Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım 3. gün embriyosu için erken değilmi 8. gün. bence birkaç gün daha bekle ve tekrar kan ver.. belki geç tutunuyodur.. bence umudunu kaybetme.. kendinide çok üzme

Kızlar az önce doktordan çıktım Son bir denemem var ve onu da bu ay yerleştirmek istediğini söyledi hiçbir sebep yokken tutmuyorsa başka çözümler arayacağını söyledi histeroskopi midir nedir Rahime çizik atma onu yapalım diyor karar ver diyor Ben de açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum fikriniz varsa paylaşırsanız benimle çok sevinirim ve organ nakli için kullanılan bir ilaç var hap aynı zamanda bağışıklık sistemine karşı direnç sağlıyormuş onu kullanmamı istedi Sizce ne yapmalıyım bir fikri önerisi olan var mı ğer doktorun dediğine uyarsam İşime de son vermek zorunda kalicam.

Rahime çizik atma olayını bende duydum bebeğin tutunması için yapıyorlarmış hıstereskopı olmamışmıydın canım

Negatif alan arkadaşlarım. Üzülmeyin demicem biliyorum çok zor. Ama geçiyor. Bu son tükendim diyosun ama yeniden başlıyorsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Burda en çok denemesi olan benim galiba. Bu 4. Denemem.

Bugun 5. Gun henuz test yapmadim
Biraz daha bekle canım benim..ben 6.günü yaptım çıkmadı çok ağladım.. İnsan dirayet gösteremiyor ne kadar güçlü de hissetsem.. Bende de 6.gün adet sancısı gibi Bi sancı belirtmişti.. Sancıyla falan pek alakası yok vakti geldiyse oluyor canım.. Ağrım olduğu halde 8.gün kanda 17. 14 çıktı kimyasal benziyor büyük ihtimal.. Sen içini ferah tut olur mu.. Olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…