- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Benim testim yok henüz internetten istedim gelmedi pozitif olsun inşallah bize de umut olsunYaaa benim de 5.günüm cesaret edemedim elimde bir tane test var sadece. Yarın sabah yapsam mı
İşte girdin aklına tşk ederimB
Blast ise yarın sbh çıkar canım çok silik görünüyor zaten en son testi 100lerdeydi beta yaparken hala silikti
Kendi adıma iyiki erken yaptırdın bana kurtuldum meraktan ama eşim hala bid bid niye yaptın dayanamadın diyorNapiym bk baştan beri oku her gelen test günü yapıcam demiş hepsi erken öğrenmiş ne güzel iste
Yani ikinci üçüncü günlerde de yaptım ben bile bile çıkmayacağını yapı meselesi. İnş güzel haberle gelİşte girdin aklına tşk ederimsabah beni kimse tutamaz artık
Benim ki hep kndi alıyor yap diye hatta Bi saat sonra birbirimizi durtuyoruz resmen bir daha mı yapsak diyeKendi adıma iyiki erken yaptırdın bana kurtuldum meraktan ama eşim hala bid bid niye yaptın dayanamadın diyor
Selam valla ben test yaptım evde pozitif daha an vermedim cumartesi test günüm. Ama deli gii sürekli az.az.birseyler yiyesim var çok.sik idrara çıkış birde sağ bacağım bildiginiz tutmuyor çalışıyorum ondan olabilir bunlar oturmak çok.agritiyor .belirtiler böyle annemde bana yemek yetiştiremiyorKızlar kimler transferden sonra böle canavar gibi acıkan sürekli yeme isteği olan varmı varsa sonucunu öğrenenler bana yazabilir mi merak ettim benim ilk oğlumda transferden sonra dünyaları yiyordum doymuyordum baban yemek yetiştiremiyorlardı merak ettim herkeste iştah artıyormu
Cok erken hiç bişeye yorma canım herkeste farklılık gösterir bu testler hepsini aynı gün mü ve sabah idrari ile mi yaptın sabah idari ile yaptığın pozitif se o doğrusu durMerhaba kızlar , bir idrar testı cıft cızgı dıger 2 tanesı tek cızgı sızce nasıl yormalıyım transferımın 4. Günü
Acaba ben niye yediğimi çıkarmak istiyorum o derece kötüyüm bulantı içinde çok erken diye biliyorum bu bulantılarım beni bitirdiSelam valla ben test yaptım evde pozitif daha an vermedim cumartesi test günüm. Ama deli gii sürekli az.az.birseyler yiyesim var çok.sik idrara çıkış birde sağ bacağım bildiginiz tutmuyor çalışıyorum ondan olabilir bunlar oturmak çok.agritiyor .belirtiler böyle annemde bana yemek yetiştiremiyor
Doğru canım biraz etken davrandım en azından bir kaç gün daha bekleyeyim , teşekkür ederim cevabın içinCok erken hiç bişeye yorma canım herkeste farklılık gösterir bu testler hepsini aynı gün mü ve sabah idrari ile mi yaptın sabah idari ile yaptığın pozitif se o doğrusu dur
Hayrlisi olsunVakti zamanı varmış demekki canım herşeyin hayırlısı.. Sıkma güzel canını.. Ben de 8. Gün yaptırmıştım 17.14 çıkmıştı bugün 10.günüm büyük ihtimal benimki de kimyasal ben kendimi kötüye alıştırdım bile..
Daha çok erken değil mi idrar testi içinMerhaba kızlar , bir idrar testı cıft cızgı dıger 2 tanesı tek cızgı sızce nasıl yormalıyım transferımın 4. Günü
Link varsa atabilir misin?Ya canım çok üzüldüm Bn güzel bekliyodm senden. Bi kür varmış özellikle kimyasal olanlar için havuç kuru onu bir arastir derim. Çok iyi geliyormuş
Saglik olsun, tesekkurlergeçmiş olsunolmadığını duyunca söyleyecek bişey bulamıyorum..
Dayanmadım napıyımDaha çok erken değil mi idrar testi için
Masallah cnm, allah devamini getirsin, zamanini nasil geciriyorsun, bana emsal olma adina, hep yatiyor musun mesela, nerde yanlis yaptigimi cozmeye calisiyorum?Sonuclar cikmis canlarim nasil sizce adet günüm bugun birazdan doktora gidicem
Aynen haktan hayirlisi? Ya tutan arkadaşlar, tutmayanlar için aslında kendilerini biraz anlatsa test sonucu beklerken ne yapiyorlar ne yapmiyorlar, ayni hataya dusmezdikÇok üzüldüm canım. Ben de aynı şeyi yaşıyorum 86 dan 54 e inmiş bi kabusun içinde acı çekiyorum. Hayırlısı..
Burda kızlar konuşuyordu canım bulursun bak herkes memnunLink varsa atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?