- 11 Şubat 2020
- 27
- 12
- 3
- 34
Agrili bir islemmi .ve kliniktemi yapiolarBence kesinlikle hıstereskopı ol sıkıntı varsa daha iyi anlarlar
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versinBol şans canım. İnşallah tutunmuştur miniğin
Ayy ne güzelmiş keşke benimde öyle bir süprizim olsa ne bilim belirti bişey yok ağrı yok içim içimi yiyo sadece sürekli tatlı yiyesim geliyo ve yüzümde sivilce var bunlar da regli zamanım geçti diye düşünüyorumCanım bu işin yatıp yatmamakla alakası yok tutunca tutuyo hiç bunları kafana takma bir arkadaşım tup bebek yaptırdı hiç yatmadı şuan bir oğlan bir kız ikizleri var
Ben daha kan vermedim ama tek yaptığım ağır işlerden uzak durmak daha doğrusu hiç iş yapmıyorum.. Boş kaldıkça uzanıyorum eğilmiyorum, yükseğe uzanmiyorum karnımı kasacak şeyler yapmamaya çalışıyorum. Yemek konusunda ekstra birsey yapmıyorum çayi azalttım bol su içiyorum kabız olmamak için karışık meyve hoşafı yaptım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum iğne dahil ilk üç gün sabah kabak çekirdeği yedim bi avuc.. İbadetlerime devam ediyorum orta sehpaya yastık koyup oturarak kılıyorum secdeye eğilmiyorum başımı yastığa koyuyorum bukadar...Aynen haktan hayirlisi? Ya tutan arkadaşlar, tutmayanlar için aslında kendilerini biraz anlatsa test sonucu beklerken ne yapiyorlar ne yapmiyorlar, ayni hataya dusmezdik
Ben çapa da oldum eğer operasyon gerekirse ağrılı olabilir rahimde polip perde felan oldummu işlem yapıyolarAgrili bir islemmi .ve kliniktemi yapiolar
Belirtilere çok takılma kişiden kişiye değişir ancak doğum yapmış kadın vücudundaki değişimi anlayabilir diyolarAyy ne güzelmiş keşke benimde öyle bir süprizim olsa ne bilim belirti bişey yok ağrı yok içim içimi yiyo sadece sürekli tatlı yiyesim geliyo ve yüzümde sivilce var bunlar da regli zamanım geçti diye düşünüyorum
Valla bizde de adayan adayana annem ayrı babam ayrı eşimin ailesi ayrı adak adadı heralde olunca 4-5 kurban keserızHayırlısi ile sorunsuz hamile kalayım adaklarim var yetimlere kıyafet alıcam (normaldede yardım ediyorum sadece adak) eşim pozitifi görür görmez kurban adadı çok dua ediyorum.. Rüyamda mevlid verdiğimi gördüm mevlid de okutacağım allahin izni ile
Olsun da kesin bişey olmazValla bizde de adayan arayana annem ayrı babam ayrı eşimin alırdı ayrı adak adadı heralde olunca 4-5 kurban keserız
Bizimkilerde adak deyince akıllarına kurban geliyo kolayca söyelyıverıyolar neyse aynen olsun da gerisi önemli değil insanın gözü bir noktadan sonra hiçbirşey gormuyoOlsun da kesin bişey olmazannem kv de onlarda adaklar adadı ama kurban değil gücünün yettiği kadar 7 24 du etmeleri haric
Evet evlendikten iki sene sonra bebek serüveni başladı hala da devam etmekde rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Kaç yıllık evlisin kuzum benim 10 oldu 5. Senem de oğlum iki sene önce donmuslardan negatif sonuç aldım şimdi yeniden başladım 4 yumurta vardı 2 tane transfer oldu 2 kaldı ilki de 2 taneyi oluşum tek tutundu bakalım bu sefer nolacakEvet evlendikten iki sene sonra bebek serüveni başladı hala da devam etmekde rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Merhabalar benimde yarın 5. gün embriyo ile taze transfer im var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben bir kaç gündür iyi uyuyamıyorum. Rapor alıcam yarın. Haftaya pazartesi işe gidicemMerhaba yarin transferim var dondurulmuslarla off yeni heyecanlar basliyor benim icin yine
Birde Meryem süresi oku canım oda çok iyi..Kızlar yapmak istiyenler için söylüyorum
41 fatiha elinizi karnınıza koyup okuyun bebeğinizin oluşması ve korunması için
Her gün bir yasin süresi bebek niyetini hamile kalanlarda korunması niyetine
Hadi hayırlısı olsun inşallah tutunur bebisin sanaMerhabalar benimde yarın 5. gün embriyo ile taze transfer im var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben bir kaç gündür iyi uyuyamıyorum. Rapor alıcam yarın. Haftaya pazartesi işe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?