Kac hafta kaç günlük şuan senin oldu?Kizlar kan verdim geldim yukselmismi bakalim dedi doktor sancim var dedim kahverengi lekeyi söyledim bakayim dedi bugun adet gunum normalde kan sonucum daha cikmadi ama doktor karindan ultrasonla bakti cok küçük dedi keseyi gördü şok oldum biranda
Evet canmOhoo çok erken ya 5. Gün embriyosu bile son anda tutunabiliyor. 0.1 mi çıktı kaç çıktı değer
Ya çok şükür çok sevindm senn adınaKizlar kan verdim geldim yukselmismi bakalim dedi doktor sancim var dedim kahverengi lekeyi söyledim bakayim dedi bugun adet gunum normalde kan sonucum daha cikmadi ama doktor karindan ultrasonla bakti cok küçük dedi keseyi gördü şok oldum biranda
Sagol cani. Allah razi olsun iyiki buraya üye oldum sizlet icimi rahatlatiyorsunuz birtek siz biliyorsunuzHadi inşallah canım kanada değerin yüksek çıkar inşallah dediğim gibi leke görmen normal...
Aynen canim Az da olsa içim rahatladi rabbim topikteki herkese en kisa surede nasip etsin insallah sag salim kucagimiza alalim 5 dusuk yaptim hergun bisey oldumu diye uyaniyorum kalp atisina cok var gecer mi gunlerGözün aydın cnm bak bsy yokmus gördün mü :) vajinal daha net görünüyor karından böyle küçücuk. Ayy ilk aşamayı atlattin şimdi kaldı kalp atışı sonra derin bir nefes alırsın ama yine kendini yorma sen dik ayaklarını yat dinlen
Sagol canim benim en kisa zamanda rabbim sanada nasip etsin insallah hic umudunu kaybetme ben 5 kez düşük yaptimYa çok şükür çok sevindm senn adına
Canim bugun adet gunum normalde ama doktor kese gördü transferin 14.günüKac hafta kaç günlük şuan senin oldu?
Benim 5+1 senin 4+5 o zaman canım şuan benim 17. Günüm bugün. 13 ocak sat. Görünmus bak ne güzel :)Canim bugun adet gunum normalde ama doktor kese gördü transferin 14.günü
Canim hesaplamayi bilmiyorm ama sen gittin mi kese icin ne zaman gel dedi doktorun belki seninkide gözükürBenim 5+1 senin 4+5 o zaman canım şuan benim 17. Günüm bugün. 13 ocak sat. Görünmus bak ne güzel :)
Ben su an bile agliyorumYahu kafam dağılsın diye harry potter izleyeyim dedim. Ona bile ağlayasım geliyor, yazık çocuğa ya... Böyle son raddede duygusal olan var mı başka?
Ay çok komik değil mi ya... bütün bir gün ağlayabilirim sebepsiz yereBen su an bile agliyorumneden oldugunj bilmiyorum
Bende herseye agliyorum esim bisey dese gozumden yaslar iniyir anındaYahu kafam dağılsın diye harry potter izleyeyim dedim. Ona bile ağlayasım geliyor, yazık çocuğa ya... Böyle son raddede duygusal olan var mı başka?
Yemin ederim ayni durumdayim .biri ne oldu diye sorsa sebebim yok cocuk gibi sebepsiz agliyorumAy çok komik değil mi ya... bütün bir gün ağlayabilirim sebepsiz yere
Benim ilk hamileliğimde 5+0da kanama oldu. O zaman çok net yolk kesesi bile görünmustu. Cuma gidicem bu sefer inşallah vardr kese. Hesaplama herkeste aynı son adet tarihi baz alınıyor. Uygulama indir orda gösterir zaten cnmCanim hesaplamayi bilmiyorm ama sen gittin mi kese icin ne zaman gel dedi doktorun belki seninkide gözükür
Hadi insallah canim cumaya ne kaldi surda bende kan sonuclarini bekliyorum suan doktorum ona göre tarih vericek amaBenim ilk hamileliğimde 5+0da kanama oldu. O zaman çok net yolk kesesi bile görünmustu. Cuma gidicem bu sefer inşallah vardr kese. Hesaplama herkeste aynı son adet tarihi baz alınıyor. Uygulama indir orda gösterir zaten cnm
Aynen canim agliyorum sonra kendi halime gülüyorum zaten
Dimi ya gercekten
Üç gün gecmiyo sanki ama çok stresli haber et sonucunu bize deeHadi insallah canim cumaya ne kaldi surda bende kan sonuclarini bekliyorum suan doktorum ona göre tarih vericek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?