Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

canim ben pazartesi kanda 500 u gordum dudağımın üstünde 4 5 tane sivilce cikti

bütün bel - kasık ağrılarımın geçmesini negatife mi yormalıyım yoksa tutunma işleminin başarıyla gerçekleştiğine mi... fikri olan var mı kızlar?

bütün bel - kasık ağrılarımın geçmesini negatife mi yormalıyım yoksa tutunma işleminin başarıyla gerçekleştiğine mi... fikri olan var mı kızlar?
İyiye yor bence çünkü hc bsy hissetmiyorum. Hatta hamile olduğumdan bile şüpheliyim sadece göğüslerim çok ağrıyo. Diğer her şey gitti.

içime su serptiniz kızlar iyice salmaya başlamıştım artık olmadı herhalde diye. inş yarın güzel haberler alırımmm
Insallah canim rabbim gönlüne göre versin ben dün kan testine gittim keseyi gördüm rabbim herkese nasip etsin sag salim kucagimiza alırız insallah

Insallah canim rabbim gönlüne göre versin ben dün kan testine gittim keseyi gördüm rabbim herkese nasip etsin sag salim kucagimiza alırız insallah
ben gittim idrar testi yaptım yaa 7. gün dayanamayıp. negatif çıktı tabi. o da biraz bozdu moralimi.
neyse ama.. kan testinde inşallah güzel bir değer çıkar.

inşallah kuzum hepimiz sağ salim bebelerimize kavuşalım artık hayırlısıyla.

Kızlaaaarrr günaydınn Bugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.

Eklentiler

• 20B2FD91-B33F-4899-923C-A09E52CF9750.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…