendi sağlık problemim de var insallah sağ salim bir kucağıma alsam dua edin arkadaşlar hepimiz güzelce sorunsuz tamamlayalım güzel haberler çoğalarak artsınnnnn

pozitif görüp ilerlemede düşecek diye korkan arkadaşlarım dua ederken hamile kalayım veya pozitif göreyim diye dua etmeyin Allah duaları dilediğimiz şekilde kabul ediyor yarabbim sen sağlıklı bi hamilelik ve bebeğimi kucağıma almayı nasip et bana diye dua edin kurani kerim okumayı biliyorsanız bol bol okuyun yasin Meryem süresi bilmiyorsanız dinleyin çok güzel esmalar var okuyun inanın doktorlar aracı herseyi veren rabbim ben ayın 5 inde adet beklerken erken oldum 25 inde oldum hiç böyle olmaz halbuki rabbim in işareti zamanımın geldiğini gösterdi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…