Güzel haberler bekliyoruz canım senden inşallahGünaydın kızlar bugun 8. Gün idrarda yine cıkmadı sabahtan kan verdm 20 dakika ya cıkcak cok stresliyim galiba hamile diilim
Canim biz kimseye soylemedik tup bebek yaptirdigimizi aileler dahi bilmiyor sadece esim ve ben aile kalabalık 2 taraflı surekli birileri geliyor bisey diyemiyosunki kahverengi leke geldi sadece karnim ve bacaklarim cok agriyor doktora gitsemmi birkez kan verdim daha cok korkuyorum dua edin bana lutfen
Bizde demedik kimseye de ben gribim hastayım diye geçiştiriyorum herkesi. Dikkat et kuzum küçük lekeden bsy olmaz. Sen bilgilendir doktorun yönlendirir..
Ya canım çok üzüldüm Bn güzel bekliyodm senden. Bi kür varmış özellikle kimyasal olanlar için havuç kuru onu bir arastir derim. Çok iyi geliyormuşKızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
Hayırlısı hakkında canım. Hepimizin kaçıncı denemesi üzülme hiç dicem ama zorNegatif kan sonucum
0 mı çıktı?Negatif kan sonucum
Kızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
Sen verecek misin bugün kan canımVakti zamanı varmış demekki canım herşeyin hayırlısı.. Sıkma güzel canını.. Ben de 8. Gün yaptırmıştım 17.14 çıkmıştı bugün 10.günüm büyük ihtimal benimki de kimyasal ben kendimi kötüye alıştırdım bile..
Günaydın kızlar bugun 8. Gün idrarda yine cıkmadı sabahtan kan verdm 20 dakika ya cıkcak cok stresliyim galiba hamile diilim
Kızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
geçmiş olsunNegatif kan sonucum
Doktorlar her nekadar günlük hayatınıza devam edin desede ben iş yapmaktan kaçınma taraftarıyım lekeden bişey olmaz normal gözüküyor ama kimse gelmesin diye hastayım de evde yokuz de bi bahane uydur en kötü geldiklerinde ben hastayim diyip onlardan rica et iş yapsınlar..Kizlar dün gece biraz is yaptim misafirim gelecek diye cok yoruldum belim agriyordu yatarken sabah uyandim kahverengi leke geldi bacaklarim sızlıyor adet olacakmisim gibi bugunde adet günüm cok pismanim is yaptıgim icin ne yapayim bisey olmusmudur hemen crinojel yaptim ama cok korkuyorum heryerim agriyor
Cok stres yapıyorsun kuzum streste bu süreci kötü etkiliyor yapma kendine bunu elini karnına koy dua et inşallah seninledir bebegin..Bugün bende de var o his. Dün akşam faranjitten öksürük krizinden uyuyamadım. Bir ton ağladım. Bugün işe de gitmedim yatıyorum. Tutmadı bence. Öyle hissediyorum ve kopkoyu içim size anlatamam.
Canm benm durumum biraz farklı eşimden kaynaklı ameliut oldu ameliyat sonrası daha iyileşmedi suan hastanede 2.tüp bebek denememz olmayabilir 8.günüm kan vereyim dedm herkesn ki belli olunca keske vermeseydim suan asrı yıprttm kendmi 3.gün embriyosuydu belki erken gösterir die göstermedi malesefBirseyler yazmıstım bu iletinin altına ama malesef negatif yazdığını görünce sildim... üzülme demicem ama lütfen kendini çok yıpratma.. benımde cuma test günüm ve şimdiden karalar bağlamış durumdayım tutmadı sanırm dıye.. ama kendmi telkin etmeye çalışıyorum.. tutmazsa bu tup bebek surecınde erteledıklerımı yapacağım.. arkadaşım sende üzül dibe vur ama toparlan ve ertelediklerini yap gez toz kafanı topla ve Allah sağlık sıhhat ve maddiyat verdikce denemeye devam et..
Ahh canim bazen insanlar o kadar anlayissiz oluyorki ben zaten calisiyorum 5te cikiyorum haftaici temizlik yapamiyorum kabul etmiyorum haftasonu gelin diyorum biz bir kahve icer kalkariz evin temizligine mi bakacaz diye israr ediyorlarDoktorlar her nekadar günlük hayatınıza devam edin desede ben iş yapmaktan kaçınma taraftarıyım lekeden bişey olmaz normal gözüküyor ama kimse gelmesin diye hastayım de evde yokuz de bi bahane uydur en kötü geldiklerinde ben hastayim diyip onlardan rica et iş yapsınlar..
Ohoo çok erken ya 5. Gün embriyosu bile son anda tutunabiliyor. 0.1 mi çıktı kaç çıktı değerCanm benm durumum biraz farklı eşimden kaynaklı ameliut oldu ameliyat sonrası daha iyileşmedi suan hastanede 2.tüp bebek denememz olmayabilir 8.günüm kan vereyim dedm herkesn ki belli olunca keske vermeseydim suan asrı yıprttm kendmi 3.gün embriyosuydu belki erken gösterir die göstermedi malesef
Hadi inşallah canım kanada değerin yüksek çıkar inşallah dediğim gibi leke görmen normal...Kizlar kan verdim geldim yukselmismi bakalim dedi doktor sancim var dedim kahverengi lekeyi söyledim bakayim dedi bugun adet gunum normalde kan sonucum daha cikmadi ama doktor karindan ultrasonla bakti cok küçük dedi keseyi gördü şok oldum biranda
Gözün aydın cnm bak bsy yokmus gördün mü :) vajinal daha net görünüyor karından böyle küçücuk. Ayy ilk aşamayı atlattin şimdi kaldı kalp atışı sonra derin bir nefes alırsın ama yine kendini yorma sen dik ayaklarını yat dinlenKizlar kan verdim geldim yukselmismi bakalim dedi doktor sancim var dedim kahverengi lekeyi söyledim bakayim dedi bugun adet gunum normalde kan sonucum daha cikmadi ama doktor karindan ultrasonla bakti cok küçük dedi keseyi gördü şok oldum biranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?