Çokluk sevindim Allah tamamına erdirsin insallah1 tane 5. gün canim
Arkadaşlar hayırlı vakitte Allahım gonlunuzdekini verecek tez vakitte sizde tekrar güzel haberler vereceksiniz bizlere yürekten inanıyor ve dua ediyorum ediyoruz güclu olun ayni seylrri yasadim yasiyorux kimimix 2 kimimiz daha fazla sinandik hep mutlu umutlu gunlrr geldi gelecekler❤Kıyamam yaa canım benimelden gelecek bir şey yok rabbim yardımcımız olsun inşallah senden farksız değilim
Bende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorumrabbim sabır versin cok iyi anlıyorum seni
buradaki arkadaşlarin çoğu transfer olmuş canım..
Teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun ben kana bakmayacam erken olduğu için düşük çıkar stres yaparım bi daha ki pazartesi test günüm bekleyeceğim teste bile eşim neden yaptın diyor ama napayım dayanamadım dedimbende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyor bana artık söyler söyler durur
Aaa çok geçmiş olsun canım laparoskopi mi oldun hamileliğe zarar gelmemiştir inşallah..Bende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorumkeşke evde olsamda günler geçmese banada allah herşeyin hayırlısını versin sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza
Bana yumurtalar çatlamasın diye iğne vermişti canım yumurta toplamadan birkaç gün once eşinle birlikteliğini ayarla demişti ama ben risk almayayım bi sorun çıkmasin diye uzak durdum..Reengarenk anladım canım. Şimdi yasmin kullaniorm.sanirim mart 7 si gibi adet olucam. Peki birliktelik konusunda bisey soledimi doktor
Allaha inancımız varsa buna da şükür etmek lazım zor bir imtihandır ama Allahtan gelen baş göz üstüne rabbim kulun belasından korusun bizi inşallah payımız da varsa vakti zamanı geldiğinde olur pes etmek yok devamArkadaşlar hayırlı vakitte Allahım gonlunuzdekini verecek tez vakitte sizde tekrar güzel haberler vereceksiniz bizlere yürekten inanıyor ve dua ediyorum ediyoruz güclu olun ayni seylrri yasadim yasiyorux kimimix 2 kimimiz daha fazla sinandik hep mutlu umutlu gunlrr geldi gelecekler❤
Çok geçmiş olsun,Bende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorumkeşke evde olsamda günler geçmese banada allah herşeyin hayırlısını versin sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza
aaa hastanede misin şuanBende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorumkeşke evde olsamda günler geçmese banada allah herşeyin hayırlısını versin sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza
Seninki yine 10 gun benimki 12 ilki 14 gündü nasıl sabrettim hayret ediyorum,bir gün daha bitti.
testime kaldı 3 gün.
yemin ediyorum tüm sürecin en zoru şu 10 gün.
Hayırlısı olsun canım inşallahbir gün daha bitti.
testime kaldı 3 gün.
yemin ediyorum tüm sürecin en zoru şu 10 gün.
1 tane 5. gün canimKaç tane konuldu sana
insallah canimÇokluk sevindim Allah tamamına erdirsin insallah
tüp bebekte hepsinin 11 haftaya kadar devam ettiriyorlar canimBenim ilaclar bitti doktorum uzakta da kullanilacaksa yarın yazdırmam lazim
Vallahi çatlayacağım ortadanSeninki yine 10 gun benimki 12 ilki 14 gündü nasıl sabrettim hayret ediyorum,
Kıyamam canım neden olmuş peki bsy dediler mi iyi misin şimdi geçmiş olsun çok üzüldümBende isteyerek baktirmadim aslında evde günler nasıl geçecek derken dün sabah ağrıyla acile geldim sağ yumurtalığım kendi etrafında dönmüş ameliyat oldum şu an sevincimi bile yasayamiyorumkeşke evde olsamda günler geçmese banada allah herşeyin hayırlısını versin sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza
Estrofem için de kalp atışlarını duyduktan sonra kullanmayın
Kıyamam canım neden olmuş peki bsy dediler mi iyi misin şimdi geçmiş olsun çok üzüldüm
niye kalp atışından sonra kullanmayın dedin canim.
benim doktorum 11 haftalik olana kadar devam et dedi . protestan iğneyi iptal etti
Anladım canım bakalım önümüzdeki adette transfer ici işlemler başlayacaksa nasipseBana yumurtalar çatlamasın diye iğne vermişti canım yumurta toplamadan birkaç gün once eşinle birlikteliğini ayarla demişti ama ben risk almayayım bi sorun çıkmasin diye uzak durdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?