Rahim duvari kalinligiyla ilgili sorun var miydi sende canimAlla alla aslında atar çoğu doktor diye biliyorum sor bklm bi kere.
1. Kalite 8 hücreli diye söylediler ve 2 tane transfer edildiEmbriyo kalite ve hucre sayisi hakkinda bilginiz var mi?
Çok erken yapmışsın bekleseydin keşke işte acele ediyoruz sonrada boşuna üzülüyoruz benimde cuma günü tahlil günüm 2.gün embriyo su hayırlısı olsun iniş bebeğin şenindedir cnmCanm benm durumum biraz farklı eşimden kaynaklı ameliut oldu ameliyat sonrası daha iyileşmedi suan hastanede 2.tüp bebek denememz olmayabilir 8.günüm kan vereyim dedm herkesn ki belli olunca keske vermeseydim suan asrı yıprttm kendmi 3.gün embriyosuydu belki erken gösterir die göstermedi malesef
Hoş geldin aramızaselam hanımlaaar ☺ Ben de 13şubatta transfer oldum. Günler geçmiyor, kendi kendime belirtiler arayıp duruyorum
Ben ikinci gün cnm tahlil günüm de cuma günüKızlar aranızda 3.gün embriyosu olan yok mu
Cok guzel , tutunma ihtimali yuKsek..1. Kalite 8 hücreli diye söylediler ve 2 tane transfer edildi
İnşallah bu ikinci denemem birincide de aynı böyleydi ve negatif sonuç aldım ve yıkıldım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinCok guzel , tutunma ihtimali yuKsek..
Yok cnm yoktu bendeRahim duvari kalinligiyla ilgili sorun var miydi sende canim
Bende 13 ünde transfer oldum canım denedim ama 2. Çizgi çok koyu çıkmadıKızlar gebeliği en erken ovülasyon testleri gösteriyordu. Bizim durumumuzda da aynı mı acaba? Deneyen oldu mu hamişlerden?
Var demekki canım ne guzellBende 13 ünde transfer oldum canım denedim ama 2. Çizgi çok koyu çıkmadı
Bende polikistik var canım hep silik çıkıyor ben ona bağladım keşke pozitif olsaVar demekki canım ne guzell
Pko bende de var da olmadan hiç görmedim inan pozitifBende polikistik var canım hep silik çıkıyor ben ona bağladım keşke pozitif olsa
Ovulasyon testi ile mi öğrendin canımPko bende de var da olmadan hiç görmedim inan pozitif5. Gün embriyosu ise ben hep 5. Gün öğreniyorum çünkü olabilir.
Ay lh kitin mi bahsetiyordun okumadım üstü ama gösteriyor diye biliyorum. Bir kere denemiştim. Normal kaset testle 5. Gün öğrendim.Ovulasyon testi ile mi öğrendin canım
Canım çok çok erken ama göründuyse bsyler olabilir yarın sbh yine yap derimKızlar bende test yapmayın diyorum ama dayanamadım bende yaptım evde çıkmadı gibi çok belirsiz böle perde arkasında hayalet bir çizgi görünüyor ama sanmam bende umutsuz olmak istemiyorum ama inşl cuma kanda görürüm dua edin babada hamişler ve hamiş adayları 8. Günüm 2. Gün embriyosu 4 hücreli tek transfer oldum allah hepimize versin hayırlı evlatlar
Canım ben bugün yaptım baya koyu çıktı. Ya yumurtluyorum ki adetimin 25.günü bugün pek mümkün değil. Ya da hormonlarım şaştı...Bende 13 ünde transfer oldum canım denedim ama 2. Çizgi çok koyu çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?