- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
12. gün canim bugunÇok güzel çıkmış canım transferin kacıncı günün
amin canim hepinize dua ediyorum bol boloooo gözün aydın canımdarısı başımızaaa
çok sağol canim darısı sizlere 12. gün canim bugunHayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin kaçıncı günün değerin cok iyi cıkmış
Bisey soracagim canim ilaclari kullanıyor musun halen doktorun bisey dedimi ne kullaniyosun12. gün canim bugun
evet canim 11. haftaya kadar kullan dedi sadece protestan iğneyi kullanmayabilirsin dedi ben keseyi görene kaadr vurulan sadeceBisey soracagim canim ilaclari kullanıyor musun halen doktorun bisey dedimi ne kullaniyosun
Kıyamam yaa canım benimSonucum negatif çikti .0.1
çok sukur canim ama karin agrım tüm hızıyla devam ediyor doktora söyledim güldü sadece norma dedi ama kanamam falan olur diye korkum cokKuzumm cok guzel haber bu cok sukur
sağol canim benim cümlemize insallahMaşallah maşallah hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hangi ilaclari kullaniyorsun simdievet canim 11. haftaya kadar kullan dedi sadece protestan iğneyi kullanmayabilirsin dedi ben keseyi görene kaadr vurulan sadece
canim ben günde 4 kez estrofem 3 kez dupaston birde vajinadan lutinus diye bir tablet var ondan 2 kez yapıyorum. birde protestan iğne vardi ama şimdi kullanma onu dedi ben keseye kadar kullanma taraftariyim bakalimHangi ilaclari kullaniyorsun simdi
Yaaaa Süper maşallahhhh çok sevindimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımcanim ben günde 4 kez estrofem 3 kez dupaston birde vajinadan lutinus diye bir tablet var ondan 2 kez yapıyorum. birde protestan iğne vardi ama şimdi kullanma onu dedi ben keseye kadar kullanma taraftariyim bakalim
Kaç tane konuldu sana12. gün canim bugun
Gozun aydiiinnnnn canim yaa cok mutlu oldum senin adinakizlarrrr sonucun 500 cıktı çok mutluyum insallah artar
Gozun aydiiinnnnn canim yaa cok mutlu oldum senin adina
1 tane 5. gün canimKaç tane konuldu sana
Benimde 5.gün idrarım böyle cikti değerim 15 cıktı gözün aydın benceKizlaaaaar tir tir titriyorum yazamıyorum bugün 5. Gün ve idrarda gölge gibi ikinci çizgiyi gordummmmEki Görüntüle 2591969
Tahlilin çok güzel çıkmış belkide ikiz olur tek yumurta ıkızı1 tane 5. gün canim
rabbim sabır versin cok iyi anlıyorum seniSonucum negatif çikti .0.1
buradaki arkadaşlarin çoğu transfer olmuş canım..Bu çarşamba opu olacak var mı?
Teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun ben kana bakmayacam erken olduğu için düşük çıkar stres yaparım bi daha ki pazartesi test günüm bekleyeceğim teste bile eşim neden yaptın diyor ama napayım dayanamadım dedimBenimde 5.gün idrarım böyle cikti değerim 15 cıktı gözün aydın bence
Benim ilaclar bitti doktorum uzakta da kullanilacaksa yarın yazdırmam lazimcanim ben günde 4 kez estrofem 3 kez dupaston birde vajinadan lutinus diye bir tablet var ondan 2 kez yapıyorum. birde protestan iğne vardi ama şimdi kullanma onu dedi ben keseye kadar kullanma taraftariyim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?