Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Göztepe medical park
Hep orda mi denedin canım doktorun nasıl dusuklerle ilgili bisey demedilermi benim yengem normal hamile kalıyordu iki düdüğü oldu tüp bebeğe karar verdi düdükler neden oluyor diye genetiği yolladılar olumsuz sonuç geldi tekrar yolladılar beklemede şu anda..

Hepsini orada denemedim bu denemede oradayım hıstereskopı yaptı birşey bulamadı genetik testlerde sorun çıkmadı bu sefer rahim baskılama yaptı bu seferki işlem daha farklı oldu acele ettirmedi doktor rahimi dınelndırerek rahimi bebeğe hazırlayarak başladı işleme hamile kalmadan hamilelik sıkıntıları bile başlamıştı bende bulantılar vs

Hadi hayırlısı

Agrili bir islemmi .ve kliniktemi yapiolar
Merhaba, ben yaptırmıştım. Anestezi altında yapılıyor. O nedenle ağrı hissetmiyosun. Sonrasında da bende ağrı olmadı. Gebelik oluşumunu azda olsa pozitif yönde etkilediği söyleniyor. Benim transferim pozitif olmuştu, ancak daha sonra gebelik sonlandı.

Kizlarr benim 10 subatta transferim oldu 3.gun embriyosu. Bugun kan testi yaptirdim.
1.2. Cikti.. yukselme ihtimali yoktur dimi?
Test Gunum cuma gunu normalde.

Kizlarr benim 10 subatta transferim oldu 3.gun embriyosu. Bugun kan testi yaptirdim.

Geçmiş olsun benimde negatiflerim 10. Kan testinde 1 çıkacak öğrenmiştim. Çok zor bir durum biliyorum ama geçecek, geçiyor. Rabbim sizlere sağlık versin. Bizim göremediğimiz şerler vardır belkide.

Masallah cnm, allah devamini getirsin, zamanini nasil geciriyorsun, bana emsal olma adina, hep yatiyor musun mesela, nerde yanlis yaptigimi cozmeye calisiyorum?
Amin canim allah razı olsun darisi sana insallah canim ben calisiyorum 8 5 hemde Sadece transferden birgun sonra yattim üstelik surekli misafir agirliyorum bu aralar 5 düşüğüm var ilk defa bu kadar düşünmedim belki ondandır hem baska şeylerle ilgilendim

Yani tutunmadimi bebis

Canım 3.gün embriyosu olduğu için 8.günde çıkmaz bence. Gününe kadar ümidini kaybetme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…