Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Çok erken yapmışsın bekleseydin keşke işte acele ediyoruz sonrada boşuna üzülüyoruz benimde cuma günü tahlil günüm 2.gün embriyo su hayırlısı olsun iniş bebeğin şenindedir cnm

Kızlar rahim de yumurtalar da sorunu olan arkadaşlara söylüyorum doktorun tavsiyelerini harfiyen yerine getirin.. Birde kendinize dua okutsaniza mucizeli bir sürü dua var 4444 salati tefriciye 41 yasin 41 fatiha Meryem suresi yani araştırıp bakın inanın ki çok faydası var herşey allahtan doktorlarda vesile sadece...

Kızlar gebeliği en erken ovülasyon testleri gösteriyordu. Bizim durumumuzda da aynı mı acaba? Deneyen oldu mu hamişlerden?

Kızlar bende test yapmayın diyorum ama dayanamadım bende yaptım evde çıkmadı gibi çok belirsiz böle perde arkasında hayalet bir çizgi görünüyor ama sanmam bende umutsuz olmak istemiyorum ama inşl cuma kanda görürüm dua edin babada hamişler ve hamiş adayları 8. Günüm 2. Gün embriyosu 4 hücreli tek transfer oldum allah hepimize versin hayırlı evlatlar

Canım çok çok erken ama göründuyse bsyler olabilir yarın sbh yine yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…