Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba kızlar , bir idrar testı cıft cızgı dıger 2 tanesı tek cızgı sızce nasıl yormalıyım transferımın 4. Günü

Selam valla ben test yaptım evde pozitif daha an vermedim cumartesi test günüm. Ama deli gii sürekli az.az.birseyler yiyesim var çok.sik idrara çıkış birde sağ bacağım bildiginiz tutmuyor çalışıyorum ondan olabilir bunlar oturmak çok.agritiyor .belirtiler böyle annemde bana yemek yetiştiremiyor

Merhaba kızlar , bir idrar testı cıft cızgı dıger 2 tanesı tek cızgı sızce nasıl yormalıyım transferımın 4. Günü
Cok erken hiç bişeye yorma canım herkeste farklılık gösterir bu testler hepsini aynı gün mü ve sabah idrari ile mi yaptın sabah idari ile yaptığın pozitif se o doğrusu dur

Acaba ben niye yediğimi çıkarmak istiyorum o derece kötüyüm bulantı içinde çok erken diye biliyorum bu bulantılarım beni bitirdi

Cok erken hiç bişeye yorma canım herkeste farklılık gösterir bu testler hepsini aynı gün mü ve sabah idrari ile mi yaptın sabah idari ile yaptığın pozitif se o doğrusu dur
Doğru canım biraz etken davrandım en azından bir kaç gün daha bekleyeyim , teşekkür ederim cevabın için

Kızlar aşırı yemek yemek gibi bir şeyim yok ama, sofradan doyup kalkıyorum 10dk sonra yine açım? Tutuyorum tabi kendimi yemiyorum tekrar. Bu da dünden beri olmaya başladı. Var mı böyle hisseden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…