- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Olmuyor diye biliyorum ben bu sefer sadece coraspirin kullanıyorum daha kan vermedim ama diğer ikisinde coraspirin artı clexane kullanıyordum..Kızlar malum hunharca kan sulandırıcı kullanıyoruz şuan. Beta için kan verirken sıkıntı oluyor mu bu durum?
Hayırlısı olsun canimHerkese merhaba 🖐🖐 bugün kontrolüme gittim. Çarşamba günü son kontrolüm olacak. Cuma ya da cumartesi opu yaparız dedi doktorum
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canim
Saol canım evet laporoskopi ağrı kesici dahi vermediler parol sadece dün 15 di bugün 23 olmuş beta hcg umarım yükselirAaa çok geçmiş olsun canım laparoskopi mi oldun hamileliğe zarar gelmemiştir inşallah..
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun,neden olduğu belli mi? Neden döner ki?
Tesekkur ederim canımaaa hastanede misin şuangeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Çok zor şeyler allah yardımcın olsun.Kızlar ben hayatımda kendiliğimden 3 kez adet oldum Ondan sonra doktora gittim bana yıllardır Kadın Doğum kontrol hapları verdiler onlar da ben de Aşırı kilo ve aşırı tüylenme yaptı teşhis bulamadılar n son İstanbul'a gittim Oradaki bir bayan bende polikistik over olduğunu söyledi O da hap verdi kullandım düzelme olmadı evlendim tedavi gördüm yumurta oluşuyor çatlıyor bir sürü ilaç falan kullandım gebelik oluşma ayınca tüp bebek merkezine yönlendirdiler bir başarısız denemem oldu ikinciye başladığımda da hiçbir tahlilimde hormanal olsun tiroid olsun eşimde olsun hiçbir sıkıntı gözükmedi Doktor yine de yapalım dedi Onun da bugün negatif haberini aldım yani Neden olmuyor anlayamıyorum maddi ve manevi olarak o kadar yıprandım ki ne yapacağımı bilemiyorum Şimdi geride kalmış bir dondurulmuş embriyo mvar ve yarın doktorla görüşmeye gideceğim yerleştirelim diyecek çalışıyorum işine yapacağım bir daha nasıl izin alacağım bilemiyorum bir dünyada borcum var çalışsam bir türlü çalışmasam bir türlü bana ne olursunuz bir yol gösterin
Saol canim beklemedeyiz şu an bebek tutunmuş oyuzden çok uğraşıyorlar zarar gelmesin diye yarın bakalim inşallah değerim iyice artar bişey olmaz bebeğimeEstrofem için de kalp atışlarını duyduktan sonra kullanmayın
Kıyamam canım neden olmuş peki bsy dediler mi iyi misin şimdi geçmiş olsun çok üzüldüm
Acil şifalar kuzum yaa hay allah... insan vücudu ne garip şey neler neler oluyor. Allah beterinden saklasın.Tesekkur ederim canımEvet yarın çıkıcam inşallah kontrol altindayim
Senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama doktor bi onceki başarısız gecince ertesi ay hemen başlamak istedi.işten birdaha izin almamda mümkün deil.çalışan arkadaşlar kaç gün izin kullanıyor acaba ben biraz abarttım sanırm 10 gün aldmGeçmiş olsun canım. Çok zor şeyler allah yardımcın olsun.
hemen arka arkaya transfer yapmazlar diye düşünüyorum. En az 2 ay mola olacak. İşine devam et... biraz mola ver, toparlan. O dondurulmuş embriyo duruyor nasılsa orada. Gün doğmadan neler doğar. Şuan çözüm yolunu göremiyor olabilirsin ama biraz kendine zaman ver lütfen. Her şey yoluna girer allahın izniyle.
İnsallah canim. Dua et bol bol tutunduysa o gitmez merak etme.. İnşAllah güzel haber ver bize de.Saol canim beklemedeyiz şu an bebek tutunmuş oyuzden çok uğraşıyorlar zarar gelmesin diye yarın bakalim inşallah değerim iyice artar bişey olmaz bebeğime
Canım bende de pco var bu çoğu kadında var artık zaten olması tüp bebekte ise yarıyor aslında. En avantajlı hastalar biziz. Bence onu değil başka şeyleri araştırın.Kızlar ben hayatımda kendiliğimden 3 kez adet oldum Ondan sonra doktora gittim bana yıllardır Kadın Doğum kontrol hapları verdiler onlar da ben de Aşırı kilo ve aşırı tüylenme yaptı teşhis bulamadılar n son İstanbul'a gittim Oradaki bir bayan bende polikistik over olduğunu söyledi O da hap verdi kullandım düzelme olmadı evlendim tedavi gördüm yumurta oluşuyor çatlıyor bir sürü ilaç falan kullandım gebelik oluşma ayınca tüp bebek merkezine yönlendirdiler bir başarısız denemem oldu ikinciye başladığımda da hiçbir tahlilimde hormanal olsun tiroid olsun eşimde olsun hiçbir sıkıntı gözükmedi Doktor yine de yapalım dedi Onun da bugün negatif haberini aldım yani Neden olmuyor anlayamıyorum maddi ve manevi olarak o kadar yıprandım ki ne yapacağımı bilemiyorum Şimdi geride kalmış bir dondurulmuş embriyo mvar ve yarın doktorla görüşmeye gideceğim yerleştirelim diyecek çalışıyorum işine yapacağım bir daha nasıl izin alacağım bilemiyorum bir dünyada borcum var çalışsam bir türlü çalışmasam bir türlü bana ne olursunuz bir yol gösterin
Neyi araştıracagımızı şaşırdık yahu.bakılmadk yerimiz kalmafı.chechup a bile girdik.rabbim daha zamanı var diyor ama ben çok sabırsızımCanım bende de pco var bu çoğu kadında var artık zaten olması tüp bebekte ise yarıyor aslında. En avantajlı hastalar biziz. Bence onu değil başka şeyleri araştırın.
Kızlar ben hayatımda kendiliğimden 3 kez adet oldum Ondan sonra doktora gittim bana yıllardır Kadın Doğum kontrol hapları verdiler onlar da ben de Aşırı kilo ve aşırı tüylenme yaptı teşhis bulamadılar n son İstanbul'a gittim Oradaki bir bayan bende polikistik over olduğunu söyledi O da hap verdi kullandım düzelme olmadı evlendim tedavi gördüm yumurta oluşuyor çatlıyor bir sürü ilaç falan kullandım gebelik oluşma ayınca tüp bebek merkezine yönlendirdiler bir başarısız denemem oldu ikinciye başladığımda da hiçbir tahlilimde hormanal olsun tiroid olsun eşimde olsun hiçbir sıkıntı gözükmedi Doktor yine de yapalım dedi Onun da bugün negatif haberini aldım yani Neden olmuyor anlayamıyorum maddi ve manevi olarak o kadar yıprandım ki ne yapacağımı bilemiyorum Şimdi geride kalmış bir dondurulmuş embriyo mvar ve yarın doktorla görüşmeye gideceğim yerleştirelim diyecek çalışıyorum işine yapacağım bir daha nasıl izin alacağım bilemiyorum bir dünyada borcum var çalışsam bir türlü çalışmasam bir türlü bana ne olursunuz bir yol gösterin
Ben 3 gün izin kullandım. Pazartesi transferim oldu, perşembe işe başladım. Zaten bütün gün saksı gibi ofiste oturuyorum evde yatmak da psikolojime iyi gelmiyor. O yüzden bu şekilde planladım ben.Senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama doktor bi onceki başarısız gecince ertesi ay hemen başlamak istedi.işten birdaha izin almamda mümkün deil.çalışan arkadaşlar kaç gün izin kullanıyor acaba ben biraz abarttım sanırm 10 gün aldm
Bende 75 den 70 e inebildim iki aydr.doktr şuanki kilomun sorun yapmadıgını ama yinede zayıflamam gerektiğini söylüyorPro da en önemli kilo diyor doktor. Ne kadar kilo verirsek embriyo o kadar kolay tutunurmuş. Transferden önce hep zayıfla dedi bana. Bence önce zayıflayarak bir adım atabilirsin. Kaç kilosun bu arada. Ben 78den 70e kadar inebildim ancak.
Ben kimyasallı ortamda çalışıyorum riske atmak istemedim vr hep ayaktayım.sanırım bidakine bende 3 gün izin kullanıcam.gerisi allaha emanetBen 3 gün izin kullandım. Pazartesi transferim oldu, perşembe işe başladım. Zaten bütün gün saksı gibi ofiste oturuyorum evde yatmak da psikolojime iyi gelmiyor. O yüzden bu şekilde planladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?