kaçıncı gün ki senin bak benim 6 gün dondurulmuş embriyo ıdı ondan olabilirbenim transfer de 10 şubat bende hayalet çizgi bile yoook
oooo gözün aydın canımkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
kaçıncı gün ki senin bak benim 6 gün dondurulmuş embriyo ıdı ondan olabilir
Aynen oyle bekleyis cok zor allahim ins hayirli haberle sonuclansinSağlık ocağından verince ben devlet hastanesinden tam 3te alıyorum geç olsun güç olmasın kuzumm
Maşallah maşallah hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
Kuzumm cok guzel haber bu cok sukurkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
Ozaman hiç bakma kendini sıkma perşembe mi test günün az kalmış.beni 12 de cumartesi günü için çağırdılar:)benim 5. gün embriyosuydu.. yarın çıkar mı dersin
ama bakmıcam artık perşembe test gününe kadar. sinirim bozuluyor. çok korkuyorum. iki kez opu geçirdim bir üçüncüsüne hiç hazır değilim ben istemiyorum.
hepimiz bebelerimize kavuşalım artık inşallah bitsin bu süreçler.Ozaman hiç bakma kendini sıkma perşembe mi test günün az kalmış.beni 12 de cumartesi günü için çağırdılar:)
Himmm anladim.canim kafam karıştı degerler varya oraya bakiyorumDeğere göre değil benim bildiğim benimkini hep son adetten hesapladilar hatta doktorum 1 buçuk aylık oldun dediğinde sok oldum..
Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahBugün 8.günüm 27 cıktı
Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin kaçıncı günün değerin cok iyi cıkmışkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
almasın bakalım bekleyelim ..Esim de almiycakmis
Hayırlısı allahtan kuzum :/ sağlığımız gücümüz kuvvetimiz yerinde olsun yeter ki.Sonucum negatif çikti .0.1
Hayirlisi olsun bitanem, rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat versin sanaSonucum negatif çikti .0.1
Benmki 3.gün embriyosu canm cok aması normal sanırım sennki blastokist okdgu için daha hızlı ilerliorDondurulmuş emb transferi idi 6 gün canım seninki kaç benim dün akşam çıktı. öncesinde çıkmamıştı
İdrar testi yapmadım leke olunca panjkden kan verdim normalde test günüme kadar beklıycektımEee pozitif işte bu 4 güne daha katlanır idrarda görmüşmüydün
Çok güzel çıkmış canım transferin kacıncı gününkizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
insallah canim yanımda bir arkadaş daha vardi oda aynı gün transfer olmuştu onun negatif olmuş onunla oturduk buraya yazamadim onu teselli ettim kusura bakmayinHey maşallah çok güzel kuzum değerininşallah kat kat artsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?