Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kac hafta kaç günlük şuan senin oldu?

Ya çok şükür çok sevindm senn adına

Aynen canim Az da olsa içim rahatladi rabbim topikteki herkese en kisa surede nasip etsin insallah sag salim kucagimiza alalim 5 dusuk yaptim hergun bisey oldumu diye uyaniyorum kalp atisina cok var gecer mi gunler

Canim hesaplamayi bilmiyorm ama sen gittin mi kese icin ne zaman gel dedi doktorun belki seninkide gözükür
Benim ilk hamileliğimde 5+0da kanama oldu. O zaman çok net yolk kesesi bile görünmustu. Cuma gidicem bu sefer inşallah vardr kese. Hesaplama herkeste aynı son adet tarihi baz alınıyor. Uygulama indir orda gösterir zaten cnm

Benim ilk hamileliğimde 5+0da kanama oldu. O zaman çok net yolk kesesi bile görünmustu. Cuma gidicem bu sefer inşallah vardr kese. Hesaplama herkeste aynı son adet tarihi baz alınıyor. Uygulama indir orda gösterir zaten cnm
Hadi insallah canim cumaya ne kaldi surda bende kan sonuclarini bekliyorum suan doktorum ona göre tarih vericek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…