- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bu seferki son olur inşallah iki tane bebisin olur bu sefer inşallahNegatif alan arkadaşlarım. Üzülmeyin demicem biliyorum çok zor. Ama geçiyor. Bu son tükendim diyosun ama yeniden başlıyorsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Burda en çok denemesi olan benim galiba. Bu 4. Denemem.
Ben oldum cnm histeroskopi çizik atıldı sadece iyi geliyor yaptr bence hem başka bsy varsa da görünür net olarak.Kızlar az önce doktordan çıktım Son bir denemem var ve onu da bu ay yerleştirmek istediğini söyledi hiçbir sebep yokken tutmuyorsa başka çözümler arayacağını söyledi histeroskopi midir nedir Rahime çizik atma onu yapalım diyor karar ver diyor Ben de açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum fikriniz varsa paylaşırsanız benimle çok sevinirim ve organ nakli için kullanılan bir ilaç var hap aynı zamanda bağışıklık sistemine karşı direnç sağlıyormuş onu kullanmamı istedi Sizce ne yapmalıyım bir fikri önerisi olan var mı ğer doktorun dediğine uyarsam İşime de son vermek zorunda kalicam.
Yükselmiştir merak etme kötü düşünme hemennEvet canım.. Bu akşam vericem ama hiç umutlu değilim.. Herhalde düşmüştür
Allah razi olsun motive ettiiigin icin insallah olucak insallahhh . Hemen kötüyü dusunme degerin yine cok iyi erken yapmana rağmen cok iyi .bana hemsirem sıkı sıkı tembihledi zamanindan once ogrenme diyeBiraz daha bekle canım benim..ben 6.günü yaptım çıkmadı çok ağladım.. İnsan dirayet gösteremiyor ne kadar güçlü de hissetsem.. Bende de 6.gün adet sancısı gibi Bi sancı belirtmişti.. Sancıyla falan pek alakası yok vakti geldiyse oluyor canım.. Ağrım olduğu halde 8.gün kanda 17. 14 çıktı kimyasal benziyor büyük ihtimal.. Sen içini ferah tut olur mu.. Olacak inşallah
Ben 2.düşükden sonra hıstereskopı oldum kamerayla rahimi incelediler çizik atmadılar tutmama değil de düşük sorunu oluyo bende ama tutmamalarda çizik artırmanın faydası olduğunu çok duydumHayir olmadim hatta ilk defa duydum bugün.sancili islemmi.hic ara verelimde demiyor doktor.hemen yerlestirmek gerek diyor.
Bence kesinlikle hıstereskopı ol sıkıntı varsa daha iyi anlarlarHayir olmadim hatta ilk defa duydum bugün.sancili islemmi.hic ara verelimde demiyor doktor.hemen yerlestirmek gerek diyor.
BenKızlar aranızda 3.gün embriyosu olan yok mu
Transferden ne kadar once yapiliyor cizik atma islemi kuzumBen oldum cnm histeroskopi çizik atıldı sadece iyi geliyor yaptr bence hem başka bsy varsa da görünür net olarak.
Benimde 3.gün embriyosu bugün 10.günüm ama cesaret edip test yapamadım 12. Günü bekleyeceğim galibaKızlar aranızda 3.gün embriyosu olan yok mu
insallah canimBende perşembe günü tahlili yenılıyceminşallah yükselme olur
Embriyo kalite ve hucre sayisi hakkinda bilginiz var mi?Benimde 3.gün embriyosu bugün 10.günüm ama cesaret edip test yapamadım 12. Günü bekleyeceğim galiba
Genelde 1 ay önce diyor doktorlar tam zamanı oluyor rahim çabuk kavriyo embriyoyu. Bna iki çizik attı mesela gösterdi hepsini arkdslar çok fayda gördü.Transferden ne kadar once yapiliyor cizik atma islemi kuzum
Bunu bi konusayim doktorumla en iyisi benGenelde 1 ay önce diyor doktorlar tam zamanı oluyor rahim çabuk kavriyo embriyoyu. Bna iki çizik attı mesela gösterdi hepsini arkdslar çok fayda gördü.
Bnm ilk dusukte iste hsg istedi bir dha sol tüpüm tıkalı diye görmek istedi. Histeroskopi o bahaneyle oldu ama çok iyi geliyor diye biliyorum. Ekstra bsy varsa görünüyor bazen hsgde açık görünen tüpte kaçak fln oluyor mesela histeroskide görünür sadece.Bunu bi konusayim doktorumla en iyisi ben
Bana histereskopi ve hsg ikisi de yapildi ama cizik atma olayi olmamistiBnm ilk dusukte iste hsg istedi bir dha sol tüpüm tıkalı diye görmek istedi. Histeroskopi o bahaneyle oldu ama çok iyi geliyor diye biliyorum. Ekstra bsy varsa görünüyor bazen hsgde açık görünen tüpte kaçak fln oluyor mesela histeroskide görünür sadece.
Ben varım 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildiKızlar aranızda 3.gün embriyosu olan yok mu
Alla alla aslında atar çoğu doktor diye biliyorum sor bklm bi kere.Bana histereskopi ve hsg ikisi de yapildi ama cizik atma olayi olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?