Çok güzel canımSonuclar cikmis canlarim nasil sizce adet günüm bugun birazdan doktora gidicem
Evet canım.. Bu akşam vericem ama hiç umutlu değilim.. Herhalde düşmüştürSen verecek misin bugün kan canım
Bende Hiç ağrı yok bugün. Bitti tamamen.Dimi ya gercektenogrensek de çıkarsak keske ne kaldi ki az kaldi benim adet olacakmisim gibi karnimin alti agriyor
Masssaaallllaaahhhhhhhhhhh degerine cok guzel aynisinin tipkisindan darisi banaSonuclar cikmis canlarim nasil sizce adet günüm bugun birazdan doktora gidicem
Benim belim agrimaya basladi bugunBende Hiç ağrı yok bugün. Bitti tamamen.
Kaçıncı günün hiç test yaptın mıBenim belim agrimaya basladi bugun
Canm benm durumum biraz farklı eşimden kaynaklı ameliut oldu ameliyat sonrası daha iyileşmedi suan hastanede 2.tüp bebek denememz olmayabilir 8.günüm kan vereyim dedm herkesn ki belli olunca keske vermeseydim suan asrı yıprttm kendmi 3.gün embriyosuydu belki erken gösterir die göstermedi malesef
amin canim darisi sana insallah enkisa zamandaMasssaaallllaaahhhhhhhhhhh degerine cok guzel aynisinin tipkisindan darisi banaikiz falan mi acaba
Rahime çizik atma olayını bende duydum bebeğin tutunması için yapıyorlarmış hıstereskopı olmamışmıydın canımKızlar az önce doktordan çıktım Son bir denemem var ve onu da bu ay yerleştirmek istediğini söyledi hiçbir sebep yokken tutmuyorsa başka çözümler arayacağını söyledi histeroskopi midir nedir Rahime çizik atma onu yapalım diyor karar ver diyor Ben de açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum fikriniz varsa paylaşırsanız benimle çok sevinirim ve organ nakli için kullanılan bir ilaç var hap aynı zamanda bağışıklık sistemine karşı direnç sağlıyormuş onu kullanmamı istedi Sizce ne yapmalıyım bir fikri önerisi olan var mı ğer doktorun dediğine uyarsam İşime de son vermek zorunda kalicam.
Bugun 5. Gun henuz test yapmadimKaçıncı günün hiç test yaptın mı
Hayir olmadim hatta ilk defa duydum bugün.sancili islemmi.hic ara verelimde demiyor doktor.hemen yerlestirmek gerek diyor.Rahime çizik atma olayını bende duydum bebeğin tutunması için yapıyorlarmış hıstereskopı olmamışmıydın canım
Yahu kafam dağılsın diye harry potter izleyeyim dedim. Ona bile ağlayasım geliyor, yazık çocuğa ya... Böyle son raddede duygusal olan var mı başka?
ooo çok iyi maşallah maşallah hadi hayırlı olsunSonuclar cikmis canlarim nasil sizce adet günüm bugun birazdan doktora gidicem
tatlim sen kan vermismiydin senin sonucunu merakla bekliyorumBen normaldede duygusalim herşeye ağlarım ama koku hassasiyeti basladi bende bakalım inşallah hamileyizdir
Biraz daha bekle canım benim..ben 6.günü yaptım çıkmadı çok ağladım.. İnsan dirayet gösteremiyor ne kadar güçlü de hissetsem.. Bende de 6.gün adet sancısı gibi Bi sancı belirtmişti.. Sancıyla falan pek alakası yok vakti geldiyse oluyor canım.. Ağrım olduğu halde 8.gün kanda 17. 14 çıktı kimyasal benziyor büyük ihtimal.. Sen içini ferah tut olur mu.. Olacak inşallahBugun 5. Gun henuz test yapmadim
Çok üzüldüm canım. Ben de aynı şeyi yaşıyorum 86 dan 54 e inmiş bi kabusun içinde acı çekiyorum. Hayırlısı..Kızlar benim değerim de 26.3 den 6.9 a düştü, kimyasal yine, nasip haktan hayirlisi
Yok canım 6. Gunum daha ama dün testte silik cizgi çıktı..tatlim sen kan vermismiydin senin sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?