- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Hadi inşallah bu sefer tutacak pes etmemene hayran kaldimBende 7 senelik evliyim 5 senedir tup bebek deniyorum 1.tutmadı 2.tuttu 17 haftalıkken düştü 2.tuttu 13 haftalık düştü 3.tuttu oda 13 haftalık düştü şimdi yine denedik
Dört gözle bekliyorum ☺ hepimiz in dilekleri kabul olsun inşallah.Hadi hayırlısı olsun inşallah tutunur bebisin sana
Çok pes ettim ama çocuk özlemi daha galip geldiHadi inşallah bu sefer tutacak pes etmemene hayran kaldim
Doğru diosun herkese göre farklı benim ilk denem o yüzden bilmiyorumBelirtilere çok takılma kişiden kişiye değişir ancak doğum yapmış kadın vücudundaki değişimi anlayabilir diyolar
hangi hastaneye gidiyorsun??Çok pes ettim ama çocuk özlemi daha galip geldi
Doğru diosun herkese göre farklı benim ilk denem o yüzden bilmiyorum
İnşallah guxel haberlerle gelirsin canım
Göztepe medical parkhangi hastaneye gidiyorsun??
Hep orda mi denedin canım doktorun nasıl dusuklerle ilgili bisey demedilermi benim yengem normal hamile kalıyordu iki düdüğü oldu tüp bebeğe karar verdi düdükler neden oluyor diye genetiği yolladılar olumsuz sonuç geldi tekrar yolladılar beklemede şu anda..Göztepe medical park
Hepsini orada denemedim bu denemede oradayım hıstereskopı yaptı birşey bulamadı genetik testlerde sorun çıkmadı bu sefer rahim baskılama yaptı bu seferki işlem daha farklı oldu acele ettirmedi doktor rahimi dınelndırerek rahimi bebeğe hazırlayarak başladı işleme hamile kalmadan hamilelik sıkıntıları bile başlamıştı bende bulantılar vsHep orda mi denedin canım doktorun nasıl dusuklerle ilgili bisey demedilermi benim yengem normal hamile kalıyordu iki düdüğü oldu tüp bebeğe karar verdi düdükler neden oluyor diye genetiği yolladılar olumsuz sonuç geldi tekrar yolladılar beklemede şu anda..
Hadi hayırlısıHepsini orada denemedim bu denemede oradayım hıstereskopı yaptı birşey bulamadı genetik testlerde sorun çıkmadı bu sefer rahim baskılama yaptı bu seferki işlem daha farklı oldu acele ettirmedi doktor rahimi dınelndırerek rahimi bebeğe hazırlayarak başladı işleme hamile kalmadan hamilelik sıkıntıları bile başlamıştı bende bulantılar vs
Merhaba, ben yaptırmıştım. Anestezi altında yapılıyor. O nedenle ağrı hissetmiyosun. Sonrasında da bende ağrı olmadı. Gebelik oluşumunu azda olsa pozitif yönde etkilediği söyleniyor. Benim transferim pozitif olmuştu, ancak daha sonra gebelik sonlandı.Agrili bir islemmi .ve kliniktemi yapiolar
Canım bende 15 şubatta transfer oldum , seffaf akıntı ve bas ağrısı var cok az da kasıklar da agrı sadece okdrSlm kızlar nasılsınız iyi akşamlar bende 14subatta transfer oldum.beklemek çok zor.nasil gidiyor günleriniz.neler ypysnz.belirtileriniz varmi
Kizlarr benim 10 subatta transferim oldu 3.gun embriyosu. Bugun kan testi yaptirdim.
1.2. Cikti.. yukselme ihtimali yoktur dimi?
Test Gunum cuma gunu normalde.
Geçmiş olsun benimde negatiflerim 10. Kan testinde 1 çıkacak öğrenmiştim. Çok zor bir durum biliyorum ama geçecek, geçiyor. Rabbim sizlere sağlık versin. Bizim göremediğimiz şerler vardır belkide.
Amin canim allah razı olsun darisi sana insallah canim ben calisiyorum 8 5 hemde Sadece transferden birgun sonra yattim üstelik surekli misafir agirliyorum bu aralar 5 düşüğüm var ilk defa bu kadar düşünmedim belki ondandır hem baska şeylerle ilgilendimMasallah cnm, allah devamini getirsin, zamanini nasil geciriyorsun, bana emsal olma adina, hep yatiyor musun mesela, nerde yanlis yaptigimi cozmeye calisiyorum?
Yani tutunmadimi bebisMerhaba, ben yaptırmıştım. Anestezi altında yapılıyor. O nedenle ağrı hissetmiyosun. Sonrasında da bende ağrı olmadı. Gebelik oluşumunu azda olsa pozitif yönde etkilediği söyleniyor. Benim transferim pozitif olmuştu, ancak daha sonra gebelik sonlandı.
Ben bugun gördüm canimKızlar kese gören varmı aramızda
Canım 3.gün embriyosu olduğu için 8.günde çıkmaz bence. Gününe kadar ümidini kaybetme derim.Kizlarr benim 10 subatta transferim oldu 3.gun embriyosu. Bugun kan testi yaptirdim.
1.2. Cikti.. yukselme ihtimali yoktur dimi?
Test Gunum cuma gunu normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?