- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Değere göre değil benim bildiğim benimkini hep son adetten hesapladilar hatta doktorum 1 buçuk aylık oldun dediğinde sok oldum..öyle hesapladigimizda deger cok yüksek olmuyormu benim.daha adet tarihim yarın cuma günü kan verdim deger 471 cıktı
Tebrik ederim pozitifSelam bende pozitif gördüm ama ikinci cizgi var ve yok arası :) sizde baksanıza dün baktım 10 şubat transferim
hadi hayırlı haberlerle gel kuzumKızlar kan tahlili oldum az önce
Çıkmış ya hayırlı olsunBugün 8.günüm 27 cıktı
nasıl bekleyebiliorsun keşke bende senin gibi durabilsem hiç duramıyorum yapıp duruorm
Kız taksit taksit yazma ozaman superTransfer gününü saymazsam 7.günüm
benim transfer de 10 şubat bende hayalet çizgi bile yoookTebrik ederim pozitifdarısı bize inşallh kacıncı gün embriyosuydu acaba benmde 10 şubat transferim
Ya ne bilim heyecandan leke de gördüm ya iki gündürKız taksit taksit yazma ozaman super
Eee pozitif işte bu 4 güne daha katlanır idrarda görmüşmüydünBugün 8.günüm 27 cıktı
Ben ilkinde leke çok gördüm pozitif bunda görmedim buda pozitif gözüküyor bakalım kısmetimizde ne var..Ya ne bilim heyecandan leke de gördüm ya iki gündür
Hayır hiç belirti yok benmde transfer gününü saymazsak 7. Günüm bende yarın sabahtan kan vercemWalla böyle beklemek cok zor oluyor ama idrar testini yapıpta sukut u hayale uğramak istemiyorum.. hiç çift çizgi görmedim şimdide ya göremezsem diye korkuyorum.. birde diyelim idrarda yaptım çıkmadı kanda yaparsam ve çıkarsa ozaman kan testi yaptırana kadar boşuna üzülmüş olacağım.. bir de böyle düşün:) senın transferden sonra kaçıncı günün? benım transfer hariç 5. günüm bugün.. cuma günü test günüm.. sende herhangi bir belirti varmı?
Çok güzel kuzum değerin hayırlısı olsun inşallah kat kat katlansinnnnBugün 8.günüm 27 cıktı
Hey maşallah çok güzel kuzum değerinkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
Dondurulmuş emb transferi idi 6 gün canım seninki kaç benim dün akşam çıktı. öncesinde çıkmamıştıTebrik ederim pozitifdarısı bize inşallh kacıncı gün embriyosuydu acaba benmde 10 şubat transferim
Benimde 10 şubat cesaret edip hiç bişey yapmıyorum hiç bir belirti de yokbenim transfer de 10 şubat bende hayalet çizgi bile yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?