Olabilirmi ki yukselirmi cuma gunune kadar ?Canım 3.gün embriyosu olduğu için 8.günde çıkmaz bence. Gününe kadar ümidini kaybetme derim.
Allah’tan ümit kesilmez. Daha 4gün var ve bhcg kanına bile geçmemiş olabilir. Gününe kadar sabret canım inşallah iyi olur.Olabilirmi ki yukselirmi cuma gunune kadar ?
Bende bu cuma transfer olacağım inşallah güzel sonuçlar alırız...Bende bu cuma 3. Kez transfer olacağım. Bekleyen herkesin sağlıkla mutlu sonuca ulAşmasını dilerim
canımsınNapiym bk baştan beri oku her gelen test günü yapıcam demiş hepsi erken öğrenmiş ne güzel iste
güzel haberlerini bekliyoruz bend eşimdi gidiyorum10 şubatta transfer oldum o günden beri raporluyum evde yatmadım bile anneme gidip geliyorum hastane 21 şubatta kan ver dedi ama yarın gidicem kann vermeye ve içim hep negatif sanırım yatmadığım için oldu
canim ben pazartesi kanda 500 u gordum dudağımın üstünde 4 5 tane sivilce ciktiAyy ne güzelmiş keşke benimde öyle bir süprizim olsa ne bilim belirti bişey yok ağrı yok içim içimi yiyo sadece sürekli tatlı yiyesim geliyo ve yüzümde sivilce var bunlar da regli zamanım geçti diye düşünüyorum
Hadi İnşallah kat katlansin degerin.. Bende de çıktı sivilce bu sefer kuzucanim ben pazartesi kanda 500 u gordum dudağımın üstünde 4 5 tane sivilce cikti
İyiye yor bence çünkü hc bsy hissetmiyorum. Hatta hamile olduğumdan bile şüpheliyim sadece göğüslerim çok ağrıyo. Diğer her şey gitti.bütün bel - kasık ağrılarımın geçmesini negatife mi yormalıyım yoksa tutunma işleminin başarıyla gerçekleştiğine mi...fikri olan var mı kızlar?
İnşallah devamın gelir güzel haberinin canım bende kan verdim sağlık ocağı baya zorladı kota varmış felan neyse ikna ettim de akşam üzeri bakıcam çok heycanlıyımgüzel haberlerini bekliyoruz bend eşimdi gidiyorum
Ayyy darısı başıma inşallahcanim ben pazartesi kanda 500 u gordum dudağımın üstünde 4 5 tane sivilce cikti
Ay hadi inşallah ya.. 8. günümden itibaren durdu herşey anlamadım neden öyle oldu. inş tutunmuştur.İyiye yor bence çünkü hc bsy hissetmiyorum. Hatta hamile olduğumdan bile şüpheliyim sadece göğüslerim çok ağrıyo. Diğer her şey gitti.
bence senin tuttu kuzum. öyle hissediyorum ben.İnşallah devamın gelir güzel haberinin canım bende kan verdim sağlık ocağı baya zorladı kota varmış felan neyse ikna ettim de akşam üzeri bakıcam çok heycanlıyım
Bendede hicbir belirti yok sadec kan degerimden biliyorum arada kasiklarda agri oluyor o kadarbütün bel - kasık ağrılarımın geçmesini negatife mi yormalıyım yoksa tutunma işleminin başarıyla gerçekleştiğine mi...fikri olan var mı kızlar?
içime su serptiniz kızlarBendede hicbir belirti yok sadec kan degerimden biliyorum arada kasiklarda agri oluyor o kadar
Insallah canim rabbim gönlüne göre versin ben dün kan testine gittim keseyi gördüm rabbim herkese nasip etsin sag salim kucagimiza alırız insallahiçime su serptiniz kızlariyice salmaya başlamıştım artık olmadı herhalde diye. inş yarın güzel haberler alırımmm
ben gittim idrar testi yaptım yaa 7. gün dayanamayıp. negatif çıktı tabi. o da biraz bozdu moralimi.Insallah canim rabbim gönlüne göre versin ben dün kan testine gittim keseyi gördüm rabbim herkese nasip etsin sag salim kucagimiza alırız insallah
oh oh gözün aydın kuzum :)Kızlaaaarrr günaydınn☺ Bugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.
Hayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallahKızlaaaarrr günaydınn☺ Bugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?