Canım 5.gün nasıl öğrendin blast mıydı??Ay lh kitin mi bahsetiyordun okumadım üstü ama gösteriyor diye biliyorum. Bir kere denemiştim. Normal kaset testle 5. Gün öğrendim.
Cnm içini ferah tut benim ilk denemem çok kaliteli tek transfer tutmamıştı ikinci denemem de 7 hücreli 3.gün transferinden bir oğlum var 2,5 yaşında olumlu düşün rabbim verirİnşallah bu ikinci denemem birincide de aynı böyleydi ve negatif sonuç aldım ve yıkıldım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ya çok belirsiz böle ne bilim ben de korkuda var sürekli düşünüp stres yapmak istemiyorum o yüzden bekliyorum galiba belki perşembe kan yaptırabilirimbir gün erken olda çıkarmı acabaCanım çok çok erken ama göründuyse bsyler olabilir yarın sbh yine yap derim
İnsallah vardır canım benimkide 5. Gün silik çıktı..Kızlar bende test yapmayın diyorum ama dayanamadım bende yaptım evde çıkmadı gibi çok belirsiz böle perde arkasında hayalet bir çizgi görünüyor ama sanmam bende umutsuz olmak istemiyorum ama inşl cuma kanda görürüm dua edin babada hamişler ve hamiş adayları 8. Günüm 2. Gün embriyosu 4 hücreli tek transfer oldum allah hepimize versin hayırlı evlatlar
Evet blastti üç transferimde de aynı gün öğrendim kuzum aceleciyim zaten biraz yoksa kafayı yerim 10 gün nerde beklicmCanım 5.gün nasıl öğrendin blast mıydı??
bende tam tersi hiç iştahım yok yemek için yiyiyorum derler ya odurumdayim..Kızlar kimler transferden sonra böle canavar gibi acıkan sürekli yeme isteği olan varmı varsa sonucunu öğrenenler bana yazabilir mi merak ettim benim ilk oğlumda transferden sonra dünyaları yiyordum doymuyordum baban yemek yetiştiremiyorlardı merak ettim herkeste iştah artıyormu
O zmn çıkar bnce ama 2. Gün embriyosu için acele etme o daha salinip sana tutunacak merak etme güzel haber bnce senden gelckYa çok belirsiz böle ne bilim ben de korkuda var sürekli düşünüp stres yapmak istemiyorum o yüzden bekliyorum galiba belki perşembe kan yaptırabilirimbir gün erken olda çıkarmı acaba
Kızlar kimler transferden sonra böle canavar gibi acıkan sürekli yeme isteği olan varmı varsa sonucunu öğrenenler bana yazabilir mi merak ettim benim ilk oğlumda transferden sonra dünyaları yiyordum doymuyordum baban yemek yetiştiremiyorlardı merak ettim herkeste iştah artıyormu
benimde ılık çıkmıştı canim silik varsa vardirİnsallah vardır canım benimkide 5. Gün silik çıktı..
hayır bizde meraklıyız zaten kendi beklemiyo bizide bekletmiyoO zmn çıkar bnce ama 2. Gün embriyosu için acele etme o daha salinip sana tutunacak merak etme güzel haber bnce senden gelck
hayır bizde meraklıyız zaten kendi beklemiyo bizide bekletmiyo
İnşallah canm rabbim büyükCnm içini ferah tut benim ilk denemem çok kaliteli tek transfer tutmamıştı ikinci denemem de 7 hücreli 3.gün transferinden bir oğlum var 2,5 yaşında olumlu düşün rabbim verir
Hayirlisi olsun..çok sevindim adına canım. .içini ferah tutKızlar sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.. Sonucum 24,22 çıktı((
İnşallah canm rabbim büyükAllah uzun ömürler versin oğluşuna
Yaaa benim de 5.günüm cesaret edemedim elimde bir tane test var sadece. Yarın sabah yapsam mıEvet blastti üç transferimde de aynı gün öğrendim kuzum aceleciyim zaten biraz yoksa kafayı yerim 10 gün nerde beklicm
Blast ise yarın sbh çıkar canım çok silik görünüyor zaten en son testi 100lerdeydi beta yaparken hala siliktiYaaa benim de 5.günüm cesaret edemedim elimde bir tane test var sadece. Yarın sabah yapsam mı
Ben varımYahu kafam dağılsın diye harry potter izleyeyim dedim. Ona bile ağlayasım geliyor, yazık çocuğa ya... Böyle son raddede duygusal olan var mı başka?
AminAllahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
6 ve 7. Günlerde peki kanda çıkmış mıydı canım bişey?Ben varımüstelik daha trasnfer olmadım bir hafta sonra ama bu üçüncü transferim daha şimdiden karalar bağladım Yapmamak lazım ama nasıl baş edilir bilmiyorum sanırım karakter meselesi ben hep en kötüyü düşünür kendimi ona hazırlarım ama bu durumda pozitif düşünmek lazım ben hatta dayanamayıp 6-7.günlerde kanla baktırdım öncekilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?