Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Daha zamanı vardır rabbim ol demeyince olmuyor. Özür diliyorum yanlış anlamayın yaşınızı hayat öykünüzu bilmiyorum arkadaşlar. bugün öyle bir olayı duydum ki kendi halime şükür ettim eşimin bir akrabası 15 yıllık evli tüp bebek tedavisinde hamile kalmış 6. Aya 2 hafta kala düşük yapmış bebeğin böbrekleri gelişmemiş doktor 2 hafta daha dayanmış olsa kuveze alırdık yaşardı nasip olmayınca olmuyor

Bende 75 den 70 e inebildim iki aydr.doktr şuanki kilomun sorun yapmadıgını ama yinede zayıflamam gerektiğini söylüyor
Naçizane fikrimi söylersem şimdi yapma maddi ve manevi olarak dinlen derim. bayramdan sonra dene ben öyle yapmayı düşünüyorum. hemen yapalım olsun diyoruz ama nasip olmayınca olmuyor 2 3 aydan bişey kaybetmeyiz

sebepsiz infertilite çok zor canım allahtan ümit kesilmez benim yengem de yıllardır uğraşıyor sebep bulamıyorlar di yumurtaları tembel di tek sorun o gözüküyordu ama yinede olmuyordu en son tüp bebek merkezine gitmesini söyledim geçen aylarda iki tane yumurtası döllendi yurt dışına genetik taramaya gönderdiler ikiside olumsuz çıktı şimdi yine gönderdi iki tane sonuç bekliyor benim doktorumun böyle hastaları varmış ve çözüm de bulmuş...
Saol canım evet laporoskopi ağrı kesici dahi vermediler parol sadece dün 15 di bugün 23 olmuş beta hcg umarım yükselir
Ayy canım Allah kolaylık versin ben oldum o ameliyattan normali bile çekilmiyor sen hamile hamile iyi dayanıyorsun..

Saol canım evet laporoskopi ağrı kesici dahi vermediler parol sadece dün 15 di bugün 23 olmuş beta hcg umarım yükselir
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı şifalar versin üzülme nasibi varsa inşallah yükselir moralini bozma bak bizim elimiz boş kaldı

Öyle canım nasipden öte yol yok 3 tup bebek denemesi oldum 3ude tuttu burda çoğu arkadaşım kanamalar geçirdi herşeye rağmen çocuklarını kulaklarına aldı ben 3-4 ayına kadar leke bile gormedımsonra bir hafta içinde bir kanamayla bebekler düştü hep ve kaç tane doktora gittim hiçbiri birşey bulamadı şimdiki denememde de daha tutup tutmadığı belli olmadan leke gördum bütün moral sıfır oldu testte bugün pozitif cıktı ama leke devam ettikçe korkularda devam ediyo sonuçta digerleride pozitifdi ama bir kanamayla kaybettım

Haklısın canım ama bu bebeğin nasibi dünyaya gelmeden bebek gelmez onuda Allah bilir benim 1.denemede 1 buçuk aylık düşük oldu kürtaj oldum 2. denemede 2.ayimda kanamam oldu 1 ay sürdü vücut bebeği istemediği için düşürmeye çalışıyor dedi doktor 3. Ayimda düşük oldu çok kötü acı çektim gece 2 de sancim tuttu hastahaneye gittim doktor elimizden bişey gelmiyor dedi ben o ağrıyı öğlene kadar çektim diğer günü sabah suyum geldi bebek gitti. Bu 3. Denemem tutmadı bile zor ama yapacak bir şey yok dua edecez sabır dileyecez. uzun oldu kusura bakma

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor sadece çeken bilir

Bence ara ver biraz kendine gel, benim ilk kimyasal da dunya tersine donmustu, yıklmıstm, cok iyi anliyorum, ama geciyor inan, hatta tekrar denemek icin gun saydigin olacak, dualarin bir zamani var kabul olmasi icin, bu surecte bol bol dua et, bende sana dua edecegim, zaten hep dua ediyorum isteyene ver diye, pes etmek yok, allah emeklerin ve sabrinin mukafatini verecektir insallah, inan bana, ben hakkiyla sabrettigim bircok seyin mukafatini hep aldim, rabbim gonlune gore versin, en kisa zamanda da evlat hasretini dindirsin kuzum

Kizlar dün gece biraz is yaptim misafirim gelecek diye cok yoruldum belim agriyordu yatarken sabah uyandim kahverengi leke geldi bacaklarim sızlıyor adet olacakmisim gibi bugunde adet günüm cok pismanim is yaptıgim icin ne yapayim bisey olmusmudur hemen crinojel yaptim ama cok korkuyorum heryerim agriyor

Korkma canım olur arada durdu mu kanama, Bi kere geldiyse bsy olmaz merak etme ama doktorunu bilgilendir mutlaka. Gelmesin misafir şu sıra valla Bn uyardım herkesi dikkat et kuzuuu

Korkma canım olur arada durdu mu kanama, Bi kere geldiyse bsy olmaz merak etme ama doktorunu bilgilendir mutlaka. Gelmesin misafir şu sıra valla Bn uyardım herkesi dikkat et kuzuuu
Canim biz kimseye soylemedik tup bebek yaptirdigimizi aileler dahi bilmiyor sadece esim ve ben aile kalabalık 2 taraflı surekli birileri geliyor bisey diyemiyosunki kahverengi leke geldi sadece karnim ve bacaklarim cok agriyor doktora gitsemmi birkez kan verdim daha cok korkuyorum dua edin bana lutfen

Kızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
Vakti zamanı varmış demekki canım herşeyin hayırlısı.. Sıkma güzel canını.. Ben de 8. Gün yaptırmıştım 17.14 çıkmıştı bugün 10.günüm büyük ihtimal benimki de kimyasal ben kendimi kötüye alıştırdım bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…