Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
Ya canım çok üzüldüm Bn güzel bekliyodm senden. Bi kür varmış özellikle kimyasal olanlar için havuç kuru onu bir arastir derim. Çok iyi geliyormuş

Sen verecek misin bugün kan canım

Birseyler yazmıstım bu iletinin altına ama malesef negatif yazdığını görünce sildim... üzülme demicem ama lütfen kendini çok yıpratma.. benımde cuma test günüm ve şimdiden karalar bağlamış durumdayım tutmadı sanırm dıye.. ama kendmi telkin etmeye çalışıyorum.. tutmazsa bu tup bebek surecınde erteledıklerımı yapacağım.. arkadaşım sende üzül dibe vur ama toparlan ve ertelediklerini yap gez toz kafanı topla ve Allah sağlık sıhhat ve maddiyat verdikce denemeye devam et..

Bugün bende de var o his. Dün akşam faranjitten öksürük krizinden uyuyamadım. Bir ton ağladım. Bugün işe de gitmedim yatıyorum. Tutmadı bence. Öyle hissediyorum ve kopkoyu içim size anlatamam.

Doktorlar her nekadar günlük hayatınıza devam edin desede ben iş yapmaktan kaçınma taraftarıyım lekeden bişey olmaz normal gözüküyor ama kimse gelmesin diye hastayım de evde yokuz de bi bahane uydur en kötü geldiklerinde ben hastayim diyip onlardan rica et iş yapsınlar..

Bugün bende de var o his. Dün akşam faranjitten öksürük krizinden uyuyamadım. Bir ton ağladım. Bugün işe de gitmedim yatıyorum. Tutmadı bence. Öyle hissediyorum ve kopkoyu içim size anlatamam.
Cok stres yapıyorsun kuzum streste bu süreci kötü etkiliyor yapma kendine bunu elini karnına koy dua et inşallah seninledir bebegin..

Canm benm durumum biraz farklı eşimden kaynaklı ameliut oldu ameliyat sonrası daha iyileşmedi suan hastanede 2.tüp bebek denememz olmayabilir 8.günüm kan vereyim dedm herkesn ki belli olunca keske vermeseydim suan asrı yıprttm kendmi 3.gün embriyosuydu belki erken gösterir die göstermedi malesef

Ahh canim bazen insanlar o kadar anlayissiz oluyorki ben zaten calisiyorum 5te cikiyorum haftaici temizlik yapamiyorum kabul etmiyorum haftasonu gelin diyorum biz bir kahve icer kalkariz evin temizligine mi bakacaz diye israr ediyorlar

Kizlar kan verdim geldim yukselmismi bakalim dedi doktor sancim var dedim kahverengi lekeyi söyledim bakayim dedi bugun adet gunum normalde kan sonucum daha cikmadi ama doktor karindan ultrasonla bakti cok küçük dedi keseyi gördü şok oldum biranda

Eklentiler

• 15820124496481389388937.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
Ohoo çok erken ya 5. Gün embriyosu bile son anda tutunabiliyor. 0.1 mi çıktı kaç çıktı değer

Hadi inşallah canım kanada değerin yüksek çıkar inşallah dediğim gibi leke görmen normal...

Gözün aydın cnm bak bsy yokmus gördün mü :) vajinal daha net görünüyor karından böyle küçücuk. Ayy ilk aşamayı atlattin şimdi kaldı kalp atışı sonra derin bir nefes alırsın ama yine kendini yorma sen dik ayaklarını yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…