Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım bu işin yatıp yatmamakla alakası yok tutunca tutuyo hiç bunları kafana takma bir arkadaşım tup bebek yaptırdı hiç yatmadı şuan bir oğlan bir kız ikizleri var
Ayy ne güzelmiş keşke benimde öyle bir süprizim olsa ne bilim belirti bişey yok ağrı yok içim içimi yiyo sadece sürekli tatlı yiyesim geliyo ve yüzümde sivilce var bunlar da regli zamanım geçti diye düşünüyorum

Aynen haktan hayirlisi? Ya tutan arkadaşlar, tutmayanlar için aslında kendilerini biraz anlatsa test sonucu beklerken ne yapiyorlar ne yapmiyorlar, ayni hataya dusmezdik
Ben daha kan vermedim ama tek yaptığım ağır işlerden uzak durmak daha doğrusu hiç iş yapmıyorum.. Boş kaldıkça uzanıyorum eğilmiyorum, yükseğe uzanmiyorum karnımı kasacak şeyler yapmamaya çalışıyorum. Yemek konusunda ekstra birsey yapmıyorum çayi azalttım bol su içiyorum kabız olmamak için karışık meyve hoşafı yaptım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum iğne dahil ilk üç gün sabah kabak çekirdeği yedim bi avuc.. İbadetlerime devam ediyorum orta sehpaya yastık koyup oturarak kılıyorum secdeye eğilmiyorum başımı yastığa koyuyorum bukadar...

Yeni transferi olan ve olacak herkese bol şans! Benim yarın transferimin 8. günğ ve ben en çok bu dönemde zorlandım gerçekten. Sabrınızı koruyup kafanızı olabildiğince dağıtmanız lazım. Ben son iki gündür çok paraladım kendimi ve yanlış yaptım, hiç gerek yok. Hepimizin hakkında hayırlısı.

aaaaa 9.gün olacak yarın kızlaaar :)) hehheee bugün işe gitmeyince beynim yamıştı :) yarın son bekleme günüüüüü !!

Son düzenleme:
Belirtilere çok takılma kişiden kişiye değişir ancak doğum yapmış kadın vücudundaki değişimi anlayabilir diyolar

Valla bizde de adayan adayana annem ayrı babam ayrı eşimin ailesi ayrı adak adadı heralde olunca 4-5 kurban keserız

Olsun da kesin bişey olmaz annem kv de onlarda adaklar adadı ama kurban değil gücünün yettiği kadar 7 24 du etmeleri haric
Bizimkilerde adak deyince akıllarına kurban geliyo kolayca söyelyıverıyolar neyse aynen olsun da gerisi önemli değil insanın gözü bir noktadan sonra hiçbirşey gormuyo

Kızlar yapmak istiyenler için söylüyorum
41 fatiha elinizi karnınıza koyup okuyun bebeğinizin oluşması ve korunması için
Her gün bir yasin süresi bebek niyetini hamile kalanlarda korunması niyetine

Evet evlendikten iki sene sonra bebek serüveni başladı hala da devam etmekde rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Kaç yıllık evlisin kuzum benim 10 oldu 5. Senem de oğlum iki sene önce donmuslardan negatif sonuç aldım şimdi yeniden başladım 4 yumurta vardı 2 tane transfer oldu 2 kaldı ilki de 2 taneyi oluşum tek tutundu bakalım bu sefer nolacak

Merhaba yarin transferim var dondurulmuslarla off yeni heyecanlar basliyor benim icin yine
Merhabalar benimde yarın 5. gün embriyo ile taze transfer im var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben bir kaç gündür iyi uyuyamıyorum. Rapor alıcam yarın. Haftaya pazartesi işe gidicem

Bende 7 senelik evliyim 5 senedir tup bebek deniyorum 1.tutmadı 2.tuttu 17 haftalıkken düştü 2.tuttu 13 haftalık düştü 3.tuttu oda 13 haftalık düştü şimdi yine denedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…