Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bu seferki son olur inşallah iki tane bebisin olur bu sefer inşallah

Ben oldum cnm histeroskopi çizik atıldı sadece iyi geliyor yaptr bence hem başka bsy varsa da görünür net olarak.

Allah razi olsun motive ettiiigin icin insallah olucak insallahhh . Hemen kötüyü dusunme degerin yine cok iyi erken yapmana rağmen cok iyi .bana hemsirem sıkı sıkı tembihledi zamanindan once ogrenme diye

Hayir olmadim hatta ilk defa duydum bugün.sancili islemmi.hic ara verelimde demiyor doktor.hemen yerlestirmek gerek diyor.
Ben 2.düşükden sonra hıstereskopı oldum kamerayla rahimi incelediler çizik atmadılar tutmama değil de düşük sorunu oluyo bende ama tutmamalarda çizik artırmanın faydası olduğunu çok duydum

Bunu bi konusayim doktorumla en iyisi ben
Bnm ilk dusukte iste hsg istedi bir dha sol tüpüm tıkalı diye görmek istedi. Histeroskopi o bahaneyle oldu ama çok iyi geliyor diye biliyorum. Ekstra bsy varsa görünüyor bazen hsgde açık görünen tüpte kaçak fln oluyor mesela histeroskide görünür sadece.

Bana histereskopi ve hsg ikisi de yapildi ama cizik atma olayi olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…