Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kıyamam yaa canım benim elden gelecek bir şey yok rabbim yardımcımız olsun inşallah senden farksız değilim
Arkadaşlar hayırlı vakitte Allahım gonlunuzdekini verecek tez vakitte sizde tekrar güzel haberler vereceksiniz bizlere yürekten inanıyor ve dua ediyorum ediyoruz güclu olun ayni seylrri yasadim yasiyorux kimimix 2 kimimiz daha fazla sinandik hep mutlu umutlu gunlrr geldi gelecekler❤

Bende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorum keşke evde olsamda günler geçmese banada allah herşeyin hayırlısını versin sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza

Aaa çok geçmiş olsun canım laparoskopi mi oldun hamileliğe zarar gelmemiştir inşallah..

Reengarenk anladım canım. Şimdi yasmin kullaniorm.sanirim mart 7 si gibi adet olucam. Peki birliktelik konusunda bisey soledimi doktor
Bana yumurtalar çatlamasın diye iğne vermişti canım yumurta toplamadan birkaç gün once eşinle birlikteliğini ayarla demişti ama ben risk almayayım bi sorun çıkmasin diye uzak durdum..

Allaha inancımız varsa buna da şükür etmek lazım zor bir imtihandır ama Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim kulun belasından korusun bizi inşallah payımız da varsa vakti zamanı geldiğinde olur pes etmek yok devam

Çok geçmiş olsun, neden olduğu belli mi? Neden döner ki?

aaa hastanede misin şuan geçmiş olsun canım

Estrofem için de kalp atışlarını duyduktan sonra kullanmayın Kıyamam canım neden olmuş peki bsy dediler mi iyi misin şimdi geçmiş olsun çok üzüldüm

Alıntı yapınca kalıyor orda silinmiyor yazılan İyi değil estrofem kalp atışları bırakıldıktan sonra bırakılmalı aslında. Hamilelik sisteme geçince devlet de karşılamıyor bu yüzden. Bnm burdaki doktorum çok kızdı ama tüp bebek doktorum 12. Haftaya kadar bıraktırmiyor. Prolutex de öyle oluck bnm mesela ama estrofem zararlı bir ilac aslında o yüzden ddm.

Bana yumurtalar çatlamasın diye iğne vermişti canım yumurta toplamadan birkaç gün once eşinle birlikteliğini ayarla demişti ama ben risk almayayım bi sorun çıkmasin diye uzak durdum..
Anladım canım bakalım önümüzdeki adette transfer ici işlemler başlayacaksa nasipse

Kızlar malum hunharca kan sulandırıcı kullanıyoruz şuan. Beta için kan verirken sıkıntı oluyor mu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…