Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aynen haktan hayirlisi? Ya tutan arkadaşlar, tutmayanlar için aslında kendilerini biraz anlatsa test sonucu beklerken ne yapiyorlar ne yapmiyorlar, ayni hataya dusmezdik
Üç pozitif görmüş biri olarak doktoru dinleyip normal hayatınıza dönmeyin derim. Ben hep yattım hala, daha yatıyorum. Ev içinde saat başı bir kaç tur o kadar. Onun dışında transferden önce mutlaka meyve ve su. Özellikle ananas kivi coj yedim bu sever. Sabahlari mutlaka 1 tane yumurta. Hatta bunun bir serumu var, negatif görenlere uygulaniyormus yumurta soyasi fln varmış içinde. O yüzden sabah yumurta peynir mutlaka onu da, taze sıkılmış meyve suyuyla. Ayrıca badem fındık ceviz ne varsa bir kaç tane. Her gün süt ayran mutlaka içiyorum. İlaçları da düzgün kullanıyorum hatta dk bile geçmez. Saatli yaşıyorum o konuda. Vücut sağlıklı olursa embriyo tutunur benim düşüncem bu. Ama Kübracm bence bu dediğim serumu da araştır.

Slm kızlar nasılsınız iyi akşamlar bende 14subatta transfer oldum.beklemek çok zor.nasil gidiyor günleriniz.neler ypysnz.belirtileriniz varmi
Ben her farkettiğim şeyi not alıyorumkafamın içinde kendimle konusup duruyorum. midem mi bulanıyo yine mi acıktım veya kasığım ağrıyo mu vs dinleyip duruyorum vücudumu

Canımm inşallah kalırsın Allahın izniyle, hepimiz bebişlerimizi kucağımıza bi alsakk senin transfer ne zaman oldu?
Canım benim haftaya üçüncü transferim yarın progesterona başlıyorum senin ne zaman oldu sonuca yaklaştın mı kaçıncı denemen bir de?

Canım benim haftaya üçüncü transferim yarın progesterona başlıyorum senin ne zaman oldu sonuca yaklaştın mı kaçıncı denemen bir de?
Benim ilk denemem ama 2senedir uğraşıyoruz her doktor farklı bir şey söyledi. İlaç tedavileri vs. 9-10cm çapında çikolata kistlerim vardı yumurtalıklarda. Çok ağrısını çektim. Baktık olmuyo geçen sene tüp bebek deneyelim dedik. Bu sefer de 42 tane yumurta gelişti ve ohss oldum pko yüzünden hastanelik oldum. Bu ayın 13ünde transfer olabildim şükür.

Bende katılıyorum ilk iki trnsferimde rapor aldim hep evdeydim bol bol suyumu ictim , ananas ve proteinle beslendim, ama ucuncu de ise devam ettm dikkat etmedim ve malesef sonuc negatif oldu

10 şubatta transfer oldum o günden beri raporluyum evde yatmadım bile anneme gidip geliyorum hastane 21 şubatta kan ver dedi ama yarın gidicem kann vermeye ve içim hep negatif sanırım yatmadığım için oldu

10 şubatta transfer oldum o günden beri raporluyum evde yatmadım bile anneme gidip geliyorum hastane 21 şubatta kan ver dedi ama yarın gidicem kann vermeye ve içim hep negatif sanırım yatmadığım için oldu
Moralinizi bozmayın. Yatmakla çok alakası varmı bilmiyorum. Ben ilk iki transferde çok dikkat ettim. Raporluydum. Ama olmadı yinede. 3. Ye hazırlandım şimdi. Bir vakti var bu bebeklerin doğması için, onu bekliyoruz diye düşünüyorum

Ne bilim kendimi suçlu hissediyorum gibi... tabi hakkımızda hayırlısı rabbim ne zaman yazdı bilinmez yarın görücem bakalım

Canım bu işin yatıp yatmamakla alakası yok tutunca tutuyo hiç bunları kafana takma bir arkadaşım tup bebek yaptırdı hiç yatmadı şuan bir oğlan bir kız ikizleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…